Félrevert harang - földjeink védelmében
Ajánló Gondolatok Hírek

Félrevert harang – földjeink védelmében

Kedves Embertársaim,
 
igyekszem ebben is félreverni a harangot, mert sajnos van rá ok. Ebben az évben sokunk meglátása szerint megrendezett aszály pusztított Magyarországon, Európa többi részén erdőtüzek tomboltak. De ez a problémának csak egy része. Már második éve viszketegséggel küzdöttünk mindannyian, akik kimentünk a kiskertünkbe kertészkedni. A lábainkon apró hólyagszerű képződmények jelezték az allergiás reakciót valamire, amit korábban nem ismertünk a növényeink ápolása közben.  Az aszályon túlmenően a föld szürkül!!!!!! És mindezekkel párhuzamosan a lenti cikkben jelzetten látható volt a nem egyszer irtózatosan megszórt bennünket az „ég.” Tényleg katasztrofális a helyzet, ezért arra kérlek Titeket, hogy ha eddig nem tettétek volna, kezdjétek el FIGYELNI az égen megjelenő keresztcsíkokat!! Nem minthogyha ettől javulna a helyzet, DE attól FOG, ha szert teszünk egy össznépi tudatosodásra ebben az ügyben. Ébredni kell, akár szeretnétek, akár nem! Muszáj lesz, ha életben akarunk maradni. Az egész ügy nem csak amiatt komoly, mert folyamatos, akut mérgezésről van szó, hanem amiatt is, mert közben előkészületek folynak különféle politikai vegykonyhákban, amelyek mibenlétét meg sem értjük, ha nem látjuk át, hogy mi folyik VALÓJÁBAN, és hogy mire megy ki a játszma.
 
ÉN hiszek az EMBERBEN. Hiszek abban, hogy ha átadjuk egymásnak a tudást, az észrevételt, akkor össze tudunk egymással kapaszkodni, és meg tudjuk védeni magunkat!! Hiszek abban, amiben Gandhi hitt, s aminek az élére állt. És nem hiszek az ÚJ VILÁGRENDBEN. A sátáni diktátumokban és machinációkban. Nem hiszek abban, hogy ezeknek törvényszerűen végig kell menniük. EZEK csak akkor TUDNAK végigmenni, ha sötétség van. Ha nem látjuk át a sötét ügyeket. 
 
Kérlek, osszátok, amit küldtem! Tegyetek meg ennyit magunkért, egymásért! Vagy ha csak elkezdtek figyelni, érteni tudni, és beszélni róla, ahol csak lehet, már akkor előre jutottunk!
 
Politikai vezetők! Értsétek meg, hogy az ügyeink még annál is rosszabbak és komolyabbak, mint amit esetleg eddig láttok! Tovább kell jutni!! Nemzetközi színtéren kell összekapaszkodni! Komoly szakmai csoportokkal kell konzultálni. És tematizálni kell a problémákat. Hangosan ki kell mondani. Nálatok még jobban pattog a labda!
 

http://www.szilajcsiko.hu/single-post/prof-tanka-endre-tenyek-es-ketsegek-a-magyar-legter-vegyi-mergezeserol?fbclid=IwAR3FDb9RbcG4U45SgZBdFk9i4I-RkGE0Ae-W3AuiX0441fREN7Y4sF33eNk

 
Üdvözlettel:
 
Embertársatok

Vélemény, hozzászólás?