Lebuktak a „tévedhetetlen” közgazdászok
Gondolatok Jegyzet

Te csak egy darab hús vagy a „banksterek” számára! (1. rész)

(Helyzetkép sorozat az USA-ból, és a világháborús veszély kapcsán)

Ez a háború nem a nemzetek háborúja, bár a látszat szerint két etnikum harcol, de valójában a nemzetközi bankárkaszt és a globalista bűnszövetségek, a tőkéskartelek érdeke egyedül a harc. Az USA nemzetállami érintettsége ebben a harcban csak annyi, hogy sakkfiguraként, sőt áldozati parasztként játszik velük a pénzvilág, a korrupt és démoni globalista elit. Sajnos ugyanaz történik, mint Vietnámban vagy Irakban, s csupán annyi a különbség, hogy most még nyíltan nem az USA-beli katonák harcolnak, mert Ukrajna kiürítéséhez szükséges az, hogy állampolgárainak egy része meneküljön el, másik része pedig vesszen oda a fronton. A pénzbirodalom egyes számú világcsendőre és házőrző kutyája egyébként nagy bajban van, mert a FED már azért kapkod a digitális valuta első szakaszát létrehozni, hiszen épp a háború hatására a föld országainak többsége iparkodik megszabadulni a dollártól, amelynek rosszak a kilátásai a jövőre nézve.

Sőt egyre másra esnek ki az USA szekrényből a csontvázak, hiszen Hunter Biden ismét bíróság elé került, most éppen gyermektartási perben, s ez is morzsolja a demokraták jövőbeli lehetőségét, mert az elnökcsemete még  börtönbüntetésre is számíthat. Ráadásul Trump nem tétlenkedik, s ki fogja használni az ellene indított alaptalan vádaskodásból eredő lehetőséget. Már James Comey az FBI egykori igazgatója is megszólalt, hogy a demokraták túllőttek a célon és ezzel lehetőséget adtak a volt elnöknek a komoly politikai megtorlásra, ha megnyeri a következő választásokat. Interjút is adott az MSNBC részére Comey, s elmondta mekkora lehetőség nyílik Trump számára a széles elnöki jogkör miatt arra, hogy érvényesítse az igazságot az ellenfeleivel szemben.

Más hírek szerint az USA titkosszolgálatának bizonyítékai voltak arra, hogy Ukrajna tervezte meg az Északi Áramlat megsemmisítését, ám azt nem hozzák nyilvánosságra. De vannak olyan hírek és híresztelések is, amelyek az elit morális válságát végre konkrétan támasztják alá az USA, de nemzetközi vonatkozásban is.

Azt mondták nekünk, hogy összeesküvés még azt sugallni is, hogy a globális elitben pedofília probléma áll fenn. Azt mondták nekünk, hogy a politikai és szórakoztatóipari körökben a gyermekbántalmazásra vagy szexuális gyermekkereskedelemre vonatkozó vádak alaptalanok, holott ezekre már bőven van bizonyíték!

Mert mi is a helyzet Jeffery Epsteinnel? Az elítélt szexuális bűnöző, aki magánrepülőjén repítette a privát szigetére a globális elitet, nemcsak a politikában, a szórakoztató iparban, de a pénz-iparban is működött.

Epstein állítólag öngyilkos lett a börtönben. Legközelebbi munkatársát, Ghislaine Maxwellt tavaly júniusban 20 év börtönbüntetésre ítélték kiskorúak szexuális kereskedelme miatt. Vajon az ügyfelek listája és az esetek részletei miért nem jelennek meg a nyilvánosság előtt továbbra sem?

Az ügy körüli emberek folyamatosan tűnnek el állítólagos öngyilkosságok miatt. A média pedig folyton azt mondja nekünk, hogy az ehhez hasonló dolgokról való bármiféle beszéd egyszerűen összeesküvés.

Nos, ettől függetlenül az elhunyt milliárdos hedge-alap-kezelő, vitatható bevételi forrásokkal, két sziget tulajdonosa volt a Karib-tengeren, amelyek állítólag 125 millió dollárt értek, de mindkét szigetet éppen ennek az árnak kevesebb mint feléért adták el, vagyis 60 millió dollárért.

S ki vásárolta meg Jeffrey Epstein szigeteit? Nos, ő Stephen Deckoff. A Black Diamond Capital Management magántőke-társaság alapítója, amely tavaly  10 milliárd dolláros vagyont kezelt. Deckoff nettó vagyona persze csak 3 milliárd dollár.

Neki új tervei vannak Epstein szigeteivel kapcsolatban is. Deckoff állítólag egy 25 szobás luxusüdülőhely felépítését tervezi az ingatlanon, és azt állítja, hogy csak Epstein 2019-es halála után járt a szigeteken. A Forbesnak viszont azt nyilatkozta: „Büszke vagyok arra, hogy az Egyesült Államok Virgin-szigeteit több mint egy évtizede otthonomnak nevezhetem, és rendkívül boldog vagyok, hogy a területet világszínvonalú úti céllá tehetem, amely a természeti kecsessége és szépsége javára válik.” Vajon mikor nem mondott igazat?

Mindeközben magára Jeffrey Epsteinre visszatekintve az emberek még mindig egy fontos kérdésen gondolkodnak: ha valóban egy prominens gyermekszex-kereskedő volt, aki a globális elitet látta vendégül a szigetén, akkor kik voltak az ügyfelei? Nos, ez az információ még mindig nem teljesen nyilvános.

Az USA-beli elit tehát szép lassan csúszik lefelé a lejtőn, ahogy a dollár és a pénzbirodalom hitelessége is. Ne csodálkozzunk tehát, ha egy napon össze fog roskadni a saját vezetőinek az erkölcstelenségétől, gátlástalanságától.

Folytatás következik…

Vélemény, hozzászólás?