Ajánló Belföld tájékoztató

B. Emília: A párt nem lehet öncél!

B. Emília: A párt nem lehet öncél!

NAGYON ÖRÜLÖK ANNAK, AMIT ITT OLVASHATTOK! VÉGRE VALAKI FELFOGTA, HOGY LÉTEZIK EGY ESZKÖZ-PÁRT, AMELY CSAK SZOLGÁLNI AKARJA A NEMZETET.

ŐK a Nemzetegyesítő Mozgalom! Ők is ugyanezt hirdetik a mit Beregszászi Emília írt: A párt nem lehet öncél! – címmel! Én csak nagybetűkkel kiegészítem a mondanivalóját, ami egyezik egy mozgalom célkitűzésével, vagyis a pártokrácia felszámolásával! Aki nem érti, az olvass el azt a Mátyás királyról szóló mesét, amikor azt kérte a székely leánytól, hogy „hozzon is ajándékot, meg ne is!”

Íme tehát Beregszászi Emília sorai:

„A jelenlegi pártok mind öncélúak. Megélhetési politikusoknak nyújtanak bevételi forrást.” A NEMZETEGYESÍTŐK VISZONT NEM VESZNEK FEL SEM HITELT, SEM KÖZPÉNZT! (Rühellik a pénzt!) „Szomorú tény, hogy a pártokat idealisták építik, dolgoznak értük, pénzt, időt nem sajnálva, a vezetőség azonban politikai szélhámosokból és „reálisan gondolkodó” bitangokból áll.” A NEMZETEGYESÍTŐK SORSOLJÁK EGYMÁS KÖZT A TISZTSÉGEKET, MERT ŐK NEM VEZETNI AKARNAK CSAK SZOLGÁLNI A NÉPET!

„A jelenlegi „nemzeti” pártok egyike sem rendelkezik ideológiával. Hangzatos jelszavakkal, zászlókkal, szép jelképekkel csábítják el a nemzetért tenni akaró idealistákat, azonban a romlott rendszerben ezen pártok vezetői is romlottá válnak. Törtetnek a hatalomra, melynek részesei akarnak lenni, s ha egyáltalán feljutnak a csúcsra – ami erősen kétséges, hogy sikerül nekik – kénytelenek meghajolni a háttérhatalom előtt, mert nem tudják, vagy inkább nem merik meglépni azokat a radikális intézkedéseket, amelyek szavatolhatják nem csak a magyar nemzet, hanem az egész fehér faj megmenekülését a végső pusztulástól.”

VISZONT A NEMZETEGYESÍTŐK NEM AKARNAK HATALMAT, HANEM VISSZA AKARJÁK AZT ADNI A HELYBEN ISMERT ÉS ELISMERT PÁRTON KÍVÜLI KÖVETEKNEK, AKIT A HELYI KÖZÖSSÉG JELÖL KI, S AJÁNL A NEMZETEGYESÍTŐK LISTÁJÁRA!

„A párt csak eszköz lehet a hatalom megszerzéséhez. A párt mögött áll a Mozgalom, amely biztosítja az ideológiai tisztaságot. Nem a pártnak kell a mozgalom, hanem pont fordítva: a mozgalomnak kell a párt, mint a kovácsnak a kalapács. Addig nincs értelme pártot alapítani, amíg a mozgalom nem érett meg a hatalom átvételére.”

A NEMZETEGYESÍTŐK AZONBAN MINTÁT IS ADNAK A NEMZET UJJÁ SZERVEZÉSÉRE, HISZEN A JELMONDATUK EZ: NE PÁRTOT ÉPÍTS, HANEM NEMZETET!

„Addig nincs értelme beülni a parlamentbe, amíg a mozgalom – a pártot eszközként felhasználva – meg nem szerzi a szavazatok kétharmadát. Mi nem a hatalom részesei, hanem a teljes birtokosai akarunk lenni, mert csak így tudjuk beállítani az új magyarelvű rendszert. Azon megválasztott képviselők, akik – a kétharmados győzelem híján – a mozgalom parancsa ellenére nem mondanak le a mandátumukról, leleplezik önmagukat és elbuknak. Hatalom- és pénzéhes törtetőkre nincs szükségünk a kormányzatban. Győzelmünk esetén a párt szükségtelenné válik, így az összes többi párttal együtt felszámolásra fog kerülni. Mi nem pártokráciában gondolkodunk, hanem magyarelvű, pártmentes, szerves társadalomban.”

PONTOSAN EZ A NEMZETEGYESÍTŐ MOZGALOM CÉLJA ÉS HITVALLÁSA IS! Akit érdekel, nézzen rá a honlapjukra, amely amatőr önkéntesek munkája! Vagy hívd a szóvivőt: Bene Gábor, +36703603595

NEEM Nemzetegyesítő Mozgalom

Vélemény, hozzászólás?