COVID-19 Gondolatok

Pár gondolat a szájkosárról!

„Ne dőlj be az itthoni szakértőknek SEM ! Hiába erőltetik a maszkjukat, szart sem ér! Aki akarja, hordja, de kötelezővé tenni ezen tanulmányok mellett bűncselekmény.

„Kiegészítések közé tartozik a 1918-as spanyol influenza járvány tanulmányozása.
Történelmileg milyen járványt akadályozott meg az univerzális álcázás ❓

⬥ A bakteriális tüdőgyulladás elsődleges szerepe, mint a járványos influenza halálának okaként: A járványügyi influenza felkészülésének implikációk
′′ A 1918-1919-es influenza járvány halálesete valószínűleg közvetlenül a másodlagos bakteriális tüdőgyulladás okozta, amelyet a felső légúti baktériumok okoztak.”
⬥ Influenza elleni munkaprogram
Az Amerikai Közegészségügyi Szövetség 1918 decemberében azt javasolta, hogy a ′′ megfelelő maszk viselése ′′ legyen kötelező az orvosi személyzet számára, olyan foglalkozások számára, mint például a borbélyok, fogorvosok stb.,” és a ′′ közvetlen fertőzésnek kitett emberek számára.” Azonban úgy vélték, hogy ′′ a teljes lakosság által mindenkori maszk viselésének érvényesítésével járó előnyös eredmények ellentmondásosak voltak,” és így nem ajánlották ′′ ennek a gyakorlatnak a széleskörű elfogadását.”
⬥ Influenza, a járvány elleni védekezésre elfogadott intézkedések tanulmánya
Wilfred Kellogg 1919-ben a kaliforniai Állami Egészségügyi Tanácsnak szóló tanulmánya arra a következtetésre jutott, hogy az ′′erőszakkal alkalmazható egész közösségekre′′ maszkrendelések nem csökkentik az eseteket és haláleseteket, amelyet a városok széles körben elterjedt maszkszabályozásával igazolnak -′′ nagyon teljes A kaliforniai Állami Egészségügyi Igazgatóság rendelkezésére álló nyilvántartások szerint a maszkok kötelező viselése nem befolyásolja a járvány előrehaladását… A maszk elleni eljárás a járványok elleni kötelező alkalmazásának mércéjeként tűnik teljesnek .”
⬥ Influenza; járványügyi tanulmány
Egy 1921-es tanulmányban, Warren T. Vaughn kijelentette, hogy ′′ az arcmaszkok hatékonysága továbbra is kérdéses. A 1918-es járvány idején széles körben használt arcmaszk kétségkívül kevés hasznot hozott, és sok esetben kétségkívül határozott hátrányt jelentett.” Vaughn józan következtetése: ′′ Nyugodtan kijelenthetjük, hogy az arcmaszk használt kudarc volt.”
⬥ A 1918-es influenza járvány: II. Megelőző intézkedések
Edwin Jordan tanulmánya, amelyet az Amerikai Orvosi Szövetség Journal of American Orvosi Szövetség 1927-ben cikksorozatként, majd könyvként jelent meg, hogy a maszkok hatásosak, amikor már betegek, vagy az áldozatoknak közvetlenül kitettek, beleértve nővérek és orvosok. De bevallotta, hogy ′′ Nem könnyű megállapítani, milyen hatással van a maszk viselése az egész közösségben.”

Vélemény, hozzászólás?