Ajánló Előadás

Dr. Bene Gábor előadása

Az Erdélyi Magyarok Egyesülete (EME) meghívására tartok előadást 2019-10-29-én 18 órától a Budapest (1056) Molnár utca 5. alatti klubteremben.

Erre hívom meg szeretettel minden ismerősömet, barátomat, harcostársamat!

A magyar Nemzet értékrendje főleg a lustasággal és kapzsisággal szembeni természetes és harmonikus életforma, amely az ösztönök feletti értelem valós és igazságos megnyilvánulása.  Ha valamilyen rossz létre is tudott jönni, akkor az meg is tud szűnni, vagy jobbá tud átalakulni, ha tesz  ellene a cselekvő Nemzet!
Mert az most már tökéletesen bizonyos, hogy csupán egy hatékony egységfrontba tömörülve, egymással és elszakított testvéreinkkel megingathatatlan szolidaritást vállalva, kizárólag a saját erőnkben bízva, minden áldozatra és harcra készen győzhetjük le a bankárkaszt alja szabadkőműveseinek ellenséges munkáját..

 Azaz sürgősen cselekednünk kell, mert tennünk kell valamit túlélésünk, megmaradásunk érdekében, mert ezt a munkát senki más, sem nagyhatalom, sem az EU, vagy világbíró hivatal helyettünk el nem végezheti, csak a saját erőnkre, szervezettségünkre támaszkodhatunk! Ezért kell a pátok helyett a nemzet felé fordulnunk, s megismernünk a nemzeti értékrend alapjait, s a jövő érdekében teendő feladatainkat!

Erről szól a Nemzeti Értékrend sorozatom következő, azaz második része, amelynek alcíme Szentkoronás lélek-szövetség és Társadalmi Felemelő Program.

Szeretettel várok minden érdeklődőt: Dr. Bene Gábor közjogász

Vélemény, hozzászólás?