COVID-19 Hírek

Dr. Joseph Mercola: Az Egészségügyi Világtanács (WCH) közreadta a tüskefehérjék semlegesítési protokollját

Az alábbi anyagból egyértelműen kiderül, hogy az oltások is veszélyesek! Nem kellene ezt tudnia azoknak akik hirdetik, hogy az oltás a megoldás? Vagy ez is egy hamis hír, amit az összeesküvés elmélet hívei nyomnak?

BG 

RÖVIDEN

  • • Ha COVID-19-fertőzött vagy COVID-19-injekciót kapott, veszélyes tüskefehérjék keringhetnek a szervezetében
  • • A tüskefehérjék a fertőzést vagy az injekciót követően keringhetnek a szervezetben, sejtek, szövetek és szervek károsodását okozva
  • • Az Egészségügyi Világtanács kiadott egy tüskefehérje méregtelenítési útmutatót, amely egyszerű lépéseket tartalmaz, amelyekkel csökkentheti a mérgező tüskefehérje hatását a szervezetben.
  • • A tüskefehérje-gátlók és semlegesítők közé tartozik a fenyőtű, az ivermektin, a NEEM, az N-acetilcisztein (NAC) és a gluthation
  • A 10 legfontosabb hatóanyag a tüskeprotein méregtelenítéshez a D-vitamin, C-vitamin, nigella mag, kvercetin, cink, kurkumin, máriatövis kivonat, NAC, ivermektin és magnézium

 

A tüskefehérje természetesen megtalálható a SARS-CoV-2-ben, a variánstól függetlenül az Ön szervezetében is termelődik, amikor megkapja a COVID-19 oltást.

A SARS-CoV-2-ben natív formájában a tüskeprotein felelős a vírusfertőzés patológiájáért.

Vad formájában köztudottan megnyitja a vér-agy gátat, sejtkárosodást okoz (citotoxicitás), és ahogy Dr. Robert Malone, az mRNS és DNS vakcina alap-technológiájának feltalálója mondta a News Voice kommentárjában „…aktív az erek belsejét bevonó sejtek – vaszkuláris endoteliális sejtek – biológiájának manipulálásában, részben az ACE2-vel való kölcsönhatása révén – amely szabályozza az erek összehúzódását, a vérnyomást és egyéb dolgokat”

Az is kiderült, hogy a tüskeprotein önmagában is elegendő gyulladást és károsodást fog okozni az érrendszerben, még vírustól függetlenül is.

Az Egészségügyi Világtanács (WCH), – az egészségügyre fókuszáló szervezetek és civil társadalmi csoportok világméretű koalíciója, amely a közegészségügyi ismeretek bővítésére törekszik, – kiadott egy tüskefehérje méregtelenítési útmutatót, amely egyszerű lépéseket kínál a mérgező tüskefehérje hatásainak potenciális csökkentése érdekében. Az alábbiakban megtekintheti a természetes gyógymódok teljes útmutatóját, beleértve az ajánlott dózisokat is.

Miért érdemes megfontolni a tüskefehérjék semlegesítését?

A tüskefehérjék a fertőzés vagy vakcina után keringhetnek a szervezetben, ami sejteket, szöveteket és szerveket károsíthat. „A tüskefehérje egy halálos fehérje” – mondja Dr. Peter McCullough belgyógyász, kardiológus és képzett epidemiológusGyulladást és vérrögképződést okozhat minden olyan szövetben, amelyben felhalmozódik.

Például a Pfizer „biológiai eloszlási vizsgálata”, amelyet annak meghatározására használtak, hogy az injektált anyagok hova jutnak a szervezetbe, kimutatta, hogy a oltásokból származó COVID tüskefehérje „elég magas koncentrációban” halmozódott fel a petefészekben.

Továbbá egy japán biológiai eloszlási tanulmány a Pfizer oltás kapcsán találta, hogy a vakcina részecskéi az injekció beadásának helyéről a vérbe vándorolnak, majd a keringő tüskefehérjék szabadon eljuthatnak a szervezetbe, beleértve a petefészkeket, a májat, a neurológiai szöveteket és más szerveket.

WCH közzétette:
„A vírus tüskefehérjét olyan káros hatásokkal hozták kapcsolatba, mint például: vérrögök, agyköd, tüdőgyulladás, szívizomgyulladás. Valószínűleg ez a felelős a Covid-19 vakcinák számos mellékhatásáért.  Még akkor is, ha nem voltak tünetei, pozitív lett a Covid-19-tesztje, vagy nem tapasztalt káros mellékhatásokat az oltás után, akkor is előfordulhatnak tüskefehérjék a szervezetben.

Az orvosok és a holisztikus szakemberek néhány egyszerű intézkedést javasolnak annak érdekében, hogy az oltás után vagy fertőzés után megtisztítsák a szervezetet.

A WCH szakemberei úgy gondolják, hogy a fertőzés vagy oltás után – a lehető leghamarabb megtisztítva a testet a tüskefehérjéktől, – megvédhetjük magunkat a megmaradt vagy keringő tüskefehérjék okozta károsodástól.

Tüskefehérje gátló és semlegesítő hatóanyagok

Egy nemzetközi orvosokból és holisztikus gyakorlati szakemberekből álló csoport, akik tapasztalattal rendelkeznek a COVID-19 és az oltás beadása utáni betegségek felépülésében, természetes lehetőségeket állítottak össze, amelyek segíthetnek csökkenteni a szervezet tüskefehérje terhelését.

A következők a tüskeprotein-inhibitorok, ami azt jelenti, hogy gátolják a tüskefehérje kötődését az emberi sejtekhez:

 

Közönséges gyíkfű

Prunella vulgaris

Fenyőtüskék
Emodin NEEM
Pitypang levél kivonat Ivermectin

Az ivermektin például az ACE2-hez kapcsolódó SARS-CoV-2 tüskereceptor-kötő doménhez kötődik, ami megzavarhatja az emberi sejtmembránhoz való kötődési képességét. Összeállítottak egy listát a tüskefehérje semlegesítőkről, amelyek hatására az nem képes további károsodást okozni a sejtekben. Ebbe beletartozik:

 

N-acetylcysteine (NAC) Glutathione
Édeskömény ea Csillagánizs tea
Fenyűtű tea Orbáncfű tea
Feketenadálytő levél Vitamin C

A fenti táblázatban szereplő növényi vegyületek sikiminsavat tartalmaznak, amely ellensúlyozhatja a vérrögképződést, és csökkentheti a tüskefehérje egyes toxikus hatásait. A nattokináz, az erjesztett szója egyik formája, szintén segíthet csökkenteni a vérrögök előfordulását.

Hogyan védjük meg az ACE2 receptorokat és semlegesítsük az IL-6-ot?

A tüskeprotein a sejtjei ACE2 receptoraihoz kötődik, ami rontja a receptorok normál működését. Ez az elzáródás megváltoztathatja a szövetek működését, és felelős lehet autoimmun betegségek kiváltásáért vagy rendellenes vérzésért vagy vérrögképződésért, beleértve a vakcina által kiváltott trombotikus thrombocytopeniát.

Az ivermektin, a hidroxiklorokin (cinkkel), a kvercetin (cinkkel) és a fisetin (egy flavonoid) olyan anyagok, amelyek természetes módon védhetik az ACE2 receptorokat. Az ivermektin ebben a tekintetben úgy működik, hogy az ACE2-receptorokhoz kötődik, megakadályozva, hogy a tüskefehérje is odakötődjön.

Az interleukin 6 (IL-6) egy proinflammatorikus citokin, amely az oltás beadása után fejti ki hatását, és a szintje nő a COVID-19-ben szenvedőkben.

Ez az oka annak, hogy az Egészségügyi Világszervezet az IL-6 gátlókat javasolja azoknak a betegeknek, akik súlyos COVID-19 betegek. Számos természetes IL-6-gátló vagy gyulladáscsökkentő létezik, amelyek hasznosak lehetnek azok számára, akik méregteleníteni szeretnének a COVID-19 fertőzés vagy COVID-19 oltások után.

 

Boswellia serrata (tömjén) Pitypang levél
Fekete kömény olaj (Nigella sativa) Curcumin
Krill-olaj és egyéb zsírsavak Fahéj
Fisetin Apigenin
Quercetin Resveratrol
Luteolin Vitamin D3 (vitamin K-val együtt)
Cink Magnesium
Jasmine tea Szerecsendió
Babér levél Fekete bors

A furin és a szerinproteáz semlegesítése

A sejtekbe való bejutáshoz a SARS-CoV-2-nek először a ACE2 vagy a CD147 receptorhoz kell kötődnie a sejten. Ezután a tüskefehérje alegységet proteolitikusan hasítani (vágni) kell.

E fehérjehasítás nélkül a vírus egyszerűen kapcsolódna a receptorhoz, és nem jutna tovább.

„A furin-kötőhely miatt olyan fertőző a vírus, ez miatt támadja meg a szívet, az agyat és az ereket” -magyarázta Dr. Steven Quay, orvos-kutató, az USA Képviselőház Felügyeleti Bizottságának COVID válságról szóló meghallgatásán.

Egy új furin hasítási hely létezése a SARS-CoV-2-n, – miközben más koronavírusok egyetlen ilyen furin hasítási helyet sem tartalmaznak – jelentős oka annak, hogy sokan úgy gondolják, hogy a SARS-CoV-2  vírust laboratóriumban hozták létre (GOF Gain-of-Funtion kutatás).

A természetes furin inhibitorok, amelyek megakadályozzák a tüskefehérje hasítását, segíthetnek a furin kötőhelyek semlegesítésében.
Rutin
Limonene (citrusfélékben)
Baicalein (Bajkáli csucsókában)
Hesperidin (citrusfélékben)

A szerin-proteáz egy másik enzim, amely „a SARS-CoV-2 tüskefehérje proteolitikus hasításáért felelős, lehetővé téve a vírus gazdasejt-fúzióját”. A szerin proteáz gátlása ezért megakadályozhatja a tüskefehérje aktiválódását és a vírus bejutását a sejtekbe. A WCH számos természetes szerin-proteáz inhibitort állított össze, amelyek a következők:

 

Zöld tea Burgonya gumó
Kék-Zöld alga Szójabab
N-acetyl cysteine (NAC) Boswellia (tömjén)

Időszakos böjtölés és az egészséges étrend fontossága

A fent említett célzott anyagokon kívül a WCH bölcsen megjegyezte, hogy az egészséges táplálkozás az első lépés az egészséges immunrendszer felé. A feldolgozott élelmiszerek és más gyulladáskeltő élelmiszerek fogyasztásának csökkentése, beleértve bizonyos növényi (mag)olajokat is (fitin és lektinek), elengedhetetlen az optimális immunválaszhoz.                                                                          Az időszakos böjtölés, ami azt jelenti, hogy az étkezéseket egy hat-nyolc órás idősávba sűrítjük, szintén előnyös. Ez számos módon javítja az egészséget, elsősorban a mitokondriális egészség és az anyagcsere javításával. Ugyanakkor az autofágiát is fokozhatja, ami segít a szervezetnek eltávolítani a sérült sejteket.                                          Ahogy a WCH megállapítja Ezt a módszert az autofágia indukálására használják, ami lényegében egy újrahasznosítási folyamat, amely emberi sejtekben megy végbe, ahol a sejtek lebomlanak és újrahasznosítják az összetevőket. Az autofágiát a szervezet a sérült sejtfehérjék eltávolítására használja, és egy fertőzés után elpusztítja a káros vírusokat és baktériumokat”.                                                           Egy másik stratégia az egészség és a hosszú élettartam javítására, és esetleg a tüskefehérjék méregtelenítésének elősegítésére a rendszeres szauna használat (főleg infra). Ahogy test ésszerű mennyiségű hőstressznek van kitéve, fokozatosan hozzászokik a meleghez, ami számos előnyös változást idéz elő a szervezetben.                                                   Ezek a folyamatok magukban foglalják a megnövekedett plazmatérfogatot, a szív és az izmok véráramlásának felgyorsulását (ami növeli a sportos állóképességet), valamint a hősokk-fehérjék és a növekedési hormon magasabb szintje miatt megnövekedett izomtömeget. Az így előidézett izzadás  egy erőteljes méregtelenítő módszer.

A 10 legfontosabb tüskefehérje semlegesítő hatóanyag

Az alábbiakban megtalálható a WCH teljes útmutatója a tüskefehérjék méregtelenítésére szolgáló hasznos anyagokról, beleértve az ajánlott adagokat is.
A következő 10 vegyület az „legfontosabb”, ha a tüskefehérje méregtelenítéséről van szó.
Ezek jó kiindulópontok egy átfogóbb egészségügyi stratégia kidolgozásához.

 

Vitamin D Vitamin C
NAC (N-Acetil-Cistein) Ivermectin
Feketekömény mag olaj Quercetin
Cink Magnesium
Curcumin Máriatövis mag kivonat
Mindezek megtalálhatók magyarázattal az alábbi linken

Vélemény, hozzászólás?