Hírek

Oroszországból jelentik aa Nemzetegyesítőknek….

Szörnyű dolgok történnek körülöttünk a nagyvilágban, amelyek ha ma még elszigeteltnek és távolinak is tűnhet, én mégis attól tartok, hogy ezek a dolgok hozzánk is begyűrűzhetnek előbb vagy utóbb! Nagyon kell tehát figyelnünk!

Oroszország illetékes egészségügyi hatósága a Rospotrebnadzor (hasonló mint nálunk az OGYÉI) moszkvai tisztifőorvosának személyében tegnapi rendeletével előírta a szolgáltatási szférában dolgozók minimum 60%-nak kötelező beoltását Moszkvában (12,5 millió lakos, agglomerációval együtt 20 millió lakos)! A rendeletben érintett szolgáltatások köréről röviden: oktatás, egészségügy, tömegközlekedés, kereskedelem, közétkeztetés, posta, szépségápolási szalonok, háztartási szolgáltatások, fitness és wellness, masszázs szalonok, ügyfélkapcsolati banki alkalmazottak, lakossági szolgáltatások, színházak, mozik, múzeumok, koncerttermek, könyvtárak stb.

A Rospotrebnadzor moszkvai tisztifőorvosa ma újabb elemekkel egészítette ki tegnapi rendeletét. A rendelet kiegészítése arról szól, hogy aki az érintettek közül megtagadja a vakcina felvételét, első lépésben 90 napra fel lehet függeszteni a munkaviszonyát, mely időszakra nem jár az érintettnek fizetés, majd pedig el lehet bocsátani állásából.
Úgy gondolom, pilotprojekt kipróbálásáról van szó Oroszországban! Ha sikerül ráerőszakolni a moszkvai lakosokra ezt a nyilvánvalóan alkotmánysértő pilotprojektet, akkor annak alkalmazására bárhol sorkerülhet a későbbiekben. Nem véletlenül Oroszországban kísérleteznek egy ilyen kockázatos pilotprojekt erőszakos bevezetésével. Ugyanis a covidpandémia-projekt mögött meghúzódó háttérhatalmi erők hatalmas befolyással bírnak Oroszországban.
Úgy látszik, a háttérhatalmi erőket és kiszolgálóikat semmi sem riasztja vissza, nem érdekli őket, hogy a rendelettel egy cégen belül a 60%-ba való besorolás jogsértő, igazságtalan, etikailag megalapozhatatlan, erkölcsileg elfogadhatatlan. Arról nem beszélve, hogy a beoltottra nézve veszélyeket és kockázatokat hordoz a kísérleti tesztelés alatt álló vakcina felvételének kötelezővé tétele.
Közben Oroszország országos tisztifőorvosa mélyen hallgat, mintha nem is lenne tudomása arról, hogy mi történik Moszkvában. Az elnöki hivatal, a kormány, a törvényhozás végzi mindennapi munkáját, mintha mi sem történne Moszkvában. Az orosz elnök sajtótitkára, Dmitrij Peszkov, újságírói kérdésre válaszolva elmondta, hogy ő annyira nem ismeri a Moszkvában meghozott rendeleteket, viszont figyelemmel a főpolgármester Szobjanyin eddigi sikeres védekezési programjára, valószínűleg most is jó döntést hoztak. Viszont ez csak az ő személyes véleménye – tette hozzá. Nos. az orosz elnöknek, a kormánynak, a törvényhozásnak a nyomozóhatóságnak és ügyészségnek nincs véleménye a Moszkvában történtekkel kapcsolatban. Valószínűleg „nem tudnak róla!”
Ha Moszkva népe fellázad és tiltakozni fog, akkor ezeket a rendeleteket vissza fogják vonni, a moszkvai helyhatósági illetékes személyeket, akik azt a gyalázatos rendeletet életbe léptették, fel fogják áldozni az őszi helyhatósági választásokon, mint bűnbakokat. Ez esetben pedig, mint ahogyan általában ilyenkor lenni szokott, újra a jóságos orosz elnök fogja megmenteni a lázadó tömegeket a helyhatóságok rossz döntéseitől, melyeket folyamatosan az ő tudta és engedélye nélkül hoznak meg felelőtlen személyek.
Viszont ha nem lázadnak fel, akkor a jól bevált formula szerint következnek majd további városok. Amikor pedig a beoltottak száma meghaladja majd a lélekszám felét, akkor pedig jöhet a népszavazás a vakcinák kötelező felvételéről! Hogy ez alkotmánysértő, hát persze hogy az! De kit érdekel, ha nem tiltakoznak ellene!
Üdvözlettel: I.R.V

Vélemény, hozzászólás?