Te csak egy darab hús vagy a banksterek” számára!
Gondolatok Jegyzet

Te csak egy darab hús vagy a  „banksterek” számára! (2. rész)

Második rész

(A helyzetkép folytatása az USA-ból, és a világháborús veszély kapcsán)

Jelen írás címét az ukránoknak kellene leginkább érteni, de erre a média-manipulációs világunkban nincs esély, bár a globális erőközpont vesztésre áll. Még a magyarság sem mindig érzi át teljességgel, hogy a megmaradásunk nem a bankárkaszt által ránk erőltetett pártoskodástól, hanem a nemzeti egység mielőbbi megvalósításától függ! Ellenségünk hatalma a csúcson van még, de már látszik, hogy lassan csúszik lefelé. A pénzbirodalom már nem tudja ráerőszakolni a véleményét és akaratát a föld teljességére. Mi itt a Kárpát-medencében az Internet információ özöne ellenére sem szembesülünk ma még egységesen a való világ bűneivel, mert vannak akiknek természetes a profitmaximalizáló gátlástalanság. Sajnos sokak számára nem számít sem az értékrendi, sem az etnikai összetartozás. Az USA állampolgárait azonban látszólag a nemzeti egységre dresszírozták, mert minden városban – különösen vidéken – kint van a sávos zászló, mert büszkék Amerikára, pedig a szabadkőműves állam már régen nem a nemzetiek kezében van, hanem a pénzbirodalom foglya. (Éppen most szavazták meg, hogy átléphető az eddigi adóssághatár!)

Ne felejtsük el, hogy az a büszkeség amit ma a világcsendőri szerep határoz meg, az bizony az Isten és az emberiség elleni bűn! A keresztény hitben arra vagyunk tanítva, hogy mindenkit szeressünk és tanúsítsuk minden egyes embertársunk iránt megértő szeretetet. Gyűlölnünk, elutasítanunk nem a személyt kell, hanem a bűnös viselkedést és annak az egész emberiségre gyakorolt romboló hatását. Ahogy a kegyelem és a szeretet Istene ma kiszorul az USA társadalmából, úgy tűnik el az önkontroll és a kellő mérsékletesség. A józan viselkedés is erősen visszaszorult – főleg az erősen reklámozott LMBTQ ügyekben –, s megjelenik a társadalom sötét erőinek a rombolása. Ennek ma már mindannyian tanúi vagyunk, ha nyitott szemekkel és fülekkel éljük az életünket.
S miért erősödik a sötét téveszme? Mert a félrenevelt és az erkölcseiben is alaposan megroppant amerikai társadalom nagy része szeretne etikai határok nélküli, nyitott és „szexuális jólétet” is, amelyben korlátozások nélkül lubickolhat! Erről szólt az Epstein-sziget…

Az USA elitje már eljutott a Római birodalomból jól ismert dekadenciába, hiszen Epstein pl. többször is találkozott William Burnsszel, a Központi Hírszerző Ügynökség igazgatójával, aki 2021-ben kapott CIA pozíciót Biden alatt. Ez személy 2014-ben háromszor volt Epstein vendége már akkor is, amikor még csak helyettes külügyminiszter volt. A Fehér Háznak a Barack Obama elnök alatti jogtanácsosa, Kathryn Ruemmler is több tucat találkozót folytatott Jeffrey Epsteinnel. Ezekre a találkozókra azután került sor, hogy Ruemmler elhagyta a Fehér Házat, és 2020-ban a Goldman Sachs Group egyik vezető tisztségviselője lett. (Ebből is látható az USA politikai maffia összefonódása a pénzbirodalommal) A Wall Street Journal szerint Epstein még 2017-ben is tervezett neki egy látogatást a karibi privát szigetére, és bemutatta néhány potenciális jogi ügyfelének, köztük a Microsoft egykori társalapítójának: a sátánista és a népirtó liberális utópia jeles képviselőjének Bill Gates-nek is. Sőt Noam Chomsky professzor és politikai aktivista már 2015-ben Epsteinnel tartott több alkalommal. Még a Wall Street Journal is leírta ezekről az utazásokról, hogy Chomsky egy e-mailben ezt válaszolta nekik: „Az első válaszom az, hogy nem üzleti a találkozásunk. A második válasz az, hogy ismertem őt, és alkalmanként találkoztunk.” (Ugye ez akkor érdekes, ha ma már tudjuk, hogy Epstein 2008-ban egy kiskorúval elkövetett szexuális bűncselekmény miatt börtönbüntetést kapott, s a szexkereskedelem is felmerült)

De volt nála Leon Botstein, a Bard College elnöke is, aki meghívta Epsteint még az egyetemre is. A Wall Street Journal megjegyzi, hogy Epstein oda, fiatal női „vendégeket” vitt magával. Botstein körülbelül két tucat találkozót tervezett Epsteinnel, aminek a hátterét azért sejthetjük. Ám érdekes módon e nevek egyike sem szerepelt Epstein fekete könyvében vagy repülési naplójában. (Vajon mi az oka ennek? Talán tudta, hogy ha lebukik, akkor csak is ezen politikusok tudnak érte lobbizni? Vagy ők maguk kérték ezt a diszkréciót?)

A Wall Street Journal egy újabb cikke leírja Epstein találkozóit másokkal, köztük Woody Allen filmrendezővel és Lawrence Summersszel, az Obama alatt működő Nemzeti Gazdasági Tanács korábbi igazgatójával.
Mindeközben fennáll annak a lehetősége, hogy az Epsteinhez kötődő egyéb személyeket is büntetőeljárás alá vonják, bár ahogy ismerjük a korrupt jogi rendszert, ez egyre kevésbé valószínű!

Egy New York-i déli körzet szövetségi bírója azonban ennek ellentmondani látszik, mert idén márciusban megállapította, hogy a bankokat beperelhetik, mert hasznot húznak Epstein szexuális kereskedelméből. Ide tartozik a Deutsche Bank is, amelyet azzal vádolnak, hogy tudta, hogy Epstein szexuális zaklatási hálózatot működtet kiskorú lányokkal, de nem lépett fel ellene, s azzal engedte, hogy bűnei folytatódjanak. (Különösen 2011 óta a bankoknak kötelessége lenne a gyanús pénzügyi kifizetéseket jelenteni az ügyészségnek, de ez csak nagyon ritkán és a kisemberek esetén történik meg.)

Üdítő kivétel, hogy a JP Morgan Chase bank ellen pert indított a Virgin-szigetek kormánya, amely azt állítja, hogy JP Morgan szemet hunyt Epstein szexuális kereskedési akciója előtt. A bírósági beadvány szerint a JP Morgan vezetői tudtak az Epstein szigeten történtekről. Ám a vádat emelő körzeti ügyészt Albert Bryan-t, a Virgin-szigetek kormányzója nem sokkal a kereset benyújtása után, december végén menesztette, ugyanakkor Joe Biden és természetesen a fia Hunter is a Virgin-szigetekre látogatott. (Ugye ezek nem véletlen történések?)

Úgy tűnik, hogy jóval a halála után még mindig sok kérdés van az Epstein birodalommal kapcsolatban, de vannak az USA-ban egyéb nyalánkságok is!

Pl. Az USA hadserege toborzási válsággal néz szembe, mivel Oroszország forró háborút hirdet az őt provokáló Nyugattal szemben, és a Kínai Kommunista Párt azzal fenyeget, hogy megtámadja Tajvant. Ezek bizony valódi problémát jelentenek az USA teljesen önkéntesen – de komoly fizetésért – harcoló haderejének.
Az elmúlt pénzügyi évben a hadsereg 25 százalékkal maradt az ún. toborzási cél alatt. Gyakorlatilag ez jelenleg nem ront nagyot a számokon, de bizony a jövőben problémát jelenthet, hiszen a világcsendőri szerephez egyre több katona kellene, de ez a veszélyessé váló helyzetben biztosan nem fog nőni! A hadsereg célja az volt, hogy 476 000 katona legyen. Az előrejelzések szerint a nyár végén körülbelül 445 000 és 452 000 között lesz a létszám. A nagy gond azonban az, hogy mi lesz, ha ez a csökkenő tendencia folytatódik, s ez ma már prognosztizálható.

Talán egyedül az amerikai tengerészgyalogságnak nincs ma létszám gondja.

De ehhez a haditengerészetnek is 39-ről 41 évre kellett emelnie a bevonulási korhatárt. Érdekesség, hogy a légierő a „Top Gun: Maverick” című filmtől kapott lendületet a toborzás terén. Ennek ellenére mindkét fegyvernem kihívásokkal is szembesül majd a közeljövőben, és arra számítanak, hogy már ebben az évben kevesebben jelentkeznek felvételre.

Szóval mi a megoldás? Segít a hazafiasabb filmek vetítése?

A Pentagon másként döntött. Felülvizsgálja az eddigi követelményeket – vagyis enged a színvonalból –  és a TikTok-hoz fordulnak a toborzás érdekében. Joshua (?) Kelley, akinek művészneve Harpy Daniels, egész rövid videókat tett közzé a TikTokon és más közösségi oldalakon, hogy eladja a haditengerészet vonzerejét a fiatalabbaknak. Már 2017-ben és 2018-ban is fellépett a haditengerészetnél a USS Ronald Reagan repülőgép-hordozón, persze komoly gázsiért. A TikTokon nemrég megjelent bejegyzésében ezt írta: „A haditengerészetnek sokféle embercsoportja van, beleértve a nem bináris, transz és queer embereket! Egyetlen gyűlölködő sem állíthat meg minket.”

Ez az utolsó mondat tetszik nekem legjobban: a gyűlölködő állítja, hogy egyetlen gyűlölködő sem állíthatja meg őt! (Sajnos ez nem vicces!)

Valószínűleg a haditengerészet megpróbálja megszólítani az LMBTQ-fiatalokat, és megpróbálja magát új, úgynevezett „biztonságos térként” megjeleníteni. Pedig a katonaság soha nem volt „biztonságos hely”.

Ez pedig azt jelenti, amit Patton tábornok mondott: vagy meghalsz a hazádért, vagy mások halnak meg…Az orosz hadsereg is éppen most indított egy videós hirdetési kampányt, hogy több „igazi” férfit csábítson, s nekik – mivel még nincsenek annyira elkényelmesítve mint az USA polgárai – talán még sikerülhet is.

Pedig inkább a béketárgyalásoknak kellene következnie! Persze ahhoz kellene a politikai elitek és a pénzdiktatúra urainak az összefonódása helyetti NORMALITÁS!

Ám attól félek, ez a fogyasztói lét által elkényelmesített közemberek számára sem teljesen érthető, de az elvadult profitmaximalizálóknak pedig ez lehetetlen. Ők inkább választják az LMBTQ propagandát, mint a világbékét!

 

 

Vélemény, hozzászólás?