Covid vírus
Gondolatok Hírek Jegyzet Publicisztika

Lebuktak a hibás-teljesítés elkövetői!?

Lengyel Károly írása

 

(Magyarország megtagadta a 2022-ben leszállítandó adagok átvételét és kifizetését, mert a kísérleti vakcinákra nem vállalt felelősséget a cég! Ha ez így van akkor brávó!)

Mivel ország-világ előtt egyértelműen bebizonyosodott,

hogy minden tekintetben teljességgel valótlan volt minden állítás,

amit a Pfizer híresztelt az oltásnak hazudott kísérleti vegyszerről,

a továbbiakban érvénytelen az ampullák megrendelése, és soha

többé nem tarthatunk fenn semmiféle kapcsolatot ezzel a céggel.

A vakcinának hazudott tömeggyilkos méreg miatt a Pfizer

vezetői teljes vagyonukkal és az ebből az üzletből szerzett hasznuk

terhére kártérítéssel tartoznak, s büntető bíróság előtt kell, hogy feleljenek tetteikért. A tengernyi haláleset, fájdalom, nyomorítás nem enged bocsánatot!

NÜRNBERG ÚJ NEVE COVIDBERG LESZ!

***

PFIZER NYILATKOZAT:

KÖTELEZŐ EREJŰ MEGRENDELÉST ADOTT LE MAGYARORSZÁG

A JOGVITA TÁRGYÁT KÉPZŐ OLTÓANYAGOKRA

  1. december 7. 17:04

k…c(.)info/r/2/267768/

Magyarország az adásvételi szerződés értelmében kötelező erejű megrendelést adott le arra a 3 millió vakcinára, ami most a jogvita tárgyát képzi – válaszolta a hvg kérdésére a Pfizer sajtóosztálya.

Az amerikai gyógyszergyártó magyarországi képviseletét azután keresték meg, hogy kiderült, márciusban beperelték Magyarországot egy belga bíróságon, mert a magyar állam az ukrajnai háborúra hivatkozva 3 millió Cormirnaty oltóanyagot nem fizetett ki és nem vett át.

A bírósági dokumentumok szerint a magyar kormány 21 és fél milliárd forinttal tartozik. A Kormányzati Tájékoztatási Központ Brüsszelre mutogat, mint aki rájuk kényszerítette a vakcinák megrendelését, ezt az Európai Bizottság azóta cáfolta a lap szerint.

(A Bizottság tagjait nem véletlenül hívják komisszárnak, hiszen ezt is a szovjetek uniójától vették át! Ahogy 1919 március 21-től hazánkban is működtek a véreskezű komisszárok, magyarul „népbiztosok”!)

Az ügyről hosszan írt a Pfizer is, melyben megerősítette az eljárás tényét.

„Az elhúzódó szerződésszegést és a felek közötti jóhiszemű megbeszélések időszakát követően a Pfizer és a BioNTech azt a nehéz döntést hozta, hogy az év elején hivatalos eljárást indít Magyarország ellen” – írták.

Hozzátették, ők arra törekszenek, hogy a 2021 májusában aláírt, az Európai Unió ellátására vonatkozó szerződésük részeként a magyar kormány által szintén aláírt, a Covid-19 védőoltásra leadott megrendelésekkel kapcsolatban Magyarország teljesítse kötelezettségeit.

(Hazánk kötelezettsége az lenne, hogy azonnali hatállyal beperelje a kísérleti vakcina készítőit,s olyan kártérítési pert akasszon a nyakukba, hogy az összes részvényes – élükön Bill Gates eugenista, ál-filantróp tömeggyilkossal – a börtön után homeless-ként tengesse életét!)

A kormánnyal azonban hiába állapodtak meg a szerződésben meghatározott szállítási ütemtervről, Magyarország megtagadta a 2022-ben leszállítandó adagok átvételét és kifizetését.

(Ezt eddig nem tudtuk, de emiatt gratulálunk azoknak akik így döntöttek, csak ne az legyen a vége, hogy mégis behódolnak és fizetnek!)

„A Pfizer és a BioNTech továbbra is elkötelezett a COVID-19 védőoltás szállítása mellett, a szerződéses megállapodásoknak megfelelően és a népegészségügyi érdekeket szem előtt tartva” – írták.

Véleményük szerint végig rendkívül rugalmasak voltak, alkalmazkodtak az uniós tagállamok helyzetéhez, ideértve olyan megoldásokat, mint a szállítások átütemezése, európai gyártási lánc létrehozása, valamint egy központi raktár kialakítása.

(Persze hogy rugalmasak voltak, hiszen nekik csak a profit számít, s így a megkopasztani akart népeknél nem szabad, hogy elszakadjon a cérna!)

Ezek után állapodtak meg idén májusában az Európai Bizottsággal az eredeti szerződés megújításáról. Ennek részletei továbbra is bizalmasak, de – mint írták – a tagállamok elfogadták a szerződés feltételeit, amelyet az Európai Bizottság írt alá a nevükben. A vakcinabeszerzési megállapodásokat nyilvánosságra is hozták.

„Továbbra is együttműködünk az Európai Bizottsággal és a kormányokkal, hogy pragmatikus megoldásokat találjunk a világjárvánnyal kapcsolatos folyamatosan változó szükségletekre mindeközben biztosítva, hogy a Pfizer és a BioNTech továbbra is eleget tegyen a COVID-19 védőoltások Európai Unióba történő szállítására vonatkozó valamennyi szerződéses kötelezettségének” – zárul a cég válasza.

(Az az érzésem, hogy teljesen hülyének néznek minket! Valószínűleg már sokan ismerik a részleteket, hogy maga a vakcina a nagyobb népírtásra kitalált biofegyver! Ugyanis a Covidnak elnevezett „vírus” koránt sem volt olyan hatékony, mint a vakcina, s inkább a bezárások és az ellátatlanság miatt volt tapasztalható némi emelkedés a halálozási rátában. Most azonban a vakcina kezdi megmutatni a hatását és a statisztikák „szépen” emelkednek, bár még nem dobták be az igazi biofegyvert, amit arra tartogatnak, ha az engedetlen nép majd nem akar engedni a kötelező vakcinázás WHO-s parancsának!)

Vélemény, hozzászólás?