Dr. Bene Gábor írásai Gondolatok

A pénzkapitalizmus bukásának hajnalán

Az a fejlődés, amit a finánctőke bankárkasztja vetített az emberiség elé, összeomlófélben van, mert a földünk véges, tehát a végtelen fejlődése lehetetlen.  Ráadásul a kommunista Kína helyzete bemutatta, hogy a profitéhes tőke – amely pontosan tudja, hogy a pénznek nincs szaga – új típusú gyarmatosítási lehetőséget fedezett fel. Így a tőketulajdonosok befektetnek egy kommunista ország gazdaságába is, ha ott extraprofitot remélhetnek.  Ezért a pénzügyi uralom, lassan de biztosan átkerül az USA jegybank kezéből a kreatív pusztítást megtervező szűk elit kezébe, akik egy döbbenetesen aljas világot akarnak létrehozni az Új Világrend fedőneve alatt!

A digitalizáció és a robotizáció sajnos nem emberbarát, pedig lehetne az is! A humanizmussal szembeni károkozását még nem tudjuk pontosan felmérni. Ám valószínűleg milliárdos munkanélküliséget fog eredményezni, ha közben nem irtja ki az emberiség jó részét a Bill Gates által biznisszé degradált vírus-küzdelem világméretű diktatúrája. S így az életünket teljesen káoszba fogja sodorni, hogy az általuk irányított média véleményterrorja olyan rettegést okozzon az emberiség minden tagjánál, hogy könyörögjön a megszokott rend helyreállításáért, s egy keménykezű diktátort követeljen! S ehhez sajnos nagyon közel vagyunk, csak a tömeg nem tájékozódik, vagy rossz helyen keresi a tájékozódás lehetőségét.

A hagyományos pénzügyi uralom a bevezetendő digitális világpénz rendszerével meg fog szűnni, ám annak az árát sem az eddigi bankárkaszt fogja viselni, hanem ráterhelik a népekre az államaikon keresztül! A fokozatos megfélemlítés a szuperveszélyesnek mutatott pandémia okán, nem egy véletlenül kiszabadult természetes vírus miatt van, hanem egy jól megtervezett hadjárat az emberiség ellen, egy olyan biofegyverrel amely még az előállítóiknak is kiszámíthatatlan. S a még gondolkodni képes társadalmi réteg ellenállási kötelezettségének a felismerése lesz az igazi határvonal ebben az új típusú háborúban. A gazdasági, katonai és pénzügyi uralom eddigi világcsendőre lesz kénytelen erőszakot alkalmazni elsőnek a polgáraival szemben, ha azok nem fogják felvenni a vakcinát önkéntesen.  Éppen az lesz a döntő, hogy egyes államok kormányzói (pl. Florida) nem hajlandók bevezetni a legtöbb megszorítást, s főleg nem a kötelező vakcinást! Pedig az oltásterror magát az eddigi pénzrendszer bukását akarja nagyobb részt elfedni, s elérni azt, hogy a káoszt teremtő liberális demokrácia helyett diktatúrát akarjon, sőt követeljen az Istenadta nép!

A hivatalos narratíva a vírusról és annak mutálódásáról egyre inkább a mese szintjére süllyed, s az emberek nem hisznek már el semmit, amit a reklámbevételből élő médiumok akarnak nekik beadagolni! Pedig a vírus valóságos és mesterséges, csak nem engedik kimutatni, hiszen ezért tilos a boncolás és a vakcinák összetételeinek pontos kimutatása. S így egyre látványosabban omlik össze a szemünk előtt a pénz-kapitalista rendszer, csak éppen mindezt elfedi a Covid-hisztéria!  Ám az egyre értelmetlenebb és erőszakosabb intézkedések rövidesen ki fogják verni a biztosítékot, s minden államban megelégelik a Covid-diktatúra hazugságait! S akkor fogja majd konkrétan bevetni a feltétel nélküli alapjövedelem nagyon humánusnak látszó rendszerét a bankárkaszt! (Biztosítva ezzel a fogyasztói társadalom fennmaradását, s a népcsökkentés rendszerének ellensúlyozása ezzel sikert is érhet el!)

Ha mi nem szervezzük meg a helyi, nemzeti kaláka rendszerét, akkor sajnos védtelenek leszünk, hiszen Széchenyi világosan mondta: Egynek minden nehéz, sokaknak semmi sem lehetetlen!

Vagyis most lesz az a pont, ahol elválik egymástól a jó és a rossz! A hit és a hitetlenség, az igazság és a hamisság! Ha az emberiség és benne a magyarság nem ismeri fel, hogy az ostort pattogtatók száma lényegesen kevesebb, mint a rabszolga sorba szánt és alaposan lecsökkentett tömegé, akkor az életszínvonal azon kevés rabszolga számára biztosítani fogja a csendes vegetálást.  Ha az emberiség értelmesebb fele – leginkább az európai és észak amerikai népek – nem fognak határozott lépéseket tenni a monetáris diktatúra urai ellen, akkor véget ér ugyan a kapitalizmus, de nem tudunk belőle jól kijönni!

A tömeg egyelőre még nem ismeri fel annak a veszélyét, ami a háttérben zajlik! Legtöbben azt hiszik, hogy vissza fog térni a régi életünk, s mindent ott folytathatunk ahol abbahagytuk. Ám ez nem így lesz! Csak a helyben szervezett közösségek tudnak majd egymást minden szinten segítő KALÁKA közösségekké válni, s csak ezek a helyi kalákák lesznek képesek gazdasági és önvédelmi erővé válni, de ezeket önkéntesen és mielőbb létre kell hozni!

Nekünk magyaroknak lett volna egy egyszerűbb utunk is, de sajnos sem 2006-ban, sem azt követően nem tudtuk megszervezni magunkat úgy, hogy a történeti alkotmányosságot vissza tudjuk szerezni. Pedig az érvényes, csak éppen nem tudjuk érvényesíteni, mert szervezetlenek vagyunk! Pedig nekünk már az őseink kitaposták az utat, hiszen a történeti alkotmányosságunk keretein belül komoly lehetőségek adódnának a modernizációra, a korszak követelte tisztességes változtatásokra. Most azonban meg kell szerveznünk magunkat, mert a tömeges népirtásnak minden eszközét be fogják vezetni ellenünk!

Most már túl vagyunk a modern kultúrharc világán, s már nem nagyon érdekes, hogy melyik oldalon állunk, mert minden átlagember számára tragédia az, ami történik a pénzelit jóvoltából! Arra lesz most szükség, hogy minden magyar képes legyen együttműködni, s megszervezzük a multik nélküli élelmiszer-termelést és kereskedelmet. Mert az ellátást is azért fogják káoszba fordítani, hogy könyörögjünk végre egy diktátorért, aki persze a pénzmágusok hatalmi őrületét akarja majd biztosítani! Mielőbb el kell kezdeni a helyi Kalákák szervezését, mert ha nincs párbeszéd a helyi emberek között, nincsenek szabad és egyenlő tárgyaló felek, akkor nincs teljes közösség, vagyis nincs Nemzet.

A Nemzetépítő-népmozgalom.hu – természetesen ékezetek nélkül egy darabig még elérhető lesz, s onnan lehet majd tájékozódni. Ám ne várjuk a csodát, mert az idő most nem nekünk dolgozik! Nem szabad engedni egyik oldalnak sem, hanem középen, vagyis a Nemzet oldalán kell haladnunk, s meg kell próbálni minden közösséggel felvenni a kapcsolatot, s ki kell dolgozni az őszinte és kölcsönös együttműködés lehetséges formáit! Vagyis a helyi közösségek országos hálózatát kell kialakítani! RAJTA! Ha azonban várunk a sültgalambra, akkor ne panaszkodjunk, mert lehetett volna már sokszor egy határozott NEEM kimondásával győznünk! Aki tenni is akar, keressen engem telefonon addig, amíg elérhető vagyok, mert a napokban kaptam egy a szövegértésben csak részben jártas fiataltól a következő SMS-t:

„Szia! Te akarsz lenni miniszterelnök? Pont leszarom.

Hazudtál, ígérgettél, úgyhogy mész a levesbe! Ennyi.

Az eddig alapnak hitt, de önző pártrendszer a bajunk

legfőbb okozója, így csak egy NEEM pártra szavazhatok!”

Pedig soha nem akartam miniszterelnök lenni, s el sem vállalnám, mert van hazánkban számtalan nálam alkalmasabb személy erre, s a mai bűnpártok vezetőivel szemben én nem hazudozok, sőt csakis az igazolt tényekről, vagyis az igazságról írok és beszélek! Abban viszont egyetértek az SMS írójával, hogy a pénzpórázra vett önző pártrendszer a legfőbb bajunk és ebből csak a NEEM, Nemzetegyesítő szolgáltatása tud majd kivezetni minket, ha elég helyi kaláka ismeri fel a lehetőséget!

Dr. Bene Gábor

A szerző közjogász és nemzetépítő segédmunkás

ui: ezt nem árt megnézni!

Vélemény, hozzászólás?