Ajánló Programok

A Nemzetegyesítők szeptemberi programja

A „JÖVŐ BARÁTAI KÖR” HÉTFŐNKÉNT

Szeged, Pixel Kávézó az Anna kút sarkán! (Kossuth Lajos sgt. és Tisza Lajos krt. sarok)

„ Azt tapasztalom, hogy az emberben a felismert, de ki nem mondott igazság elkezd rohadni.” Balczó András

Szeptember 2-án  Az „érpataki modell” kidogozója OROSZ MIHÁLY ZOLTÁN beszél a kamatkapitalizmust átszövő KORRUPCIÓ hazai feltárásáról. (Az előadás ingyenes, de kivételesen szerény adományt elfogadunk az előadó útiköltségére!) 

Szeptember 9-én  Siklósi András a szegedi közösség élenjárójának az estje. 

Szeptember 16-án  Dr. csabai Zsolt előadása az IMMUNRENDSZER-ről.

Szeptember 17-én  kedden 17 órától Budapesten az Országház mellett: KOSSUTH TÉRI PIKNIK!! A 2006-os eseményekre emlékezve egy-két órát elborozgatunk és átbeszéljük a 13 évvel ezelőtti történéseket, s dedikáljuk a Kossuth tér 2006 – című kötetet.

Szeptember 23-án  17 órától a Pixelben dr. Bene Gábor a TÉNYEK a PÉNZRŐL – című vetítéses előadás  III. része az olajdollár szerepéről. Korunk legnagyobb veszélyét, a monetáris diktatúrát leplezi le a pénzvilág technikai trükkjeinek és a lehetséges ellenintézkedések felvázolásával 40 percben. (Vetítéses előadás, tabudöntögetéssel.)

Szeptember 30-án  TAKARÓ MIHÁLY az Emberi Erőforrások Minisztériumának szakértője beszél a magyar nyelv és irodalomtanítás változásairól. Tudomásunk szerint a minisztérium bízta rá a hazafiasabb oktatás megtervezését, amire véleményünk szerint igen nagy szükség van! Ő a NAT kerettantervi munkabizottság egyik tagja, aki több évtizedes tanári gyakorlattal rendelkező irodalomtörténész és elkötelezett nemzetben gondolkodó magyar. Uzdóczy Zadravecz István alsóvárosi plébános szerint: „Okulva tanulj minden idők magyarja, miként vagy köteles a legválságosabb időkben dolgozni, síkra szállni a lényegért: Édes Hazád független és keresztény alapjaiért…”

 

Minden jó magyart várunk az előadásokra hétfőnként és a két fontos megemlékezésre!

 

Ne feledd! Augusztusban nyári szünetet tartunk, de szeptember első hétfőjén újra találkozunk!

Szép nyarat, jó üdülést mindenkinek!

 

Nemzetegyesítő Mozgalom

Vélemény, hozzászólás?