Dr. Bene Gábor írásai Gondolatok Kiemelt

Nyílt levél az MTA tagjainak a Jog az Igazság és a Tudomány nevében

Követeljük Önöktől, hogy a tudomány szabályaihoz, a tudományos tényekhez igazodva, azokat politika mentesen mérlegelve, és a hatályos törvényeknek megfelelően, az igazságot szem előtt tartva végezzék kötelességüket! Fogadják el és adják közre a legújabb tudományos kutatások eredményeit, a valós tényekhez ragaszkodva, kilépve a dogmákból, elfogadva hogy a tudomány nem állandó, hanem egy folyamatosan fejlődő rendszer! Őrizzék meg a tudományos élet függetlenségét, és tartassák ezt be mindenkivel! Ne engedjék, hogy a tudomány függetlensége és érdeke fölé emelkedjen a politika és a profitérdek: Önöknek kötelessége és felelőssége is ezektől távol maradni!

Tartsák szem előtt és hívják fel minden érintett figyelmét az Alaptörvény X.cikk 2-es bekezdésére, ami így szól:

2) Tudományos igazság kérdésében az állam nem jogosult dönteni, tudományos kutatások értékelésére kizárólag a tudomány  művelői jogosultak.

 

S szintén tartsák be az Alkotmány XX. cikkét, amely így szól:

 

  • Mindenkinek joga van a testi és lelki egészségh

 

  • Az (1) bekezdés szerinti jog érvényesülését Magyarország genetikailag módosított élőlényektől mentes mezőgazdasággal (…) segíti elő.

 

E cikk második pontja alapján a génmódosítás tilos Magyarországon !

 

Az Önök között lévő orvosokra-professzorokra is vonatkoznak az orvosi etika szabályai, a nemzetközi egyezmények, a Nürnbergi kódex, de a törvényeink is, amik mentén Önök is kötelesek eljárni, azokhoz igazodni döntéseik és tanácsaik során, és amelyek feljogosítanak minket a jogsértésekkel, visszaélésekkel szembeni fellépésre!

Legyenek figyelemmel az Orvosi Etika szabályaira is, mert önök közül is többen nyilatkoztak már arról, hogy a vakcinák kísérleti jellegűek, s vannak közöttük olyanok, melyek génmódosítók is.

S TARTSÁK MAGUKAT AZ MTA ALAPSZABÁLYÁHOZ IS!

 

1§, 2 ’’Az Akadémia és intézményei a tudomány művelését, támogatását és képviseletét a tudományos ismeretek gyarapítása érdekében, az emberiség javára, a nemzet felemelkedése, boldogulása, jóléte érdekében végzik. A kutatás eredményeivel szolgálják a nemzetet, és részt vesznek a magyar nyelv ápolásában, a nemzeti kulturális és természeti örökség megóvásában, a tudomány eredményeinek elterjesztésében, alkalmazásában és a közvélemény alakításában.’’

 

A közvélemény pedig azt várja, hogy tisztességesen tájékoztassák arról, hogy miért kerülnek kórházba a vakcinát felvevők? S azt is tudnunk kellene miért nem a nyájimmunitás lett hazánkban a fontos, ami eleinte és – a svéd minta alapján – a gyakorlat által is meg lett erősítve?

 

Amennyiben nem teszik meg, Önök bűncselekményt követnek el többek közt népirtás, emberiség elleni bűntett, önrendelkezési jog sértése, kényszerítés, közveszéllyel fenyegetés, testi sértés, és segítségnyújtás elmulasztása bűntettekben társtettesként, felbujtóként vagy bűnsegédként!

Emberek és gyermekek élete múlik azon, hogy Önök a közjót, vagy a magán érdeket szolgálják-e az elkövetkező időkben!

Legyenek méltók ahhoz, amit képviselnek!

Szolgálják embertársaik javát, és ne a hatalmi érdekeket!

 

Mi, mint, egymásért és gyermekeinkért valóban felelősséget érző, gondolkodni és mérlegelni tudó szülők, orvosok, munkájukat, megélhetésüket  vesztett emberek, megtévesztett és rettegésben tartott társaink nevében is követeljük Önöktől, hogy tevékenységüket a továbbiakban az Orvosi Etikai Kódex, a Gyógyszertörvény, az Eütv. az Oviedói Egyezmény, és a Nürnbergi Kódex-ben foglaltak betartása mellett végezzék, büntetőjogi és erkölcsi felelősségük tudatában, fogadalmuk, és kötelességük szerint!

Geert Vanden Bossche, egy világszerte elismert oltásszakértő és oltásfejlesztő, aki Bill Gates alapítványánál is dolgozott, nem törődve a karrierjével, most arra figyelmeztet, hogy a vakcina hatására az oltottak a mutánsok veszélyes, szupertörzseit tenyészthetik ki magukban, amik immunisak bármilyen védőoltással szemben. S a fertőzést továbbadva, veszélyeztethetik az egész emberi fajt.

Ha a világ nem hagyja abba a tömegek beoltását, akkor halálos járvány keletkezhet pusztító következményekkel, amit maga az oltás idézett elő.

 

Összefoglaló egy Geert Vanden Bossche-val folytatott beszélgetésből:

Ezt az oltást nem lenne szabad járvány idején adni. Nem véd a fertőzéstől. Sajnos nem látunk az orrunknál tovább. Csak az számít, hogy a betegnek ne kelljen kórházba kerülnie. De közben nem figyelünk arra, hogy a vírus ki tud menekülni az immunrendszerünk elől, és ez nagyon veszélyes dolog. A vírus 10 óra alatt tud mutálódni. A szuboptimális immunválasz körülményei között a vírus megerősödik,  Ahhoz  hasonlítja,  mint  amikor  az  antibiotikum  hatására  egy szuperellenálló kórokozó jön létre. Az oltással a testünk egy olyan mutánsokat gyártó üzemmé alakul, amik sokkal veszélyesebbek, mint az eredeti vírus volt.

Mi zajlik azokban az emberekben, akik nagyon enyhe tünetekkel vagy tünet nélkül  lesznek túl a víruson?

Nem  az  antitestek,  mert azok csak  később keletkeznek. Ezek az emberek el tudják pusztítani azokat a sejteket, amiket a vírus megtámadott, méghozzá az immunrendszer részét képező természetes ölősejtekkel.

Úgy megyünk háborúba, hogy nem ismerjük az ellenséget, és azt sem, hogy hogyan működik a fegyverünk.

Elmulasztottuk, hogy összerakjuk a kirakó mozaikdarabkáit.

Az immunizáció olyan, mintha egy új programot telepítenél a számítógépre.

A saját, nem specifikus antitestjeink széles skálán dolgoznak, jöhet akármelyik vírusváltozat, megvédenek tőle.

A vakcina hatására keletkező antitestek másmilyenek. Ezek tartósan veled maradnak. Ezek viszont specifikus antitestek, amik csak egy bizonyos vírusra reagálnak. Más fajta vírusra nem tudnak reagálni.

A vakcina indukálta antitestek robosztusabbak és felülkerekednek a szervezet saját természetes antitestjein, és soha többet nem hagyják őket érvényesülni, így a szervezet a variánsokkal szemben védtelen lesz.

Aki oltat, az nagy bajba kerül, mert tönkreteszi a saját, természetes immunrendszerét.

Amikor az oltásokat görényeken tesztelték, a görények nagyon súlyos reakciót mutattak, amikor az oltás után kitették őket egy koronavírus fertőzésnek.

A vakcina nagyon súlyos globális problémát jelent, mert egyre fertőzőbbé és halálosabbá alakítja a vírust. Aminek a vége az lesz, hogy a vírus már olyan fertőző, hogy nem lehet megállítani.

Ez már most is zajlik. Az oltással a személyt tünet nélküli hordozóvá alakítjuk, aki ontja a vírust. Már most közel járunk a vakcinarezisztenciához.

Az oltással elveszted az immunrendszered legértékesebb részét, a veled született immunrendszert, mert ezt nem hagyja érvényesülni a vakcina által kiváltott antitest. Ez a hatás tartós marad, és minden védelmet elvesztesz bármely vírusvariánssal szemben. Vagyis a saját immunrendszered lenullázódik.

Ezt az oltást nem lenne szabad járvány közben használni. Mert megfizetjük az árát. Természetes járványoknál nem találkozunk egyre erősebb vírustörzsek megjelenésével. A helyzet már kezelhetetlen. Mi magunk mutáljuk a vírust az oltással.

A tudós elit csak úgy nézi a vírus hullámait, mintha az árfolyamokat nézné a tőzsdén. Abszolút nincsenek képben, ami nagyon ijesztő. Pillanatnyilag mindegy, hogy oltáspárti vagy, vagy pedig oltásellenes, ez most a tudományról szól, és az emberiség sorsáról.

Ne vesztegessük most az időnket azzal, hogy egymást kritizáljuk. Érzelmileg érint mindnyájunkat, mert a gyerekeinkről, a családunkról van szó.

„Én most mindent egy lapra teszek fel, mert elvégeztem a házi feladatomat; ez

részemről erkölcsi kötelesség” – mondja Geert Vanden Bossche.

Ne feledjük: ő a világ egy szakmailag igen magas rangú vírusszakértője. Bátor ember, Isten óvja!

(Orvosok a tisztánlátásért Komjáthy Attila 2021.nov.28.)

https://c19ivermectin.com/

Van  megoldás,  amellyel  lehet  kezelni  a  betegséget,  mellékhatások  nélkül. Lehetővé kell tenni Magyarországon is a gyógyszertárakban a forgalmazását.

Az Európai Unióban forgalomban van STROMECTOL és DRIPONIN néven.

 

Ivermektin a COVID-19-hez: 67  tanulmány  valós  idejű

 metaanalízise

CovidAnalysis , december 1, 2021 , 157-es verzió   [ BBC , GMK válasz ]

Az összes ivermektin COVID-19 vizsgálat adatbázisa. 131 tanulmány, 85 szakértői értékelés, 67 a kezelési és a kontrollcsoportok összehasonlításával. Az FLCCC kezelési javaslatokat ad .

 

 

 

Felnőttek számára tablettás kiszerelésű vény nélküli gyógyszer az Európai Unióban kapható.

Önök tudják a legjobban, hogy az elhibázott intézkedések, a rossz járványkezelési döntések az Ivermectin megtagadása a betegektől, a valós védelmet nem adó kísérleti géntechnológiai vakcinának nevezett gyógyszerek használatának kényszerítése nem szünteti meg a járványt, de fokozza a mutációt, ami további haláleseteket okozhat!

Követeljük, hogy a tudományos mérlegelés mentén eljárva hívjanak össze orvosi konferenciát a Sars2cov vírus gyógykezelési lehetőségeinek megvitatására, de ne hagyják ki azokat az orvosokat, kutatókat, akik vitát nyitnának egyes kérdések kapcsán! Hiszen a vita előre viszi a tudományt és megment a tévutaktól is!

Állítsák le az egészséges emberek kényszeroltását, akadályozzák meg a gyermekek indokolatlan vakcinázását, vessenek véget az oltatlanok alaptalan megkülönböztetésének, és állítsák le a minden tudományos alapot nélkülöző, valós tényeket, kutatási eredményeket semmibe vevő, elhibázott járványkezelést!

 

Amennyiben  nem  így  tesznek,  Önök  érdemtelenné  váltak  arra,  hogy  a Tudományt képviseljék és nem kerülhetik el a felelősségre vonást!

Kelt: Budapest 2021. nov. 30.

Sajnos e ma érkezett követeléssel egyetértek: Dr. Bene Gábor

Vélemény, hozzászólás?