Hírek

Elhunyt Köteles László, a Nemzetegyesítő Mozgalom Védnöki Testületének tagja

Elhunyt Köteles László, a Nemzetegyesítő Mozgalom Védnöki Testületének tagja.

Aki Budapesten, a NEMZETGYŰLÉS megalakulásának 100-ik évfordulóján a NemzetEgyesítők elnökétől kapta meg a „Közjó Nemese” címet és a NEEM védnöki oklevelét.

Papp Lajos professzor úr gondolatait tökéletesen megértve csatlakozott a Nemzetegyesítőkhöz és vállalta a SzentKorona értékrendű védnöki szerepet!

Ő volt a felszámolásra ítélt kis zsákfalut – Komlóskát – felemelő  polgármester, aki 2009-ben Nemzeti Zarándoklatot, majd 2012-ben Kelj fel és járj! – címmel engesztelő zarándoklatot hirdetett és szervezett hazánkban. Felismerte azt a mély morális válságot amiről 2006 ősze is szólt, s a hit és nemzeti értékek melletti kiállást formázta országos engesztelő zarándoklattá, közösségi összefogássá.

Igazi szkíta lelkialkatú magyar ember hagyott itt bennünket, de biztosak vagyunk abban, hogy továbbra is segíteni fogja a nemzetünk egyesítésért küzdőket az égből.

E nemesen gondolkodó személyről a Szent Korona főhatalmának jogfolytonosságáért való kiállása, valamint a Magyarok Nagyasszonyához  való fohászkodó hűsége alapján  állapította meg  a Nemzetegyesítők testülete, hogy ő is a Közjó Nemese, hiszen az Engesztelő Kápolna felépítéséhez Ő adta a legtöbbet: a nemzeti önszerveződés lelki alapját, a zarándoklat szervező alázatos, áldozatos mintáját! Később – a pártokban való csalódásai után –  vállalta el a Nemzetegyesítő Mozgalom védnökségét,  hiszen Ő is vissza kívánta zökkenteni az időt és a közhatalom lehetőségét a Nemzet számára.

 

48 évig maradt velünk és most magához szólította a Magyarok Istene.

Eleinte az ország legfiatalabb polgármestereként küzdött a családjáért, gyermekeiért, a kis zsákfaluért éppen úgy, mint a Nemzetünkért!

Igaz ember volt a földi életében, aki megtalálta a helyét a Nemzetegyesítő Mozgalom mellett, akik nem felelejtik el, sőt saját halottuknak tekintik!

Mert csak az hal meg , akit elfelejtenek…

Vélemény, hozzászólás?