Dr. Bene Gábor írásai Gondolatok

Mindez csak valami „egybeesés” lehet?

Kísértet járja be Európát? Nem KISÉRTET, hanem vírus-KÍSÉRLET, s mi vagyunk a kísérleti nyulak. Senkit sem szeretnék lebeszélni az oltásról, viszont nagyon jó lenne ha végre elkezdenénk gondolkodni! Sajnos közben a kormányunk teljesen hatása alá került annak a járványterrorista vonulatnak, mely a normális emberi élet lehetőségét valószínűleg teljes mértékben meg akarja akadályozni.

S ezzel egyúttal olyan államadósság-növekedésnek leszünk az elszenvedői, ami eddig nem volt még a történelmünkben és gyanús, hogy ez is volt az egyik cél, amivel életünket megrontják úgy, hogy még gyermekeink is megsínylik.

Szerencsére többen felébrednek és kezdenek gondolkodni Magyarországon is, mivel egyre több és több jel mutat arra, hogy a bankárkaszt technikája – az ún. köznépet butító-lustító folyamat – megakadt és a reklámfogyasztó tömeg ellenében egyre jobban nő azoknak a száma: akik nem birkák, hanem gondolkodó emberek!

Sajnos most még a többség nem érti, hogy a kihirdetett járványügyi szabályokkal a hazánkat feleslegesen megbénítják, eladósítják. Sőt az embereket kiszolgáltatják, rettegésbe taszítják, s így könnyen lehet, hogy meg is betegítik. Nem írnék ilyeneket, ha nem lenne számtalan meglepő bizonyíték. Pl. Belgiumban tavaly tüdőgyulladást okozó maszkokat tapasztalt a Belga Közegészségügy egy bizalmas jelentése. Nem is kis mennyiségben, hisz 15 milliót gyártatott le belőle egy luxemburgi magáncég, s ezek titán-dioxid nano-részecskéket is tartalmaztak, amelyek a maszkról a tüdőbe, s onnan a vérben kerülhettek! S ezt helyi toxikológus tárta fel! Gondolkodjunk csak el! Miért is lehet szükséges tüdőgyulladást okozó maszkokat gyártatni milliós tételben? Talán szükséges lenne újabb és újabb rettegőket Covidosként kórházba vinni, hogy azok ne legyenek üresek? Itthon persze nincs szükség ilyen trükkökre, mert Budapesten és környékén több mint 200 bázisállomáson kapcsolták fel az 5G-t.

(Hazai tudományos elemzés szerint annak is immungyöngítő hatása van, ami persze különböző módon hat az emberekre éppen úgy, mint a maszkviselés, vagy a folyamatos rettegés a híradások kapcsán!)

Viszont az emberek digitális összekapcsolása egyúttal a folyamatos ellenőrzés rendszere is, ami egy internetes fegyver is lehet, ha szükségessé válik. Egyébként a ki nem vizsgált káros hatások miatt Olaszországban 150 város kimondta, hogy amíg nincs valóságos tudományos eredmény, addig nem engedik az 5G kiépítést. Egyébként ez hatalmas terhelést is jelent az élővilágra, bogarakra, méhekre, madarakra, sőt szinte biztos, hogy komoly egészségkárosító hatása lehetséges a 3.-4.-ik generációban az emberek számára is. S miért nem üvegszálon vezetik?  A világon több mint 30 ezer tanulmány jelent meg ebben a témában, de sajnos a hatalmas lobbierővel rendelkező cégek ezt lesöprik! Az NNK részéről Túróczi György nyilatkozott arról régebben, hogy nem tudja kizárni az 5G veszélyességét. De ilyen vizsgálatot nem végeztek, de azt tudjuk, hogy tornyok közelében tízszeres a daganatos betegség.

Térjünk csak vissza a jelenlegi lezárásokhoz!

Itthon Merkely szerint: „Ha nem lennének szigorítások, meredeken emelkedne a fertőzöttek száma…” Viszont tény: a Nagy Bezárás a megújított kapitalizmus létrejötte miatt született meg, vagyis az Új Világrend kialakítása miatt fokozódik a szigorítás nekünk is, aminek a hivatalosan közzétett értelme erőteljesen megkérdőjelezhető, de a hátteret igen kevesen ismerik.

Kapok én hideget-meleget, mert reklámozás ellenére sem vagyok „kovidióta”! Egyébként döbbenet, hogy nem ismeri fel a magyarság nagyobb része, hogy az ún. pandémiának, vagyis a világjárványnak nincs – vagyis nem lenne – szüksége ilyen szintű, napi többszöri reklámra, ha az valódi lenne!

Azonban azt is tudom, hogy a fake news – vagyis a hamis hírek – világa egyre inkább terebélyesedik, ám most egyes statisztikai adatok is kezdik alátámasztani a Covid vírus kapcsán terjedő összeesküvés elméletnek a valós gyakorlattá válását, ami a vakcinázásból ered.

Mégis váratlanul jelent meg a koronavirus.gov.hu  oldalon  az, hogy átmenetileg leállították a tömeges oltást úgy, hogy közben kiderült az is, hogy valamiféle „technikai hiba” miatt maradt el a hétvégi tömeges oltási akció! (Igaz ezt a hírt egy percen beül kitörölték az oldalról!)

A vírus elleni védőoltások rendkívül veszélyesek is lehetnek, s ezeket a bizonyos statisztikai adatok igazolják. Az német idősotthonokban a halálozási ráta a vakcinázás utáni hetekben drámai módon megnőtt, amint azt, egy nyugatról hozzánk „beszűrődött” statisztika kimutatja.

Igaz, a nyugaton egyre erősödő tüntetéshullámról is csak nagyon későn és csak óvatos híradási jelentések szólnak itthon, de ezekről a friss statisztikai adatokról végképp semmi nem volt olvasható eddig.

Úgy tűnik, hogy ez sem hatja meg az ezért felelős politikusokat és szakértőket. Sőt, mintha még-inkább erőltetnék a vakcinázást, holott az mindenkinek a magánügye kell legyen, hiszen mindenki maga rendelkezik a saját testével, s nem az állam! Ám a megmondóemberek azt állítják, hogy az idősotthoni halálesetek nagyon jelentős növekedéséhez semmi köze az oltásokhoz – ez csak véletlen egybeesés lehet. Mi viszont tudjuk, hogy véletlenek nincsenek. Az is érdekes, hogy a mostani halálesetek sokszorosa fordult elő pár éve az influenza következtében, ám akkor nem zártak le semmit, nem adósították el még jobban sem az állampolgárokat, sem az államokat! Vajon most miért lehet egészen más a helyzet?

Sajnos félő, hogy arra fognak majd hivatkozni a politikusok, hogy azért emelkedik az öngyilkosok és pszichoszomatikus betegek száma, mert túl kevesen „kapták meg a nagyon biztonságos” védőoltást.

S talán még arra is vetemednek majd a pártpolitikusok, hogy fake news-nak minősítsék a most nyilvánosságra kerülő statisztikát?  Igaz, Churchill is csak a maga hamisított statisztikákban bízott. Az a Churchill, aki szemrebbenés nélkül bombáztatta le azt a Drezdát, ahol semmiféle katonai objektum nem volt csak civil menekültek százezrei.

Én azonban nem járok az egykori angol miniszterelnök nyomdokain, így soha nem hamisítok statisztikát, nem hiszek tehát a semmiben, ami a józan paraszti ésszel szembe megy! S Európa szerte a Covidra kell fogni minden halálesetet, hogy valami igazolja végre az egyelőre nem igazolható pandémiát!

https://unser-mitteleuropa.com/62329-2/

S íme ez a grafikon a lényeg, mert magáért beszél. A téma a 80 év felettiek elhalálozása német öregotthonokban. A kék értékek 2020. január és dec. 27. között (egész évben), viszont a narancssárga/piros oszlopok pedig 2021. januárban+februárban az oltás után, két hónap alatt! (Hivatalos jelentés.) Minimálisan négyes faktor a különbség. Ezt nevezik összeesküvés elméletnek, ugye? Jó lenne, ha mindannyian megértenénk, hogy az emberiség olyan biztonságos lezárásáról van most szó, mely miatt senki se jelenthet valós veszélyt a hatalmi elitre.

Dr. Bánki Károly nyomán: Bene Gábor

Vélemény, hozzászólás?