NEEM Párt
Dr. Bene Gábor írásai Hírek Kiemelt

No, ezt hagyni már nem lehet!

Azt a falmelléki dumát lökik, hogy az anyáknak is legyen közük a sereghez.”

https://www.vg.hu/kozelet/

Vajon a lemészárolt székely anyákra és kisgyerekekre gondolhatnak?

Vagy egyszerűen nem ismerik a magyar történelmet?

Valószínűleg kicsi a kormány mozgástere, ám ha a balliberálisok lennének most hatalmon, ők már régen „eladtak” volna bennünket tokkal-vonóval a Soros manipulálta nyugatnak. . Ám sajnos most mintha elveszítette volna a maradék önkontrollt is a magyar hadvezetés.

Nagyon sok hozzáfűzésem lenne a Petőfi laktanya átnevezéséhez.

Ám most csak néhány észrevétel: a szkíta erkölcs híján ki is lehet állni a Kalergi utód Ottó Habsburg mellett…. Hiszen a Páneurópai Unió Kalergi utáni második elnöke Ottó, szintén osztotta azt a véleményt, hogy mielőbb fel kell számolni Európa nemzetállamait!

Arabok, sárgák, négerek betelepítésével kell új és kevert fajú nép vezetőjévé tenni a zsidóságot. Ezt írta le a cseh Kalergi gróf a „PRAKTISER IDEALIZMUS”- című könyvében, s ez ellen soha nem tiltakozott Ottó, de egy Habsburg sem! Leállítani ezeket a pénzdiktatúrás lobbistákat és magát a bankárkasztot, csak egy jól szervezett, egységes, magyar Nemzet tudta volna úgy, hogy éppen a Habsburg féléket zárja azonnal börtönbe. Vagy inkább munkatáborba?

NEEM a Sándor palotába, neem a mellette lévő Karmelita rendházba, hanem a recski munkatáborba! Ma viszont követ Párizsban és Rómában egy–egy Habsburg.

Mária Terézia pedig – aki leginkább felelős a székelyek elüldözéséért, a mádéfalvi mészárlásért – laktanya névadó lett Petőfi Sándor helyett.

Szégyen….

Szerintem egy komoly tüntetést kell szervezni a laktanya előtt rövidesen, mert a végén a Kossuth teret is átnevezik Ferenc Jóska térnek. Ezek képesek még erre is!

Jelentkezzenek akik segítenek a demonstráció megszervezésében!

Hívjon mindenki aki nem lusta tenni ebben az ügyben:’70/3603595

Fontos, hogy végre ne „tüntikézés” legyen, hanem NEMZETI ERŐDEMONSTRÁCIÓ! Ezért kérek minden egyes Nemzetben gondolkodó magyart és hungarust, hogy együtt szervezzük meg azt a szellemi önvédelmet, ami nélkül a mai kormányzat végképp elveszti még a maradék önkontrollt is!

Dr. Bene Gábor

Vélemény, hozzászólás?