Hírek Országos hírek

Nekrológ

Szent Korona Apostoli Magyar Királyság Korona Tanács

Gondolatok életről és halálról

A Magyar Királyi Korona Tanács mély fájdalmában együtt érez Dr. Tóth Zoltán József családjával.

Tragikus hirtelenséggel 51 évesen 2018. január 28.-án meghalt Dr. Tóth Zoltán József négy gyermekes apa, jogász, jogtörténész, politológus, egyetemi tanár, szakíró, volt helyettes államtitkár. A hír megdöbbentő és elgondolkodtató. Hirtelen keresni kezdjük, hogy Miért és Kitől is fosztotta meg a végzet nem csak az Ő családját, hanem a szívében következő helyet elfoglaló magyar nemzetet.

Életének fő műve a Szent Korona jogrendjének kutatása, és az évek alatt összegyűjtött hatalmas tudás közreadása egyetemi, illetve ismeretterjesztő előadásokon – írásaiban. Az elmúlt huszonöt évben bárhol végezte napi munkáját az életének fő célja a Szent Korona jogrendjének helyreállítása maradt. Ezért is volt kegyetlen csalódás, amikor december 19.-én a Kormány által kiadott Határozat célul tűzi a Szent Korona és a közjogi hagyományok egész éven át történő országos ismertetését – a feladatból Őt kizárva – azt illetéktelenekre bízta.

Csalódását a már meghirdetett előadás sorozatának lemondásával fejezte ki. A két héttel ezelőtti telefonbeszélgetésünk során az így kialakult helyzetet értékelve kértük Őt, hogy ne adja fel, inkább éljen az előadások lehetőségével és hirdesse a tőle megszokott tiszta tudást a nemzet ébredéséhez, mert közel a váltás ideje.

Már tudjuk, hogy a hit megrendülése lett végzetes lelkének és szívének.

Az iránta érzett hálánkat a ránk hagyott tudásának felhasználásával, és a Szent Korona jogrendjének mielőbbi helyreállításával rójuk le.

Magyar Királyi Korona Tanács

Vélemény, hozzászólás?