Hírek Nyílt levél

Az igazságtétel elmaradt – nyílt levél a hazai politikai elithez

A „Magyar Nemzeti Bizottság 2006” és azon 2006 őszi tüntetők nevében, akik évente összegyűlnek szeptember 17-én 17-órakor Budapesten a Kossuth Lajos téren és kifejezik a hazai politikummal szembeni elvárásaikat.

Hiszen már az is megdöbbentő számunkra, hogy az 1956-os örökmécses és az október 25-i áldozatok emlékhelye érthetetlen módon eltűnt a Kossuth Lajos térről, ami az akkori szabadságharcunk áldozatainak elképesztő megalázása!

-Mivel már 13 éve annak, hogy lelepleződött a magyar pártpolitizálás erkölcsisége és mellette kiderült a gazdaságunk mélyrepülése, mi felhívjuk elsősorban a kormány, de mellette a pártpolitikusok figyelmét arra, hogy még ma sem vonták felelősségre komolyan a szemkilövőket, illetve az őket írányító rendőri-ügyészi és politikai vezetőket, élükön Gyurcsány Ferenccel!

-Az igazságtétel más vonatkozásban is elmaradt. Így a „következmények nélküli ország” még ma sem változott meg jelentős mértékben, hiszen még a népellenes bűncselekményeket elkövető vérbírák is szabadon éltek-haltak. 2006 lezáratlansága is hasonlít a bolsevik korszak besúgói és véres kezű vezetőinek a futnihagyásához, holott kapott erre a nép választási ígéreteket!

-Az akkori országos tüntetések nemcsak az őszödi beszédben elhangzott trágárságok, illetve a bevallott balliberális bűnök ellen önszerveződtek. Sőt inkább a történelmi magyar államok bevált jogrendjének a visszaállítását, a történeti alkotmányunk gyakorlati jogfolytonosságának a megvalósítását tűzte ki célul azzal, hogy a pártpolitikusok által  privatizált közhatalom kerüljön végre vissza a médiamanipuláció nélküli magyar nemzet kezébe!

-Arról is határoztunk mi egykori tüntetők, hogy ha már 2006. október 23-án megakadályozta az általuk meghirdetett Nemzetgyűlést Gyurcsány Ferenc népellenes erőszakossága, akkor a mai kormány terjesszen elő egy törvény-javaslatot Országgyűlésnél arról, hogy pl. az ún. devizahitel valójában nem hitel, hanem „becsomagolt banki termék” volt, ami törvényesnek álcázott bűncselekményként nyomorított meg sokakat. Ennek elévülését soha nem szabad elfogadnia az Országgyűlésnek, mert attól a bankárkaszt mégtovább fog szemtelenedni, s a népirtó kilakoltatásokat továbbra is ránk erőszakolja!

-Végül felhívják a politikai elit figyelmét arra az egykori tüntetők, hogy miközben a „Kossuth tér visszatér” szlogent a liberális-baloldal használja, valójában nekik semmi közük nincs ahhoz a tüntetőcsapathoz, akik sok-sok napon át kitartóan és anyagi áldozat meghozatalával, szervezték a hazugság-állammal szembeni fellépést, s ezért még erkölcsi elismerést sem kaptak.

Sőt Budaházy György és társai ellen olyan koncepciós pert kezdeményezett e szlogent elorzó, véreskezű liberális-baloldal, amelyben minden kétséget kizáró bizonyítékok hiányában is kitudtak egy 13 év fegyházról szóló ítéletet hozni, a jogállamiság legnagyobb „dicsőségére”.

 A „Magyar Nemzeti Bizottság 2006” nevében az 1956-os örökmécsest és az október 25-i áldozatok emlékhelyét határozottan követeljük a Kossuth lajos téren – megfelelő módon visszaelhelyezni, mert a valódi Kossuth tériek nem hatalomra ácsingózó ellenzékiek, hanem erkölcsileg, 1956 valódi örökösei.

Budapest, 2019. szeptember 17.

Vélemény, hozzászólás?