Gondolatok

Válasz a Pesti Srácok cikke utáni kommentelőknek…

Furcsán Nyerenc és köre kiírta magát a magyarságból 2006-ban, tehát aki melléjük áll az valóban nem lehet magyar. Szabó Dezső azonban szépen megfogalmazta: „Nincs jobb és bal, csak magyar és nem magyar”! Én nem értem, hogy miért nem veszik észre a népünk legjobbjai sem a divide et impera hatását?  Pedig ezt a Nemzet helyett ránk erőszakolt pártokrácia és annak gyűlölködő stílusvilága jeleníti meg ma. Én csak egyetlen olyan kommentet találtam ma a Bálint Natáliát kritizálók között, amelyik nem csöpögött a gyűlölettől. S érdekes, hogy ez egy VADMAGYAR bejegyzése volt, s most azt idézem a legjobb szándékkal:

„No utána néztem, meghallgattam. Mint mezzoszoprán mérsékelt talentum. Középmezőny. Valami erősen félrecsúszott az életében vagy ab ovo mélyen frusztrált. Az Isten bocsásson meg neki…”   

Miért nem lehet ebben a stílusban kritizálni valakit, aki nekünk nem szimpatikus, sőt gyűlölködő mondatokat is mond? VÁLASZUL MIÉRT GYŰLÖLKÖDÜNK MI IS? Miért kell azonnal a származását, a kifestett száját, a női mivoltát, stb. mocskolni? MIÉRT MEGYÜNK BELE EBBE A PRIMITÍV MEGOLDÁSBA? Mert indulattal beszélt a Fideszről, vagy megalázta a helyi embereket? De a válasz-kommentek is gyűlölködők és indulatosak! Inkább nézzék meg az alábbi linkeket, s imádkozzunk a lelki üdvéért, mert keresztény emberhez ez illik!

Remélem a mérhetetlen gyűlölet eltűnik mindenkiből, Natáliából is, mert az idő segít, hogy meg tudjunk változni. S ne feledjük a jelmondatomat: A legtöbb PÁRT csak ÁRT, így csak az a párt nem ÁRT, amelyik NEEM párt!

Idáig az a válasz, amit elküldtem a Pesti Srácok oldalára, ahol válaszként azt írták, hogy az email címemet nem teszik közzé. Vajon mi ennek az oka?  Van olyan ember, aki leírja és elküldi a véleményét, de fél attól, hogy megkritizálják? Én nyitott vagyok minden kritikára, hiszen nem gondolom, hogy a zsebemben lenne a bölcsek köve. Ezért visszaírtam nekik, hogy: tegyék közzé nyugodtan, mert szerintem a vélemény szabad, így ha valaki ellenvéleményt fogalmaz meg velem szemben, azt tegye meg nyugodtan. Nekem nincs takargatnivalóm, nem rokonom a hölgy és nem vagyok sem balos, sem jobbos, mert mint „nemzetépítő segédmunkás” nem is csatlakozhatnék egyik szekértáborhoz sem. Így még a telefonszámomat is megadom, (70/360 3595) hátha valaki le akar teremteni amiatt, amit most leírtam. Lelke rajta!

Honféltő szeretettel: Bene Gábor

Vélemény, hozzászólás?