Dr. Bene Gábor írásai Hírek

Az MVSZ nem támogatja tovább Geri Tibor balliberális ámokfutását a nemzeti oldalon!

Részlet egy balliberális linkről a Gyurcsány barát Geri Tiborral, aki most a nemzeti oldalon osztja az észt…

Létrehoztunk egy pártot. Amit úgy hívtunk: Demokrata Párt. Csak úgy jelzem, hogy Gyurcsány DK pártja egy Demokrata Pártból lett DK. Nem a mi demokrata pártunkból, mert az közben fölszámolódott, de annak a nyomdokán létrejövő Demokrata Párt volt a DK elődje.

Akkor már megvolt a Tetraéder. A Gyurcsány pártja a Tetraéder alsó, 2 dimenziós síkja. És a legnagyobb vitánk 2008-ban egy Szanyi Tibor nevű úrral volt, akivel oda jutottunk, hogy annyira leegyszerűsítettem neki a kérdést, hogy a 44% az több-e, mint az 50? Nem akarta érteni ezt a dolgot…

Meg tudom mondani, ki, hol, mikor mit vert szét és mikor tette tönkre ezt az országot.

– Ahogy az ember veled beszélget, az a benyomása, hogy bizonyos körök számára veszélyes lehetsz, mert túl sokat tudsz…

– Nem tudok túl sokat szerintem, csak érdekes időkben voltam érdekes helyeken.

Eddig az idézet, s ezen kellene elgondolkodnia minden magyar embernek! Hiszen akinek Szanyi egy úr, s még Gyurcsánynak is „bedolgozott” az nem valószínű, hogy valóban a nemzet érdekeit képviselné, hiszen tudjuk mennyire „nemzeti” a balliberális oldalnak ez a két oszlopos figurája.

Nemzettársaim!

Ez csak a felszín, de mi van a titkolt mélyben?

Egyetlen félelem van bennem, hogy ha nem tudunk 2022-ben egy leleményes megoldással meggyőzni, legalább 4-600 ezer eddig a választásokon passzív magyart, hogy szavazzon a Nemzetegyesítőkre, akkor félő, hogy ezeknek a gátlástalan, primitíveknek a vezetője DK (Dobrev Klára) kerül hatalomra, mert a Fidesz jelentős mértékben elhaasználódott, s tábora stabil ugyan, de nem nő!

A Fidesz kormány elhasználódása az elmúlt években nem csak a devizahitelesek, a tönkrement kis és középvállalkozók körében nőtt meg, hanem a falusiak tömegeinek a körében, sőt a bezárás ellenes átlagemberek körében is, így 22-ben a rosszabb változat kerülhet könnyen a közhatalom birtokába!

Ezért vigyázzatok, nehogy rosszabb legyen a választások után!

Kellene tehát egy olyan lehetőség, ami megmozdítaná azokat, akik nem elkötelezettjei egyik pártos szekértábornak sem, csak a nemzet iránt hűségesek!

(Nos erre született meg a NEEM vagyis a Nemzetegyesítő Mozgalom, amely a nemzetépítés egyetlen valóságos segítője, szolgálattevője.)

Az ismert mondat szerint: SÁRKÁNY ELLEN SÁRKÁNYFŰ! A pártok már bevittek minket az erdőbe, s csak Papp Lajos által „kitalált” pártszerűtlen párt lenne egyedül alkalmas arra, hogy megvalósítsa a sárkány ellen sárkányfű elméletet! Vagyis segítse azokat a helyi közösségeket, amelyek Népképviseletet akarnak! Szerinted NEEM? (Győzz meg az álláspontodról!70/3603595)

Kattintsatok erre: https://nemzetepito-nepmozgalom.hu

Amennyiben a Gyurcsány barát Geri Tibor továbbra is tudja osztani az észt a nemzetiek között, akkor bizony nem lesz jó irányú változás 2022-ben!

Bene Gábor

Vélemény, hozzászólás?