amerikai napalm bombázás
Gondolatok

A ti háborútok a mi háborúnk!(?)

Az USA újabb csaknem három milliárd dollárt ad Ukrajnának fegyverek és védelmi felszerelések vásárlására – jelentette be Joe Biden, s ezen nem is lehet csodálkozni, hiszen a világcsendőr szerepet játszó állam, teljes mértékben el van adósodva a bankárkaszt felé, s így egyértelműen ők diktálnak nekik! Az emberek sötétben tartása, vagyis a média általi teljes befolyásoltság állapota jellemzi ma az emberiség nagyobb részét. Sajnos minket magyarokat – a tudás és a mag népét is – pedig azt hinné az ember, hogy a józan paraszti észjárás soha nem tud besötétedni, nem képes feladni az elemző gondolkodás ősi képességét. Ám sajnos hiába vagyunk mi a legkreatívabb nép, mégis megtörtént velünk az a szörnyűség, hogy elfelejtünk józanul gondolkodni. Pedig a bajok naponta sokasodnak, s egyre sűrűbb köröttünk az ármány. S félő, hogy nem sikerül a szemek felnyitása olyan mennyiségben ami jó irányú változást hozna. 

De legalább a tájékoztatás szabadsága maradjon meg az interneten!

Az álszent és hazug hazai politikusaink szintén tovább folytatják a háborús uszítást, s a hazai kormányzat minden intézkedését – még azt a néhány valóban magyar érdekűt is – kifejezetten támadják. Egyszerűen nem érti meg a józanul gondolkodó magyar ember azt, hogy miképpen lehet ennyire talpnyalóvá válni, ahogy azt a balliberális politikai banda teszi hazánkban. Szinte az egész világon lelepleződtek már a háborúpárti liberális politikusok, még a német kancellár is elszólta magát legutóbb, hogy:

Az Oroszország elleni szankciókat jóval azelőtt elterveztük, mielőtt a háború kitört volna”

Vagyis minden média propaganda ellenére, mára már világosan látszik, hogy az orosz-ukrán konfliktust, az USA és az EU hozta létre, a globális pénzhatalmi elit nyomására. Ehhez asszisztálnak a politikai világszínház szereplői, vagyis a médiamunkások és a pártpolitikusok zöme, akik a mesterségesen előállított biológiai fegyvert a covid járvány átverést, sőt a kísérleti vakcinázást is támogatták, vagy tudatlanságból, vagy zsarolás miatt.

2015 február 3-án George Friedman beszédet mondott, amelyben teljes leleplezését szolgáltatta ennek a hamis és gátlástalan világszínháznak! Már akkor elmondta, hogy az USA katonai kiképzőtiszteket küld Ukrajnába. Az persze fel sem tűnt a liberális hazai politikusoknak, hogy ez a lépés már akkor előrevetítette a háború szelét és mindezt a NATO keretein kívül lépte meg az USA, mert annak tagállamai nem valószínű, hogy egységesen felsorakoztak volna a harmadik világháborút könnyen előidéző USA tervek mellé.

Tehát már 2015-ben elmondta Friedman, hogy az USA érdeke egyedül az, hogy Oroszország és Németország ne tudjon egymásra találni, ne tudjon szövetségesi helyzetbe kerülni, mert egyedül akkor tudna Európa versenyképessé válni, sőt az USA gazdasága számára az egyenesen veszélyes lenne. A háborúk ugyanis soha nem az emberek megmentéséról szólt, hanem éppen az ellenkezőjéről. A különböző államok népeit használják fel eszközként vagy célpontként, amit ma már nem is titkolnak.

Erre a legjobb példa, hogy az USA védelmi minisztériumának szóvivője, John Kirby is teljesen nyíltan kimondta a véleményét a jelenlegi ukrán hadseregről, ami szerinte „az Egyesült Államok és szövetségeseinek a munkája”. Nekem az első pillanattól az volt az álláspontom, hogy ez a háború nem csak Oroszország ellen folyik, hanem sokkal inkább Európa államai ellen, mert ez a velejéig romlott rabló-kapitalista világ szeretné végre megvalósítani azt a Kalergi tervet, amit 1925-ban a Páneurópai Unió vezetője meghirdetett. Szerinte Európát csak úgy lehet megmenteni a háborúktól (sic), hogy nemzeteit össze kell keverni az Afrikából és Ázsiából bevándoroltatott fekete, sárga és barna emberekkel. S ennek a tervnek egyelőre igen jelentős ellenzői is vannak. Ám ha teremtenek Európában egy háborús helyzetet, leszegényítik az összes országot azzal, hogy hiteleket vesz fel az EU az ukránok támogatására, akkor minden tagállamnak kamatszolgálati fizetnivalót generálnak, s bizony azokat az államokat is ugyanúgy tudják majd manipulálni, mint ahogy az USA kormányzatával teszik. (Ez a terv hazánkkal is!) 

TEGYÜK FEL TEHÁT A KÉRDÉST: KINEK AZ ÉRDEKE A HÁBORÚ?

Kétség nem fér hozzá, hogy csakis a bankárkaszt érdeke, hiszen azok a pártok és politikusai akik nem a saját országukat szolgálják, hanem a globális pénzhatalmi elitet, többször is elszólták már magukat. Maga Friedman is elmondta, hogy a legjobb megoldás az USA egyeduralmának fenntartásához, ha egymás ellen harcoltatják az államokat, ahogyan azt Anglia tette egykor. Ezt a mintát használta Ronald Régen is amikor Irak és Irán közötti háborút nemcsak finanszírozta, de alaposan elő is készítette. Tudta, hogy 130 ezer katona egy 25 milliós országot nem tud elfoglalni, így egyszerűbb volt egymásnak ugrasztani őket. Valójában azt is bevallotta, hogy az a legnagyobb hiba, vagy gyengeség amit „demokrácia export” néven ismerünk! Vagyis ha mégis bevetik az USA haderejét, akkor már demokráciát is akarnak ott teremteni, ami viszont nem igen sikerül, hiszen a célországok nem alkalmasak arra. Ám szerinte erre nincs is szükség, hiszen sem a Brit Birodalom, sem Róma nem foglalt el minden területet, csak hozzájuk hű vezetőket helyezett az egyes tartományok élére. S valójában ez folyik ma világszerte!

S szerintem ez a világos beszéd! Az USA és ügynökei évtizedeken át orosz gyűlöletet szítottak Ukrajnában, betiltották a kisebbségi nyelveket, vagyis mesterségesen felhívták a társadalom figyelmét arra, hogy vannak Ukrajnában nem kívánatos, „idegen nyelvű” nemzetiségiek, aminek az lett az eredménye, hogy az ukránok körében kialakult egy nemzeti szocialista réteg, akik elkezdték gyilkolni az orosz lakosságot. S egyre inkább felléptek a többi kisebbség, így a Kárpátalján őshonos magyarsággal szemben is. (S mi nem vagyunk képesek az akaratuk ellenére elcsatolt őshonos magyarok védelmére!)

Maga a háború persze éppen azért kezdődött, mert Oroszországot kényszerhelyzetbe hozták. Putyinnak meg kellett védenie a határain kívüli oroszokat, hisz azok felkeltek a központi ukrán kormányzat gyalázatos kétkulacsossága ellen, mert nem hogy megvédte volna a központi hatalom a kisebbségi oroszokat, hanem sokkal inkább az ukrán nácik mellé állt! Az USA ügynökei pedig dörzsölgették a kezüket, hogy csak támadja meg végre Oroszország Ukrajnát és vegye védelembe az orosz nyelvű és elszakadni kívánó területeket, s akkor majd rájuk tudnak mutogatni, mint megszállókra és agresszorokra. Mindez azért volt nagyon fontos az USA mögött bujkáló bankárkasztnak, mert így több legyet tudott ütni egy csapással. Az USA még inkább eladósodik, Oroszország pedig a normális fejlődés helyett átáll a hadiiparra, ami lehetetlenné teszi, hogy életszínvonal növekedést érjen el, ami előbb-utóbb Putyin leváltásához fog vezetni – így gondolta a pénzelit agytrösztje. Azonban ma már látható, hogy mennyire elszámították magukat.

Az USA számára a nagyhatalmi létének stabilitása volt a fontos, a bankároknak a háborús profit. Az Egyesült Államok birodalmi politikája ott kapott léket, hogy nem számoltak azzal, hogy Kína teljes mellszélességgel Oroszország mellé áll, mert azt hitték, hogy inkább kihasználja a helyzetet és területi követeléseket fogalmaz meg Szibéria egy részére.  Az orosz gazdaság azonban nem billent meg az EU által bevezetett buta szankciók miatt, sőt inkább erősödött, mert újabb piacokat talált a nyersanyagainak. Szerintem sikerülni fog az oroszoknak Ukrajnát megtartani egy pufferzónaként és bár most az EU fel kívánja venni a tagjai közé, ami épp úgy sérti az orosz érdekeket, mint a NATO csatlakozás terve, de ezek a felvételek nem fognak sikerülni, hiszen bármennyire sikeres média hazugságok hangoznak el, Európa polgárai lassan ugyan, de ébredeznek. S ha sikerül leváltani azt a hamis, velejéig korrupt politikai elitet, amely a covid-terror és a digitalizáció elfajzását támogatja az ukrán háború mellett, akkor nem kérdés, hogy sikerül kiszállni annak támogatásából is, így a NATO nem tudja teljes mértékben körülzárni Oroszországot, ami még oda is vezethet, hogy maga a szervezet fog szétesni. Az újabb háború, amit a palesztinok vívnak Izraellel megzavarhatja az oroszországi viszonyokat is, mert az ukránok között harcoló zsidóknak haza kell térni, s így a hadi helyzet könnyen fordulhat az oroszok javára, főleg ha az újabban kikísérletezett orosz fegyverek nagy mennyiségben fognak a frontokra áramolni.

Ráadásul az ukrán tömeget már nem sikerülhet a nyugatnak annyira befolyásolni, hogy egy idő után ne forduljanak szembe a jelenlegi kazár vezetés hatalommániájával, s fognak ébredni, hogy az oroszok gyűlölete a saját népük teljes pusztulásához fog vezetni. Sőt szerintem azt is megfogja érteni – éppen az a nacionalista ukrán réteg, amely most legvadabban harcol -, hogy a háború leginkább őket sújtja, s csak felhasználják őket. Ha pedig az ukrán nép elkergeti a jelen vezetést, akkor a háború azonnal véget fog érni és a területi elosztásról mindenütt népszavazásokkal fognak dönteni. Mert Oroszország sem engedheti meg magának, hogy ne legyen barátságban a lecsökkent területű Ukrajnával, ezért hatalmas kedvezményeket kell majd biztosítani a számára. Csak az a kérdés, hogy a már eddig oda beözönlött nyugati tőke milyen módon fog mindehhez viszonyulni? Lehet, hogy abból fakadó félelmükben, hogy Oroszország katonai erővel visszacsatolja magához teljes területével Ukrajnát, megelégszenek az ország totális eladósításával? Mert ha a pénzbirodalom bankárai elengedik a fajgyűlölő náci rezsim kezét, akkor Trump elnöksége nélkül is megszűnik az amerikai támogatás. Így anyagilag, inkább csak Európa issza meg a levét ennek a háborúnak….

A szerző közjogász

Vélemény, hozzászólás?