devizahitelesek
Gondolatok Hírek

A Magyar Justitia Bizottság kérdései

1.

A patkányos Bangóné meddig  „zabálja”   még a patkányok által sütött kenyeret?

2.

Gyurcsány Ferenc mikor költözik ki egy zsidó tulajdonostól elzabrált házból?

3.

 Vadai Ágnes meddig gyötrődik még, hogy Rákosi, Kádár és Gyurcsány módszerei nincsenek bevezetve az Orbán  „éra” alatt?

4.

Lendvai Ildikó mit szed torokerősítésre, hogy olyan jól bírja rikácsolással rezegtetni a hangszálait?

5.

Demszky Gábor a horvátországi nyaralóján kívül, mit hozott még létre főpolgároskodása alatt, és nem sül ki a szeme, hogy a választópolgároknak tett ígéreteiből egyetlenegyet sem teljesített?

6.

Karácsony Gergely szerint mindenért őt hibáztatják, ami a fővárosban rendellenességnek számít. De vajon tudja-e, hogy ki a főpolgármester (öt helyettessel)?

7.

Tekintettel arra,  Kunhalmi Ágnes érdemtelenül kapott jó osztályzatokat helyesírásból  és  történelemből egykori iskolájában, ezért most visszakövetelheti a tandíjat, hacsak nem agybéli kapacitásának csökkenése váltja ki  bakijait?

8.

Milyen törvény szerint állapítják meg egyes magas beosztású személyek bérét és a különféle juttatásait?

9.

Kik állapítják meg a minimálbéreket  és  a minimál nyugdíjakat?

10.

Hány helyettest vagy tanácsadót alkalmazhat egy főnöki (állami) beosztásban lévő személy?   Ha egy helyettessel nem képes ellátni a feladatát, akkor keressen más foglalkozást!

11.

Ha egy Bíróság vagy bíró hibákat követ el, akkor nem lehet felelősségre vonni? Miért  nincs lehetősége fellépni  az Országos Bírósági Hivatalnak,  vagy az igazságügyi államtitkárnak az állampolgárokat ért igazságtalanságok ellen? Miért lehet a Szent Koronát – az államunkat megtestesítő főhatalom birtokosát, valamint a nemzetünket kollektíven, illetve a Szent Korona tagjait egyénileg, sőt történelmi hőseinket is meggyalázni és az ún. liberális véleménynyilvánítás és szólásszabadság, elve alapján futni-hagyni ezeket a gyalázkodókat?

.

12.

Az ellenzék folyamatosan, hazugságokkal, írásban és szavakban, itthon és külföldön, támadja (sértegeti, fenyegeti) a kormányt és a kormány elnökét, csatlakozik a külföldi kormány és államellenes személyek és szervezetek ezirányú tevékenységéhez, ezért a BTK szerint is hazaárulást követ el. Miért nem lehet ezek ellen a csaholó (zavart keltő) személyek/szervezetek ellen, a törvény erejével fellépni? Hiszen a Történeti Alkotmányosság elvei alapján ezek bűnösök, s már régen kimerítették a hazaárulás törvényi tényállását is!

Budapest, 2020. 05. 08.

Közreadta:
Prof. Dr. Bokor Imre
Az  MJB elnöke

Vélemény, hozzászólás?