Hírek

SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ, amiről nem adott hírt a hazai média!

A NEMZETEGYESÍTŐ MOZGALOM nagyon aggódik a magyar társadalom közegészsége kapcsán. Azonban NEEM a koronavírus fertőzést tartja a legnagyobb veszélynek – bár annak a jelentőségét sem vitatja –, de sokkal inkább aggódunk az immungyengítő maszkviselés túlzásai, a népi-rettegést elősegítő híradások, és a kisemberek gazdaságát érő hatalmas károk miatt!

Nagyon tartunk attól, hogy a kormány államadósságot dupláz meg egy olyan (pénzügyi?) vírusfertőzés és vakcinavásárlás kapcsán, amely valójában eddig nem okozott nagyobb halálozási arányt, mint egy átlagos influenzajárvány. Mozgalmunk arra bíztat mindenkit, hogy tiltakozzon, ha kötelezővé teszik azt a vakcinát, amely kapcsán nem kapnak az alábbi orvosok, hiteltérdemlő választ!

Ennek alátámasztására hozzuk mi is nyilvánosságra az alábbi kérdéseket:

 Dr. Pócs Alfréd és dr. Tamasi József orvosok, várják kérdéseire a legilletékesebb és a médiában rendszeresen, véleményformálóan megszólaló Dr. Merkely Béla, a Semmelweis Orvostudományi Egyetem rektorának a mielőbbi válaszát.

 1. Ismeretes, hogy a vakcinákat gyártó gyógyszergyárak különböző jogi garanciák miatt nem vonhatók felelősségre a vakcina által okozott emberi károkért és tudjuk, hogy a gyártók adatokat sem adnak ki a vakcina összetételéről, azt üzleti titokként kezelik, pedig ez elég fontos szempont a védőoltás rizikójának megítéléséhez. A felelősséget az állam kell vállalja, most tehát a magyar állam. A megvásárolt vakcinák esetén a magyar állam mennyire bizonyosodhatott meg a lehetséges biológiai kockázatok mértékéről és miként készül annak elhárítására?
 2. Elvégezték-e a kötelező állatkísérleteket?
 3. Elvégezték-e az összes kötelező humán kísérletet?
 4. Mi volt a kontroll vakcina?
 5. Van-e benne más szervezetből származó DNS, pl. majom, kutya, rovar, embrionális vagy daganat szövet?
 6. Engedélyeztették-e már Magyarországon?
 7. Van-e benne emberi embrionális vagy emberi daganat szövet, vagy egyéb szennyező anyag, amely visszamaradt a tenyészetből?
 8. Xeno-mikrotransplantáció. Az antigénen kívül egy adag oltóanyagban mennyi az az anyag mennyiség, amely fajidegen, szennyező, adjuváns, amely a szervezetben nem kívánatos immunreakciót indíthat be?
 9. Ellenőrizték-e az oltóanyag mutagén potenciálját?
 10. Ellenőrizték-e az oltóanyag karcinogén hatását?
 11. Milyen és hány adjuvánst tartalmaz, milyen mennyiségben? Alumínium? Higany/timerosal?
 12. Ha több adjuvánst is tartalmaz, az adjuvánsok kölcsönhatását ellenőrizték-e?
 13. Ellenőrizték-e a kész terméket mutagenezisre?
 14. Ellenőrizték-e a kész termék karcinogén hatását?
 15. Van-e benne élő baktérium/vírus?
 16. Van-e benne formaaldehid?
 17. Van-e benne antibiotikum?
 18. Ellenőrizték-e az élő anyag és az antibiotikum együttes megjelenésének hatását?
 19. Van-e benne nano-chip? Ha igen, kikhez jut el a chipen a chipre kerülő, azon tárolt információ (konfidencialitás, személyiségi jog, adatvédelem)?
 20. Milyen kiszerelésben forgalmazzák? Csak egy adag van az ampullában, vagy több dózis?
 21. Milyen szer/anyag felelős a sterilitásért?
 22. Adható-e várandós anyáknak?
 23. Adható-e gyermekeknek? Ha igen, milyen korhatár felett?
 24. Adható-e immundeficites betegeknek?
 25. Adható-e immunrendszeri problémákban szenvedőknek?
 26. Adható-e krónikus betegségekben szenvedőknek, pl. asztma, diabetes, pajzsmirigy betegek, autoimmunbetegeknek?
 27. Van-e benne allergén, vagy táplálék allergiát kiváltó anyag (pl. mogyoró olaj, ricinus olaj, stb.?
 28. Adható-e rákbetegeknek, vagy remisszióban levőknek?
 29. Van-e valamilyen gyógyszer összeférhetetlenség?
 30. Milyen kombinációkat ellenőriztek? Benne voltak-e a lakosság által gyakran szedett gyógyszerek (diabetes, magas vérnyomás, szívgyógyszerek stb.)?
 31. Mennyi a kivárási idő más oltás beadása után?
 32. Ellenőrizték-e, hogy más oltás beadása után (pl. influenza) van-e túlnövekedett immunválasz, citokinvihar?
 33. Milyen hatással van az 5 G tornyokon keresztül sugárzott különböző frekvenciáknak és impulzusnagyságoknak a beoltott betegekre, azok élettani funkcióira (légzés, szívritmus, vérnyomás változás stb.)?
 34. Hogyan sikerült lerövidíteni az 5-15 évet oltóanyag előállítási kísérleti időt?
 35. Ki vállalja a felelősséget a gyorsított eljárás miatt?
 36. Merkely professzor szerint az USA FDA végzi a vizsgálatokat, de az FDA-nak nincs laboratóriuma csak szakértői – ki végzi tehát a vizsgálatokat?
 37. Nano szennyeződés van-e benne?
 38. Milyen másfajta vírus, vagy vírus részecske van még benne?
 39. Milyen mellékhatások várhatók az oltás beadása után?
 40. Mivel ez genetikai anyag, több generáción keresztül kellene vizsgálni, hány generáción keresztül vizsgálják, vizsgálták?
 41. Korábbi COV1 elleni vakcináknak nagyon komoly szövődményei voltak, – mi történik itt a vakcina utáni reinfekció során?
 42. Mennyi ideig hat a védő hatása? Hányszor akarják beadni?
 43. Van-e egyáltalán értelme egy gyorsan mutálódó vírusból oltást készíteni?  (ld. influenza esete, melynek hatékonysága jó esetben 15-20%)
 44. Adható-e mitokondriális sérüléssel/ redox diszfunkcióval/magas heteroplazmával vagy genetikai sérüléssel rendelkező betegeknek? Tesztelték-e ezt vagy csak elméleti következtetés?
 45. Tartósításra használtak-e magas deuterium tartalmú vizet?
 46. A tesztelések után állatoknál milyen post marketing (5-10 év) megfigyelt mellékhatások jelentkeztek és milyen valószínűséggel fordulhatnak elő a human gyakorlatban?

( A post marketing jelentéseket nem jelölik gyakorisággal mint a tesztelés alatti mellékhatásokat, de sokszor ezek komolyabbak lehetnek és gyakoribbak)

 1. Amennyiben ’emlékeztető oltás’ van megjelölve, ennek mi az oka?  (Tudjuk az elméleti magyarázatot, de a konkrét esetben ezt mi indokolja?).
 2. Figyelembe véve az új koronavírus rendkívüli sokféleségét, mutációit, melyik ellen fog védeni a kifejlesztett védőoltás? https://nextstrain.org/ncov/europe?l=clock&p=full&r=region

 

Orvosok tegnapi sajtótájékoztatójának házigazdájaként a Magyarok Világszövetségének elnöke egyértelmű javaslatokat tett és elvárásokat fogalmazott meg, főleg

Orbán Viktor miniszterelnök, az ország „de facto” első számú vezetője irányában:

 1. Ne hirdesse tovább a majdani védőoltást, mint egyedüli reménységet jelentő megoldást. Tessék más megoldásokon is gondolkodni.

 1. Változtasson alapvetően a kommunikációján. A naponta elhunytak száma mellett, tessék bemondatni az aznap született újszülöttek számát is. Az összes fertőzött száma mellett pedig közöljék azoknak is a számát, akik még nem fertőződtek meg: „Ha elmondják, hogy már százötvenezren megfertőződtek, tessék odatenni, hogy kilencmillió hatszázötvenezren még nem fertőződtek meg!”

 1. Ebben az egész emberiséget fenyegető, teljességgel ismeretlen helyzetben újra kell gondolni az országok, a társadalmak vezetését. Az amerikai választások is bebizonyították a többpártrendszeren alapuló demokrácia teljes csődjét. Új megközelítésre van szükség. Az országok, a társadalmak vezetésébe be kell vonni a kormányoktól bizonyítottan független társadalmi szervezeteket, és szakmai szervezeteket. Ennek a kidolgozására a Magyarok Világszövetsége kész előterjesztést készíteni.

Patrubány Miklós záró üzenete: „Legalább a magyar társadalom kedélyére vigyázzunk, ha csak nem az a cél, hogy reszketésben tartsuk őket, és bármit lehessen velük művelni.”

Vélemény, hozzászólás?