Dr. Bene Gábor írásai Gondolatok

Mi vagyunk az új zsidók? (I. rész)

 

Demeter Szilárdnak a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatójának az Origón megjelent publicisztikájának néhány mondatához fűznék, pár szájkosármentes gondolatot.

„Hol diktatúra van, ott diktatúra van,
és hol diktatúra van, ott
annak, ki az utcára kilép,
nem jön SZEMBE egy eltévedt gumilövedék.
….nem mondja a képedbe egy Demokrata Senki:
„Ha nem tetszik el lehet innen menni.”

(Illyés Gyula: Egy mondat a zsarnokságról című művének parafrázisaként írta Lukács Ernő.) 

 

A veszteségeket az ember mindig megpróbálja feldolgozni és nem akarja újra és újra átélni, nem akar semmiféle hatalmas traumát magával cipelni évtizedeken át. Ebből a pszichésen teljesen érthető, nyomasztó helyzetből mindenki megpróbál mielőbb kikecmeregni. A második világháború zsidó áldozatait azonban egy meghatározhatatlan érdekcsoport újra és újra előhúzza, és a zsidóság számára egy rettegést megvalósító, folyamatos „újra-átélést” követel meg, ami számukra a holokauszt-rettegést hozta el.

Demeter Szilárd kitűnő írásában most a magyarok és a lengyelek jelen helyzetét, hasonlítja ehhez. Sőt még addig a gondolatig is eljut, hogy Soros a liberális Führer, ill. Európa Soros György gázkamrája. S ezt bizony bátran és szemrebbenés nélkül írta le a miniszteri biztos úr. Persze van valami ebben a logikában, bár szerintem nincs igaza a szerzőnek abban, hogy „most a lengyeleket és a magyarokat akarják kizáratni abból a politikai közösségből, aminek tagjaiként még vannak jogaink”! Hisz valódi jogaink soha nem voltak az EU nevű, jogállamiságot követelő gyarmatosító rendszerben, mert csak a piacainkat akarták megkaparintani és bennünket is azzá tenni.

Szerintem azonban nem csak mi magyarok és lengyelek vagyunk az új zsidók, hanem az egész emberiség! Gondoljunk csak bele! Azt a holo-rettegést, amit a zsidóságon próbáltak ki a háttérhatalom magukból kivetkőzött lobbistái, pontosan azt terítették most szét, vírus-rettegés címén az egész emberiségre. Én soha nem értettem, hogy miért nem lázad fel a zsidóság és mondja azt, hogy: elég volt! Elég mert, nem akarunk állandóan a holokauszt árnyékában élni és folyamatosan attól rettegni, hogy ez újra megtörténhet, hiszen ezzel a rettegéssel saját magunkat betegítjük meg ahelyett, hogy elengednénk a halottainkat, és normális életet élnénk! Nem akarunk soha többé az élősködő bank tulajdonosok és gátlástalan lobbistái miatt megbélyegezve lenni! Ám a holo-rettegés kísérlet úgy látszik túl jól sikerült, mert a zsidóságot valóban sikerült állandó készültségbe, és feszült félelembe hajszolni mert itt is ott is feltűntek az „antiszemita” gondolatok, amire pedig összerándult a szerencsétlenek gyomra. Hiszen folyamatosan ment a veszély sulykolása ugyanúgy, ahogy most a valós vírus-veszélyt is alaposan és eltúlozva sulykolják, valószínűleg globális parancsra. (Azon is el kellene gondolkodni, hogy kinek használ az, aki zsidózik és nem az egyes ember értékrendjét, tisztességét látja, hanem valami fajiságot próbál kidomborítani, holott az önmagában is butaság!)

Most ugyanígy nem értem, hogy miért nem lázad fel az emberiség, s miért nem tartóztatják le azokat az emberiség ellenes bűnözőket, akik ezt a kísérlet-kiterjesztést megvalósították! (Nem akarok megnevezni én senkit, de Bill Gates és George Schwartz nevét ide kell írnom!)

Tessenek már ezen elgondolkodni! Hisz a magyarság a jogkiterjesztést valósította meg 1848-ban, s a mostani globalista bűnszervezetek pedig a rettegés-kiterjesztéssel akarják megváltoztatni a világot! Teljesen!?

 

Dr. Bene Gábor

Folytatjuk…

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Vélemény, hozzászólás?