Dr. Bene Gábor írásai Gondolatok

Példátlan támadás alatt áll az USA demokrácia (IV. rész)

Amint azt már jeleztem, a címet Bidentől vettem kölcsön, hiszen ez esetben kivételesen a valóságot hallottam tőle, legfeljebb azt felejtette el hozzátenni, hogy a példátlan támadás nem is annyira példátlan.

Viszont a támadás egyértelmű, csak éppen pont Biden és a demokrata csapat az, akik ezt a támadást most már látható módon elkövették! Mivel az előző részben már elkezdtem elemezni azokat a hibákat, amiket az elnök és tanácsadói elkövettek, nézzük a folyamatában mi is történt és mi lehetett volna másképpen, ha másként dönt az elnök?

Milyen lehetőségeket mulasztott el az elnök?

Igaz, nem szabad elfelejteni azt sem, hogy a COVID-19 sem véletlen járvány. Kifejezetten olyan biofegyver, amit igen sok céllal vezettek be, de közöttük van az is, hogy lehessen rá hivatkozni levélszavazás ügyben. Ezt csak úgy lehetett volna megakadályozni, hogy az első körben letartóztatni azokat a személyeket, akiknek közük lehetett a vírus előállításához. pl. Bill Gates, Anthony Fauci, stb.

Trump meghozta ugyan, de nem használta ki az előzőkben említett elnöki rendeletet, hogy az ún. Lázadás törvényről ne is beszéljünk!  Azonban volt a következő lehetőség is! Thane Rosenbaum, az Elektorok Tanácsának egyetemi professzora szerint: Az elektori szavazás után, Mike Pence alelnök elkezdte felbontani a borítékokat szövetségi államonként és felolvasta, hogy ki melyik jelöltet támogatja az elektorok közül. Ebben a pillanatban, ha feláll a két házból 1 képviselő + 1 szenátor és vétóznak, akkor 2 órás vitára elvonul mindkét ház, hogy ott döntsenek arról elfogadják e a vétót, vagy átfordítják az adott voksot a másik jelöltre? Viszont mindkét házban nyerni kell, hogy változás legyen. És ez így mehet tovább, akár egyenként is. Csak egyszer-kétszer volt Amerika történelmében ilyen, s az is régebben. Igaz, akkor sem tömegesen, mert ez elég bonyolult és jobb lenne azt most is elkerülni, de ez is egy lehetőség volt a csalás ellen és az igazság pártolására!

Sajnos ehhez sem volt elegendő bátor szenátor és képviselő, így Joe Biden szerint győzött a demokrácia. Ám e közben Texas például ki akar lépni az államokból és ez a cécó szerintem könnyen polgárháború közelébe sodorhatja Amerikát. https://www.whitehouse.gov/presidential-actions/executive-order-imposing-certain-sanctions-event-foreign-interference-united-states-election/

Vagyis ismét egy lehetőség, aminek kiderülése után azonnal kellett volna Trump elnöknek lépnie és bevezetni a rendkívüli helyzetet!  Mert ha a demokráciát kell valahol megmenteni, akkor nincs pardon!

NEEM?

Milyen lesz a nemzetközi hatás?

Szerintem az elnöknek arra is kellett volna gondolnia, hogy az USA minta a világ számára, s ezért kellett volna leszámolni azokkal a lobbi erőkkel, melyek nem kifejezetten a Deep State, ill. az őket mozgató bankárkaszt érdekét keresztezte volna az első ciklusban. Vagyis arra lett volna szükség például, hogy pl. Gorka Sebestyén mellett minden erővel ki kellett volna állni, mert a megfelelő tanácsadók elvesztése már az elején megkérdőjelezte azt, hogy sikeres legyen az első ciklus.

Szerintem egyre inkább eszkalálódó konfliktus következik Kínával és a pénzhatalommal! A bankárkaszti világ ugyanis most, éppen Kínában kísérletezte ki az új világrendre való áttérés módszerét, amely az államkapitalizmus és a magánkapitalizmus összefonódása lesz egy olyan diktatúrában, amit csak az a 300 bankárcsalád, illetve az általuk fenntartott hálózatok tudnak majd kontrollálni, bár a rend, kifejezetten kommunistának fog látszani. A történelem során ugyanis sokszor volt már próbálkozás arra, hogy az államok feletti magánpénz birodalma vegye át közvetlenül a politikai hatalmat is. Jó példa erre két USA elnöknek, Lincolnnak és Kennedynek a kiiktatása. Az előzőt még a London-i city, az utóbbit az 1913-tól a világpénzt előállító FED urai ölették meg és ezt szinte minden jel alátámasztja, bár hivatalosan nem ismerik el, ahogy a Word Trade Center lerobbantását sem fogják soha.

Sajnos Kennedyt nem támogatta a titkosszolgálat, sőt valószínű, hogy éppen ők álltak a gyilkosság hátterében. Most azonban úgy tudjuk, hogy ha szolgálatok nem is biztosan, de a hadsereg, a tengerészet és a légierő is Trump mellett állnak. Bár nem lehet a katonaság bevonása nélkül semmiféle jó irányú változásra számítani, de eddig inkább politikailag fagyasztott be az elnök mindent, s bízott abban, hogy a törvényes úton tisztázódik a csalás. Addig rendeletekkel gondolta kormányozni és utasítani a bíróságot a bizonyítékok kielemzésére és a tisztességes döntésre. Ebben persze joggal bízott, hisz 2020. Nov. 11-én Mark A. Milley tábornok konkrétan ki is mondta ezt: „a hadsereg az Alkotmányra esküdött fel és minden eszközzel megvédi azt és az amerikai nép akaratát.” Szerintem ott követte el az elnök a hibát, hogy nem vezette be már december elején a szükségállapotot, pedig a Martial Law is a rendelkezésére állt Trumpnak! Ha ezt megtette volna az előtt, mielőtt az elektori gyűlés összeül, akkor ott is egészen más lett volna az eredmény, mert ugye minden állam törvényhozói és elektorai a saját államaik fővárosában ültek össze. Így nem a legfőbb szabadkőműves központban, vagyis Washingtonban kellett dönteni arról, hogy melyik jelölt javára jelöljenek ki elektorokat.

Vagyis ismét volt helyzet, amikor azonnal kellett volna Donald Trump elnöknek lépni és törvényes módon bevezetni a rendkívüli helyzetet!

Volt-e komoly esélye Trumpnak?

Volt persze esély arra is, hogy az öt ún. billegő, vagy csatatér állam republikánus többsége közbelép és törölteti a csalásokon alapuló választási eredményt és a Kongresszus elé viszik az ügyet. Ez ugyanis alkotmányos joguk és ha nem féltették volna közülük sokan a saját életüket, vagy a karrierjüket, akkor jött volna az 1 állam 1 voks procedúra és ott mindenképpen nyert volna Trump: 26-23 arányban.

Mivel ehhez nem volt meg a képviselői bátorság, így a bíróságoknak, s leginkább a Supreme Courtnak kellett volna elrendelni a csalás miatti új voksolást. S itt is el kell mondani, hogy ha Trump bevezeti a Martial Law-t, vagyis a rendkívüli állapotot, akkor sokkal nagyobb bátorsága lett volna a bíróknak is, vagyis ők is megakaszthatták volna az USA demokráciának ezt a drámai lesüllyedését!

Mi is ez a Martial Law? Ez valójában egy haditörvény a kormányok részére, akik felhasználhatják a nyilvánosság feletti uralmuk számára, amint általában egy államcsíny után, vagy éppen egy ilyen vagy hasonló választái csalás esetén vezetik be!  (pl. Thaiföld, Egyiptom, Lengyelország, Kína, stb.) E Haditörvényt ki lehet hirdetni súlyos természeti katasztrófák esetén; a legtöbb ország azonban más jogi konstrukciót alkalmaz, például rendkívüli állapotot .

Mert miért is történik még most is hisztériásan erőlködés arra, hogy az elnököt eltávolítsák a hatalomból, pedig már csak pár nap van addig, hogy a média által agyonpropagált hatalomátadás megtörténjen? De miért viselkedik zavartan Joe Biden és Kamala Harris, dacára annak, hogy a média azt hazudja nyertek, és nincs ott semmilyen látnivaló?

S mi lenne, ha hirtelen az FBI mégis előállna és letartóztatná Bident, vagy valamelyik családtagját? Hiszen Joe Biden önmaga, sőt bátyja James Biden és fia Hunter Biden könyékig benne van a következő bűncselekményekben: adócsalás, vesztegetés, fenyegetés, pénzmosás, pedofília, hivatali visszaélés, zsarolás.
Ezer szállal kötődnek Kínához, erről stabil bizonyítékok vannak az FBI-nál, hiszen rendelkezésükre állnak Hunter laptopjai és emailek, telefonbeszélgetések, szerződések, sőt ott vannak a kiskorúak fotói is. Vannak bizonyítékok a korrupcióra Ukrajnában, Oroszországban, Romániában és Kínában. Nem igazolható módon jutott másfél milliárd dollárhoz a Biden család az évek során. Sajnos az FBI eddig még nem lépett fel – valószínűleg Kína befolyása, vagy amiatt, hogy Trump nem tudta 4 év alatt megtisztítani jól a titkosszolgálatokat?

Ám ha Trump bevezette volna a rendkívüli helyzetet, akkor az FBI is egészen másként állt volna az ügyekhez, mert Trump lenne az erős!

Az erős vezetőhöz ugyanis szívesen csatlakozik mindenki, főleg azok, akik azt remélik, hogy meghallgatják és meg is jutalmazzák őket.

Vagyis volt helyzet bőven, hogy bevezesse a rendkívüli helyzetet!  Ám most, amikor Trump a Capitolium elleni hamiszászlós támadásra hivatkozva vezette be a rendkívüli állapotot, akkor még azok is meg vannak kavarodva, akik elkötelezett hívei, mert nincs olyan média, amely a valós híreket szolgáltatja.  (folyt.köv.)

Dr. Bene Gábor

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Vélemény, hozzászólás?