Hírek

Így lehet megoldani a devizahitel problémát

Dr. Kriston István az alábbi felhívást tette közzé. Szerinted az alább olvasható stratégia megoldáshoz vezethet? Ha úgy gondolod, hogy nem, akkor szerinted mi lehet a megoldás? Te mit támogatnál? Te hogy oldanád meg?

2019. januártól, miután 2018. december 31. napjával benyújtjuk a Petíciós Kártalanítási Közösségek email: jogesigazsagmozgalom@gmail.com útján összegyűjtés alatt álló és itt az első kommentben is olvasható DEVIZA KÁRPÓTLÁSI PETÍCIÓJÁT ÉS TÖRVÉNYJAVASLATÁT és ha nem tűzik napirendre vagy egy bizottság kipipálja, akkor országos méretű sorban állást kezdünk a kormányzópárt székházánál először Budapesten a központi székházánál, azután minden megyeszékhelyen lévő irodájánál, majd pedig kiterjesztjük a kormányzópárt településeken lévő irodáira és mindenütt benyújtjuk a petíciókat egyenként (!) is.

Vagyis nyomás alá helyezzük a kormányzópártot és náluk demonstrálunk a végtelenségig, így leszünk egyre többen, „dörömbölünk” egyre hangosabban mindaddig, amíg ki nem nyitják előttünk a deviza kárpótlás ajtaját és így lehet a petíciók átadásának egyszerű sorban állásából egy csendes, de országos méretű tiltakozási hullám, mert a kormányzópártnak ezt a deviza büntető expedícióját nem tűrhetjük tovább.

A vezetőik érinthetetlenek, de a kormányzópártjuk nem.

A 2/3-os kormányzópárttól, a magát az egész nép képviselőjének feltüntető kormányzópárttól deviza kárpótlási törvényt követelünk.

Ne feledjétek a történelmet, Rákosi diktatúrája elleni fellépés sem a személye, hanem a diktatúra egyeduralkodó pártja ellen indult, nekünk is politikai bomlasztás alá kell vetnünk a kormányzópártot és akkor a vezérkaruk is kénytelen lesz velünk foglalkozni, különben nem lesz hátaslónak használt kormányzópártjuk, nem lesz mire és kire támaszkodniuk, ezt kellett volna már eddig is megkezdeni és nem deviza csoportocskákban toporogni.

Januárban megindulunk, sorban állunk az országban, az egész ország egy sorban állás lesz a kormányzópárt központi székházánál és megyeszékhelyeken, valamint a településeken lévő irodáinál.

Ne szégyeld magad, ne szégyeld, ha a „rongyos sereg” petíciós sorába állsz, mit veszíthetsz, már csak a adósságszolgálatod rabszíját, a vasra vert láncaidat veszítheted.

Ébredj Magyarország! Dr. Kriston István. Civil jogvédő állampolgár, Petíciós Kártalanítási Közösségek alapítója.

Szerinted ez megoldáshoz vezethet? Ha úgy gondolod, hogy nem, akkor szerinted mi lehet a megoldás? Te mit támogatnál? Te hogy oldanád meg? Ne feledjük! Dr. Marczingós László ügyvéd úr szerint a „deviza” perek is egyre kilátástalanabbak! KATT IDE a részletekért!

https://civilkontroll.com

Vélemény, hozzászólás?