Kép nélkül
Jegyzet Publicisztika

Iványi Sándor: Politika

Jelen áldatlan helyzetben egy valódi nemzeti kormány kilépne a NATO-ból és az EU-ból is.

Indoklásom: Az EU már régóta lemaradt a világgazdasági versenyben és az alapító atyák elveit is megtagadta. Ez egy süllyedő hajó! A NATO pedig már rég nem egy védelmi szervezet, és agresszív, keleti terjeszkedése miatt is indította meg a védelmi offenzíváját Oroszország. Erről kiváló tanulmányt írt a bécsi Éva Mária Barki ügyvédnő. Ha NATO tagok maradunk akkor kockáztatjuk, hogy ismét a vesztes oldalon maradunk, mint az előző világháborúkban. Ha Ausztria és Svájc semlegesek, akkor mi miért nem vagyunk azok?

Az új szövetség a BRICS amely már katonailag és gazdaságilag is erősebb mint a NATO-USA-EU szövetség. Ehhez az új szövetséghez kellene mielőbb csatlakoznia kis hazánknak. A kormány és az MNB felelőtlen pénzszórása, luxusa immár tarthatatlan és sajnos az unokáink is nyögni, adózni fogják még talán évszázadokig. Új, válság kormányt kell alakítani és kilépni mind a WHO-ból – amely immár világuralmi diktátor – és a Világbank fogságából is. 1989 óta évi 25-30 000 a magyarság fogyása és ez békeidőben példátlan fogyás! Plusz kivándorolt már nyugatra 600 ezer jó szakember! Ezt a luxust nem engedheti meg egy kis nemzet! Sürgősen fel kell emelni a magyar béreket nyugati: 2500-3000 eurós szintre, ilyen magas árak mellett. És el kell törölni az olyan hazug, csaló pénzbeszedő módszereket mint a rendszerhasználati díj, amit a Mészáros Lőrinc cége vezetett be. Ilyen sehol másutt nincsen a világban, de az ivóvíz, a vezetékes is olcsóbb a legtöbb országban mint itthon.

A magyar nemzet válsága abból ered, hogy 1989-ben egy előre eltervezett kommunista hatalomátmentés történt és az elvtársak 2 000 állami vállalatot privatizáltak az üdülőkkel együtt! Nem volt semmilyen elszámoltatás, a régi rendszer vezetőit senki sem küldte bíróság elé, pedig Kádár több magyart akasztatott fel, mint Haynau 1848-ban. Lengyelország a rendszer váltása idején törvényt hozott arról, hogy a régi rendszer vezetői közül senki sem kaphat tovább állami hivatali pozíciót! Ne várjunk tehát a volt KISZ és MSZMP tagoktól (Fidesz – MSZP) olyan intézkedéseket, amelyek a magyar családok biztonságát és anyagi felemelkedését segítik. Csurka István előre megírta mindezt! Olvassa el a könyveit és a régi Magyar Fórum című lapot! Csurka látnok volt!

Utószó: Becsüljétek meg az olyan hazafiakat, mint dr. Bene Gábor és dr. Hegedűs Lóránt lelkész. Sok ilyen kiváló géniusz kell ma itthon. A volt elvtársaknak pedig ne higgyetek, még ha Orbán (Orsós?) a vezeték neve, akkor sem.

A számoknak higgyetek, azok nem hazudnak!

Vélemény, hozzászólás?