oltás
Gondolatok

Az oltóanyag-kutató elismeri „nagy tévedését”, azt mondja, hogy a tüskefehérje veszélyes „méreg”

Rémisztő ”új kutatások váratlanul a vakcina tüskefehérjét találják a véráramban. A fehérje vérrögökkel, szív- és agykárosodással, valamint a szoptatós csecsemőkre és a termékenységre gyakorolt potenciális kockázatokkal hozható összefüggésbe.

2021. május 31. (LifeSiteNews) – Új kutatások szerint a COVID-19 oltásból származó koronavírus tüskefehérje váratlanul kerül a véráramba, ami egy kanadai rákellenes vakcinakutató szerint hihető magyarázat a több ezer bejelentett mellékhatásra a vérrögképződéstől és szívbetegségtől kezdve az agykárosodáson át a reprodukciós problémákig – közölte a múlt héten egy kanadai rákellenes vakcinakutató.

„Nagy hibát követtünk el. Egészen mostanáig nem jöttünk rá” – mondta Byram Bridle vírusimmunológus, az ontariói Guelphi Egyetem docense az Alex Piersonnak adott múlt csütörtöki interjújában, amelyben figyelmeztette a hallgatókat, hogy üzenete „ijesztő”.

„Azt gondoltuk, hogy a tüskés fehérje egy nagyszerű célantigén, azt nem tudtuk, hogy maga a tüskés fehérje toxin és patogén fehérje. Tehát azzal, hogy beoltjuk az embereket, véletlenül beoltjuk őket egy toxinnal” – mondta Bridle a műsorban, amely a Google-kereséssel nem könnyen megtalálható, de a hétvégén vírusként terjedt az interneten.

Bridle, az oltóanyag kutatója, aki tavaly 230 000 dolláros kormányzati támogatást kapott a COVID vakcina fejlesztésével kapcsolatos kutatásokra, elmondta, hogy ő és egy nemzetközi tudóscsoport információ iránti kérelmet nyújtott be a japán szabályozó hatósághoz, hogy hozzáférjenek az úgynevezett „biodisztribúciós tanulmányhoz„.

„Ez az első alkalom, hogy a tudósok beavatottként láthatják, hová kerülnek ezek a hírvivő RNS [mRNS] vakcinák az oltás után” – mondta Bridle. „Biztonságos az a feltételezés, hogy a vállizomban marad? A rövid válasz: egyáltalán nem. Ez nagyon nyugtalanító.”

Az oltóanyag-kutatók azt feltételezték, hogy az új mRNS COVID vakcinák úgy viselkednek, mint a „hagyományos” vakcinák, és a vakcina tüskefehérje – amely a fertőzésért és annak legsúlyosabb tüneteiért felelős – többnyire az oltás helyén, a vállizomban marad. Ehelyett a japán adatok azt mutatták, hogy a koronavírus hírhedt spike-fehérje bekerül a vérbe, ahol az oltás után több napig kering, majd felhalmozódik a szervekben és szövetekben, többek között a lépben, a csontvelőben, a májban, a mellékvesékben és „meglehetősen magas koncentrációban” a petefészekben.

 

„Már régóta tudjuk, hogy a spike fehérje patogén fehérje. Ez egy toxin. Kárt okozhat a szervezetünkben, ha a keringésbe kerül” – mondta Bridle.

A SARS-CoV-2 tüskefehérje teszi lehetővé, hogy megfertőzze az emberi sejteket. Az oltóanyag-gyártók úgy döntöttek, hogy ezt az egyedi fehérjét veszik célba, így a beoltott személy sejtjei előállítják a fehérjét, ami aztán elméletileg immunválaszt vált ki a fehérjével szemben, megakadályozva, hogy megfertőzze a sejteket.

Számos tanulmány kimutatta, hogy a COVID-19-et okozó SARS-CoV-2 vírus legsúlyosabb hatásai, mint például a véralvadás és a vérzés, magának a vírus tüskés fehérjéjének hatásai miatt jelentkeznek.

„Amit a tudományos közösség felfedezett, az az, hogy a spike fehérje önmagában szinte teljes mértékben felelős a szív- és érrendszer károsodásáért, ha a vérkeringésbe kerül” – mondta Bridle a hallgatóknak.

A tisztított spike-fehérjét a véráramba juttatott laboratóriumi állatoknál szív- és érrendszeri problémák alakultak ki, és bebizonyosodott, hogy a spike-fehérje átjut a vér-agy gáton is, és károsítja az agyat.

Bridle szerint súlyos hiba volt az a meggyőződés, hogy a spike fehérje nem kerülhet a vérkeringésbe. „Most már egyértelmű bizonyítékunk van arra, hogy az oltóanyagok, amelyek a deltoid izmainkban lévő sejteket előállítják ezt a fehérjét – hogy maga az oltóanyag, plusz a fehérje – bekerül a vérkeringésbe” – mondta.

Bridle idézte egy nemrégiben közzétett, lektorált tanulmányt, amely a Moderna COVID-19 vakcinát kapott 13 fiatal egészségügyi dolgozó közül háromnak a vérplazmájában mutatta ki a spike fehérjét. Az egyik dolgozóban a spike fehérje 29 napig keringett.

Hatások a szívre és az agyra

A vérkeringésbe kerülve a tüskés fehérje a vérlemezkéken és az ereket bélelő sejteken található specifikus ACE2-receptorokhoz kapcsolódhat. „Amikor ez megtörténik, kétféleképpen járhat el: vagy a vérlemezkék összecsomósodását idézi elő, ami vérrögképződéshez vezethet. Pontosan ezért látunk véralvadási zavarokat ezekkel a vakcinákkal kapcsolatban. Vérzéshez is vezethet.” Bridle azt is elmondta, hogy a keringésben lévő fehérje tüskésedése magyarázatot adhat a nemrégiben jelentett szívproblémákra azoknál a fiataloknál, akik megkapták az oltásokat.

A Pfizer kiszivárgott, a vakcina mRNS biodisztribúcióját nyomon követő tanulmányának eredményei nem meglepőek, „de a következmények ijesztőek” – mondta Stephanie Seneff, a Massachusetts Institute of Technology vezető kutatója a LifeSiteNewsnak. „Most már világos”, hogy a vakcina tartalma a lépbe és a mirigyekbe, köztük a petefészkekbe és a mellékvesékbe is eljut.

A Betegségellenőrzési és Megelőzési Központok (CDC) nemrégiben bejelentette, hogy tanulmányozza a COVID-19 oltást követő „enyhe” szívpanaszokról szóló jelentéseket, és a múlt héten csak Connecticut államban 18 tinédzsert szállítottak kórházba olyan szívproblémák miatt, amelyek röviddel a COVID-19 oltás beadása után alakultak ki.

Az AstraZeneca oltóanyagát több országban leállították, és többé nem ajánlják fiatalabbaknak, mert életveszélyes és halálos vérrögökkel állt összefüggésben, de az mRNS COVID vakcinák több száz vérrögképződési eseményről szóló jelentéssel is összefüggésbe hozták.

Az FDA figyelmeztetett a tüskés fehérje veszélyére

J. Patrick Whelan gyermekreumatológus figyelmeztette az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal vakcinákkal foglalkozó tanácsadó bizottságát, hogy a COVID vakcinákban lévő spike fehérje mikrovaszkuláris károsodást okozhat, amely a máj, a szív és az agy károsodását okozza „olyan módon, amelyet a biztonsági vizsgálatok során nem vizsgáltak”.

Bár Whelan nem vitatta egy olyan koronavírus elleni vakcina értékét, amely a betegség átvitelének megállítására szolgál (amit egyetlen forgalomban lévő COVID vakcina sem tudott bizonyítani), azt mondta, „sokkal rosszabb lenne, ha emberek százmilliói szenvednének hosszú távú vagy akár maradandó károsodást az agyukban vagy a szívük mikrovaszkulatúrájában annak következtében, hogy rövid távon nem értékelték a teljes hosszúságú spike fehérje alapú vakcinák más szervekre gyakorolt nem szándékolt hatását”.

A vérkeringésben lévő, vakcinával összefüggő spike protein magyarázatot adhat a COVID vakcinák számtalan bejelentett mellékhatására, beleértve az Egyesült Államok kormányának a Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) rendszeréhez 2021. május 21-ig bejelentett 4000 halálesetet és közel 15 000 kórházi kezelést. Mivel ez egy passzív jelentési rendszer, ezek a jelentések valószínűleg csak a nemkívánatos események jéghegyének csúcsát jelentik, mivel a Harvard Pilgrim Healthcare tanulmánya szerint a VAERS-nek a mellékhatások kevesebb mint egy százalékát jelentik, amelyeket az orvosoknak az oltást követően a betegeknél jelenteniük kellene.

A legveszélyeztetettebbek a szoptatott csecsemők, gyermekek és fiatalok, a gyengék

Bridle szerint a vérkeringésben a vakcina által kiváltott tüskés fehérje felfedezése hatással lesz a véradási programokra. „Nem akarjuk, hogy ezek a patogén spike-fehérjék átkerüljenek a törékeny betegekhez, akiket ezzel a vérrel transzfundálnak” – mondta.

A vakcinával foglalkozó tudós azt is elmondta, hogy az eredmények azt sugallják, hogy azok a szoptató csecsemők, akiknek az anyja be volt oltva, ki vannak téve a COVID tüskés fehérjék anyatejből történő átvételének kockázatának.

Bridle elmondta, hogy „a vérben lévő bármilyen fehérje koncentrálódik az anyatejben”, és „a VAERS-ben bizonyítékot találtunk arra, hogy a szoptató csecsemőknél vérzési rendellenességeket tapasztaltak a gyomor-bélrendszerben”.

Bár Bridle nem idézte, az egyik VAERS-jelentés leír egy öt hónapos szoptatott csecsemőt, akinek az édesanyja márciusban megkapta a Pfizer vakcina második adagját. A következő napon a csecsemőnél kiütések jelentek meg, „vigasztalhatatlan” lett, nem volt hajlandó szoptatni, és lázas lett. A jelentés szerint a csecsemőt kórházba szállították, ahol trombotikus trombocitopéniás purpurát diagnosztizáltak, egy ritka vérbetegséget, amelynek során a testben lévő kis erekben vérrögök képződnek. A csecsemő meghalt.

Az új kutatásnak „komoly következményei vannak azokra az emberekre nézve is, akik számára a SARS Coronavirus 2 nem magas kockázatú kórokozó, és ebbe beletartozik valamennyi gyermekünk”.

Hatás a termékenységre és a terhességre?

A japán ügynökség által nyilvánosságra hozott titkos Pfizer-adatokban a herékben és petefészkekben talált spike-fehérje magas koncentrációja is kérdéseket vet fel. „Vajon meddővé tesszük-e a fiatalokat?” kérdezte Bridle.

A COVID-19 injekciót beadott nők ezrével számoltak be menstruációs zavarokról, és több százan számoltak be vetélésről beoltott terhes nőknél, valamint férfiaknál a nemi szervek rendellenességeiről.

Ördögi kenetkampány

Kérésünkre Bridle hétfő reggel e-mailben küldött egy nyilatkozatot a LifeSiteNews-nak, amelyben kijelentette, hogy a rádióinterjú óta több száz pozitív e-mailt kapott. Hozzátette azt is, hogy „ördögi lejárató kampányt indítottak ellenem. Ennek része volt egy rágalmazó weboldal létrehozása a domain nevemet használva”.

„Ilyen időket élünk, amikor egy akadémiai közalkalmazott már nem tud az emberek jogos kérdéseire őszintén és tudományosan megalapozottan válaszolni anélkül, hogy attól félne, hogy zaklatják és megfélemlítik” – írta Brindle. „Azonban nem az én természetem, hogy hagyjam, hogy a tudományos tényeket elrejtsék a nyilvánosság elől”.

Csatolt egy rövid jelentést, amelyben felvázolta a legfontosabb tudományos bizonyítékokat, amelyek alátámasztják az interjúban elmondottakat. A jelentést a Kanadai COVID Care Alliance (CCCA) – független kanadai orvosok, tudósok és szakemberek csoportja – munkatársaival közösen írta, akiknek deklarált célja, hogy „a COVID-19-ről csúcsminőségű, bizonyítékokon alapuló tájékoztatást nyújtsanak, azzal a szándékkal, hogy csökkentsék a kórházi kezelések számát és több életet mentsenek meg”.

A nyilatkozat középpontjában a gyermekek és tizenévesek veszélyeztetettsége állt, akik a legújabb vakcina-marketingstratégiák célpontjai, többek között Kanadában is.

2021. május 28-ig 259 308 megerősített SARS-CoV-2 fertőzéses esetet regisztráltak a 19 éves és annál fiatalabb kanadaiak körében. Ezek 0,048%-a került kórházba, de csak 0,004%-uk halt meg – olvasható a CCCA közleményében. „A szezonális influenza súlyosabb megbetegedésekkel jár, mint a COVID-19”.

Tekintettel a Pfizer vakcinakísérleteiben részt vevő fiatal kísérleti alanyok kis számára és a klinikai vizsgálatok korlátozott időtartamára, a CCCA szerint a gyermekek és tizenévesek beoltása előtt választ kell adni a spike fehérjével és egy másik vakcinafehérjével kapcsolatos kérdésekre, többek között arra, hogy a vakcina spike fehérje áthalad-e a vér-agy gáton, hogy a vakcina spike fehérje befolyásolja-e a spermatermelést vagy az ovulációt, és hogy a vakcina spike fehérje áthalad-e a placentán és hatással van-e a fejlődő babára, vagy az anyatejbe kerül-e.

A LifeSiteNews elküldte a Kanadai Közegészségügyi Ügynökségnek a CCCA nyilatkozatát, és választ kért Bridle aggályaira. Az ügynökség azt válaszolta, hogy dolgozik a kérdéseken, de a megjelenésig nem küldött választ.

A Pfizer, a Moderna és a Johnson & Johnson nem válaszolt a Bridle aggályaira vonatkozó kérdésekre. A Pfizer nem válaszolt azokra a kérdésekre, hogy a vállalat mióta ismeri a japán ügynökség által közzétett kutatási adatokat, amelyek a beoltott személyek szerveiben és szöveteiben kimutatták a spike fehérjét.

Forrás: pokolaföldön.hu

Vélemény, hozzászólás?