koncepciós per
Gondolatok Hírek Publicisztika

Divat a koncepciós per?

Hazánkban az 50-es években hallottunk először arról, hogy létezik olyan büntető ügy a biróságok előtt amelynek nincsenek meg a jogi alapjai. A Rákosi korszak után a Kádári akasztások is ebbe a kategóriába sorolhatók, de az Antall éra alatt is előfordult ilyen. Pl. A Jurta színház igazgatóját, Romhányi Lászlót is ilyen módszerrel vonták ki a politikai életből évekre. Mostanában ugyanez Budaházy György esetében fordult elő. Úgy látszik Németország sem akar „lemaradni” tőlünk, mert ott egy olyan prof. kerül jövőre a bíróság elé, aki megkérdőjelezhetetlen a virus-hisztéria vonalán!
Prof. Sucharit Bhakdi ellen a plöni kerületi bíróság helybenhagyta a vádat, 2023 tavaszán indul az eljárás ellene népuszítás és a Holokauszt elbagatelizálása miatt.
Prof. Bhakdi egy csupaszív ember. A napokban lesz 76 éves, rég nyugdíjba vonult már, de 2020 tavaszán szinte elsőként szólalt fel, mikor a politika elkezdte a fake-pandémia okán a jogfosztó intézkedéseket. Azóta keresi a párbeszédet, de nemcsak hogy elnyomták a hangját, még a jó hírét is kikezdték. Prof. Bhakdi epidemiológus és mikrobiológus, a Mainzi Mikrobiológiai Intézetet 22 éven át vezette, több ezer orvostanhallgatót tanított egyetemi oktató munkája során. Több mint 300 tudományos publikációja van az immunológia, virológia, bakteriológia területén, illetve a szív- és érrendszeri betegségek témában.
Szóval a legnagyobb rosszindulattal sem mondhatja rá senki, hogy nem tett le semmit az asztalra a tudomány terén.
Gyakorlatilag teljes életében elismerték, felnéztek rá, tudományos témákban több alkalommal megszólaltatta a fősodratú média is még az aktív éveiben. Elismert epidemiológusként tekintettek rá… Aztán jött a korona. 2020-ban levelet írt Merkelnek, jóhiszeműen azt gondolta, hogy a politika tudatlanságból kelti a pánikot. Szerette volna elmondani mindazt, amit epidemiológusként tudott és gondolt. Válaszra sem méltatták. Helyette olyanokat engedtek kamera elé, akik már a korábbi „pandémiák” alkalmával is leszerepeltek téves jóslataikkal. Olyanokat, mint Christian Drosten…
Prof. Bhakdi rengeteg interjút adott az elmúlt két és fél évben. Folyamatosan azon dolgozott, hogy megfékezze ezt a förtelmes pandémia-hazugságot. Nem hírnevet akart, hiszen az volt neki. Azzal amit tett és a mai napig tesz, éppen a jó hírét kockáztatja. Nem is a pénzért teszi. Sokan megvádolták, hogy a kovid-témában megjelent két könyvével mennyi pénzt keresett. Pedig a pénzt a patológusok támogatására fordította, a tudományra, arra, hogy kiderüljön milyen rombolást végeznek az oltóanyagok az emberi szervezetben. Tehát pontosan arra, amivel elvileg meg lehetne védeni az embereket és amit egyébként az állami intézmények feladata lett volna megszervezni és finanszírozni, hogy tiszta képet kaphasson mindenki az oltás után elhunyt emberek halálának okairól és az „oltásokkal” való esetleges összefüggésekről.
Erről az emberről a becsület szobrát lehetne megmintázni. Mindemellett szerény és jólelkű, jellemes és bátor. És most tönkre akarják tenni. Azért, mert másfél éve magyarázza, hogy a géninjekció szétrombolja az immunrendszert, elpusztítja az érfalat és vérrögképződést okoz. Ezerszer elmagyarázta hogy hogyan és miért. Csak az nem értette meg, aki nem akarta megérteni. És mivel a rengeteg mellékhatás és haláleset után sem állítják le az oltást, az ártó szándék mára egyértelművé vált. A kísérleti géninjekció embereket öl. Ma pontosan úgy kísérleteznek, ahogy tették azt anno a nemzeti szocializmus idején. És ezt mondta prof. Bhakdi. De nemcsak ő. Ezt mondják azok a ma már nagyon öreg zsidó emberek, akik túlélték a Holokausztot. A géninjekcióval való tömeges emberkísérletet a Holokauszthoz hasonlítják. Véleményem szerint joggal. A Nürnbergi Kódex pontosan azért született, hogy soha többé ne történhessen meg az, ami most megtörtént ezekkel a teszteletlen géninjekciókkal: emberkísérlet.
És prof. Bhakdit a Holokauszt elbagatelizálása, illetve népuszítás vádjával akarják meghurcolni. Úgy, hogy Holokauszt-túlélő zsidó emberek állnak mögötte és osztják a véleményét. Egy csupaszív Bhakdit akarnak elítéltetni, csak mert átlátta ezt a világméretű bűncselekményt és megpróbálta figyelmeztetni a gyanútlan embereket. Undorító világ! (Forrás: Bíró Éva)

Vélemény, hozzászólás?