Dr. Bene Gábor írásai Gondolatok

A megtervezett káosz, majd a rendteremtés? (1. rész)

Azt olvastam az „Az emberiség selejtezése elkezdődött: Ön túléli?” – című írásban, hogy ez rejtetten, alattomosan és könyörtelenül történik. Ám ilyenkor a legtöbb ember nem olvassa tovább, mert ez konteó, vagyis összeesküvés elmélet. Én azonban csak a tényekről írok most!

Jelenlegi statisztikák szerint évente az egész világon kerekítve 57 millió ember hal meg, ami naponta 150 ezer elhalálozást jelent. Ebből majdnem 18 millió a szív és keringési betegségben, 10 millió körül rákban, 2.5 millió a tüdőgyulladásban elhunyt személy. Nézzük meg alaposan az alábbi grafikont, s vessük össze azokkal a napi adatokkal, amiket hallunk a híradásokban. Ha csak a hazai adatot figyeljük, akkor az évente történő elhalálozások száma 130 ezer, s ez napokra kivetítve 350 elhunytat jelent. Ha van egy kis idejük, akkor ezen kell alaposan elgondolkodni, s összevetni a hírekben elhangzó számokkal, hiszen a számok makacs dolgok.

Annyit kell még ehhez feltétlen hozzátenni, hogy az az elhunytaknak csak kb. 50 százaléka 70 év feletti így a világstatisztika szerinti közúti balesetek 1,25 milliós, az öngyilkosság 800 ezres, és a gyilkosság különféle formái, beleszámítva a 2017-es esztendőben a fegyveres konfliktusokat is 540 ezres esettel járulnak hozzá ehhez a számhoz.  Vagyis eddig a 2017-es évhez viszonyítva többen haltak meg közúti balesetben, mint ahányan a COVID-nak nevezett vírusfertőzés áldozatai lettek. (Ezek egyelőre tények, amin nem lehet vitázni!) A kockázati tényezőket vizsgálva a magas várnyomás (10 millió), a dohányzás (7 millió) és a cukorbetegség (6,5 millió) ember számára jelent komoly gondot, márpedig ezek nem a koronavírus eredményei, hanem az egészségtelen táplálkozás, vagyis a műanyag-ételek és a génmódosított növények, adalékanyagok, permetszer maradványok és nem utolsó sorban az elhallgatott gyógyszermellékhatások eredménye is.

„Aki uralja az élelmiszer-piacot, uralja az embereket; aki kézben tartja az energia-ellátást, kézben tart egész kontinenseket; aki kontrollálja a pénzt, irányítja az egész világot.”  (Henry Kissinger)

 A dohányzás esetén pedig nyugodtan kijelenthetjük, hogy az ártalom nemcsak a természetes dohánylevelekben rejlő méreganyag, hanem azok kezelése során hozzáadott (íz, illat) vegyszerek eredménye is.  Konklúzióként megállapíthatjuk tehát, hogy a fogyasztói társadalom termékgyártó versengése a koronavírusnál lényegesen jelentősebb kockázatnövelő tényező. Így teljesen érthetetlen számomra, hogy a maszkabál helyett, miért nem a fogyasztói társadalom felszámolását, és a természetes élethez való visszatérés lehetőségét favorizálja a világelit és a mindenkori kormányaink is? Nem egyszerűbb volna világossá tenni azt, amit 2020. febr. 24. -én tárt a világ elé Tedrosz Adamon Gebrejeszusz, aki „nagyon aggasztónak” nevezte az új megbetegedések számának növekedését és hangsúlyozta, hogy a világnak az új koronavírus terjedése kapcsán fel kell készülnie egy esetleges világjárványra.  Ám akkor szerinte továbbra is nemzetközi vészhelyzet volt, de pandémia még nincs. Azonban milyen érdekes ugyanennek a WHO vezetőnek 2020. március 13-én már teljesen megváltozott a véleménye, hiszen egy videókonferencián ezt nyilatkozta: „Európa vált a Covid-19 pandémia epicentrumává”.

Vajon mi történhetett a két dátum között?

Ha a halálozási számokat nézzük, akkor bizony nem azok lehettek az okok, de valószínűbben azok a számok módosították álláspontját, amik a WHO bankszámláján jelentek meg – talán éppen Bill Gates jóvoltából. Neki ugyanis nagyon fontos lehetett, hogy az USA kivonulása után szinte teljesen finanszírozás nélkül maradt WHO mielőbb kihirdesse a pandémiát és a következőket: „A WHO igazgatója szolidaritási tervet jelentett be a Covid-19 járvánnyal összefüggésben. Kijelentette, hogy ez lehetőséget nyújt majd magánszemélyeknek és szervezeteknek, hogy hozzájárulhassanak az egészségügyi dolgozóknak szükséges arcmaszkok, gumikesztyűk, köntösök és védőszemüvegek, illetve diagnosztikai felszerelések beszerzéséhez. A terv befektetési lehetőséget biztosítana a kutatás-fejlesztésbe, így a vakcinakutatásba is.”

Nos valószínűleg nem tévedünk nagyot, ha azt feltételezzük, hogy      a pénzuralmi rendszerben nem lehet a korrupciót teljesen kiküszöbölni, mert az a rendszer saját szisztémája.
A WHO élén ugyanis Tedrosz Adhanom Gebrejeszusz felszólította a nemzetközi közösséget, hogy az országok szigorú intézkedésekkel lépjenek fel a fertőzés terjedésének megakadályozása, a betegek felkutatása és elkülönítése érdekében. Ez egyértelműen azt mutatja, hogy van az a pénz, ami meggyőzi még a WHO vezetését is arról, hogy Bill Gates egy jövőbelátó csodaember, aki már 2019-ben tudta, hogy lesz egy világjárvány, aminek 65 millió áldozata lesz!

Bill nem csak „csodaember” hanem milliárdokat bezsebelő vakcinagyáros is, aki már 2009-ben bejáratta ezt az „üzletet” és kaszált is rendesen. A WHO ugyanis már 2009-ben is pandémiának minősített egy enyhe lefolyású influenzát, amit akkor H1N1 típusúnak hívtak, viszont a nagy gyógyszercégek rekordgyorsasággal fejlesztettek ki ellene oltóanyagot. S milyen az élet? Most megismétlődik az egész. Bár könnyen lehetséges, hogy Bill Gates most már nemcsak a profitra hajt, hanem arra is amit már oly sokszor kijelentett: Egyre szükségesebb a felmelegedés elleni küzdelem!

Szkeptikus Wiki egyik szócikkében (Bill Gates, a népességszabályzó) ezt írja:

2010 februárjában Bill Gates „Innovating to zero” c. előadást tartott a TED konferencián. Témája az volt, hogy a világ hogyan tudná a szén-dioxid kibocsátását lecsökkenteni. Gates a következő egyenletet használja:

CO2 = P x S x E x C

ahol:

  • CO2 = szén-dioxid kibocsátás évente
  • P (population) = lakosság
  • S (services) = egy főre jutó szolgáltatások
  • E (energy per service) = energiafelhasználás szolgáltatásonként
  • C (carbon emission per energy unit) = hasznos szén-dioxid kibocsátás

A szén-dioxid kibocsátás a lakosság, az egy főre jutó szolgáltatás, az energiafelhaszná-lás és a hasznos szén-dioxid kibocsátás függvénye. Gates azzal érvel, hogy a globális felmelegedést akkor lehet visszaszorítani, ha ezeknek a számoknak az egyike szinte 0-ra csökkenne. Elterjedt egy összeesküvés-elmélet, mely szerint Gates a lakosság számát akarja szinte nullára levinni (egészen pontosan a mai lakosság 10-15%-ára). Az állítás nem állja meg a helyét, mert Gates szavait kiforgatták, és kiemelték a szövegkörnyezetből. Gates így fogalmaz: „A Földön ma megközelítőleg 6.8 milliárd ember él, és 9 milliárd felé közelítünk. Ha nagyon jó munkát végzünk az új vakcinákkal, az egészségüggyel, reprodukciós egészségügyi szolgáltatásokkal, akkor ezt a mutatót úgy 10-15%-kal[1] le tudnánk csökkenteni”. (BG: nos ezek Bill Gates rejtélyes gondolatai voltak!)

Amit elfelejtenek megemlíteni, hogy a következő mondat így hangzik:

De ekkor is egy 1.3%-os növekedést érünk el

Az előadásban elhangzik, hogy az energiahatékonyság a technológia előrehaladtával egyre jobb, tehát a harmadik mutató lesz az első, amelyet érdemben lehet csökkenteni (3-6%-kal). Gates aztán a szükséges energia előállításához szükséges szén-dioxid mennyiségéről kezd beszélni. Ez az a szám, amelyet érdemben le lehet csökkenteni a szén-dioxid kibocsátás mérséklése érdekében, tehát (BG: A WIKI szerint!) Gates nem akarja a lakosság számát lecsökkenteni, hanem a technológiák energiahatékonyságában látja a globális felmelegedés elleni küzdelem kulcsát. Azonban a lap alján szerepel egy halvány magyarázat: <references-től>

„Sem az angol, sem a magyar szöveg nem kétértelmű: 15%-kal lehet csökkenteni (by 15%), nem 15%-ra (to 15%). Ha ezt észrevesszük és a szövegkörnyezetre is ügyelünk, nincs semmi félreértésre lehetőség. Ezzel lehet magyarázni, hogy a közönség miért nem lincselte meg Gatest a helyszínen, illetve, hogy miért nem lett világméretű botrány az elhangzottak miatt.”

Szerintem erre biztosan mondaná Kohn bácsi, hogy ügyes!

Ám térjünk csak haza, s figyeljünk arra, hogy minek nézünk elébe?

Pár napja ezt olvastam a Portfólión: Megszűnik Budán a baleseti sebészet – A János Kórházból teljes COVID kórházat csinálnak.

Már 31 245 797 ember fertőződött meg világszerte a koronavírus-járványban, a halálos áldozatok száma 963 693, a gyógyultaké pedig 21 394 593 a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem keddi összesítése szerint.

(BG: Ugye ezeket a számokról is feltételezhető, hogy nem Churchill hamisította, tehát ő biztosan nem hinné el őket, mi azonban higgyük el és vessük össze az írás eléjén szereplő táblázattal!)

Egy nap alatt tehát több mint 316 ezerrel nőtt a fertőzöttek száma, az elhunytaké 4 ezerrel, míg a gyógyultak száma 235 ezer fővel emelkedett.

Ha évente 57 millió ember hal meg „normál” körülmények között, akkor most ez az 1 millióhoz közelitő szám fél esztendő alatt, miért olyan riasztó, hogy szinte mindent leállítottak, maszkabált, önkéntes kijárási tilalmat vizionáltak a tudatiparon keresztül, miközben az állam adósságszintje a folyamatos csökkenés után ismét emelkedik!?

S azon is érdemes lenne elgondolkodni, hogy ha a János Kórházból teljes COVID kórházat csinálnak, akkor egy nagyobb fővárosi baleset bekövetkeztekor a sérültek túlélési esélye meredeken csökkenni fog.

Persze erre az lesz majd a válasz, hogy a betegek vidékre szállítása megoldható, de itt tudnunk kell, hogy a mentővel való szállítás ezen betegeknél jelentős időveszteséget, illetve szállítási traumát is okoz.

Az embernek akaratlanul is újra a Magyar Tudat cikke jut eszébe: „Az emberiség selejtezése elkezdődött: Ön túléli?”

Dr. Bene Gábor

(Folytatjuk…)

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:

Koronavírus: miért tartanak olyan sokan az oltástól?

Vélemény, hozzászólás?