Hírek

Március 15-én sajátosan ügyes megemlékezést tartott Szabó Ferenc összefogva Tolnai Attilával és Bognár Tibor barátainkkal és harcostársainkkal

Attila18 négyzetméteres óriáslobogóval akarják körbe járni az országot, s ez a zászlóbontást el is indították.Menni kell! Nem szabad most megállni Menni kell előre, – zászlóval a kezünkbe. Hadd lássa haldokló nemzetünk: A magyar zászló maradt egyetlen reményünk! Legyél Te is zászlóvivő, – igaz nem vagy gazdag! De nem vagy szegény sem, – mert magyar vagy! Igaz, hogy szegénységben élünk, de most, – a létünk a tétünk!”Szabó Ferenc versének részlete a Nemzet ébresztésére született, s szeretne minden faluban és városban olyan kis közösségre találni, akik nem szégyellik majd kitenni a háromszínű magyar lobogót a házaikra, hogy a „haza fényre derüljön”!

Ahogyan a versébe írja: „Legyél Te is zászlóvivő… a létünk a tétünk!”

Jelentkezzetek hát falvak városok magyarjai, hadd lengjen mindenütt a magyar lobogó! Ha az USA városaiban jársz, láthatod, hogy minden második házon ott lobognak egész évben, sokszor egy házon még többet is fú a szél!

S a mi zászlónk porosodjon valahol?

Érezzünk végre úgy ahogy Zrínyi írta: „Egy Nemzetnél sem vagyunk alábbvalók”!

  Jelentkezzetek hát falvak városok magyarjai: 06703603595 

Vélemény, hozzászólás?