Hírek

Jim Hoft: A hidroxiklorokin a Covid haláleseteket 80%-al csökkenthette volna

 

Figyelem!

Honlapunk nem foglal állást szakmai kérdésekben, csupán csak tájékoztat a legújabb kutatási eredményekről. Így jelen írásunk sem tekinthető sem állásfoglalásnak, sem ajánlásnak. A szakmai állásfoglalás az illetékes hatóságok feladata.

 


Meggyőző adatok bizonyítják: a hidroxiklorokin hatékony gyógyszer a koronavírus ellen. Ezeknek az adatoknak börtönbe kellene juttatniuk Dr. Fauci-t. A főáramú média nem titkolhatja örökre el ezt az igazságot. A https://c19study.com/ oldalon megjelent legújabb tanulmány  az egyes országok adatait összegezve megmutatja, hogy azokban az országokban, ahol a hidroxiklorokint a betegség korai szakaszában alkalmazták, ott a halálozási arány 79%-al alacsonyabb, mint azokban az országokban, ahol megtiltották a biztonságos malária gyógyszer használatát.

Ez azt jelenti, hogy Dr. Fauci, Dr. Birx, (az amerikai CDC vezetője és munkatársa) a CDC (az amerikai járványügyi hatóság), a liberális hamis hír gyártó gépezet és a médiaipar óriásvállalatai (Facebook, Youtube, Twitter) egy olyan hazugságot erőltettek, melynek halálos következményei lettek.

Az USA-ban a hivatalos jelentések szerint 150.000 halottja van a Covidnak. Ezt 80%-al lehetett volna csökkenteni, ha a HCQ használatát támogatták volna. Több mint 100.000 élet megmentéséről beszélünk.

Fenti grafikon megtalálható a hivatkozott tanulmány weboldalán.
Még az olyan fejlődő országoknak is, mint Ukrajna, Görögország, Kuba, Marokkó, Indonézia és Algéria, jobbak a vonatkozó mutatói, mint az Egyesült Államoknak.

CNN térképe a koronavírus halálozási arányát mutatja 100.000 főre vetítve. A legtöbb haláleset az alábbi országokban van:
USA
Egyesült királyság
Spanyolország
Olaszország
Svédország
Belgium
Brazília
Peru
Chile
Irán
Kanada
Mexikó.

És most nézzük meg a https://hcqtrial.com/  (HCQ kipróbálás) honlapról azoknak az országoknak a halálozási számait, akik korlátozták a HCQ korai használatát:

Megfigyelhetjük, hogy a legmagasabb halálozási aránya a HCQ-t korlátozó országoknak van:
Mexikó
USA
Egyesült királyság
Svédország
Írország
Hollandia
Kanada.

Ez alátámasztja a hiroxiklorokin használatának hatásosságát a koronavírus kezelésében. Mégis, Dr. Fauci, a CDC (az amerikai járványügyi hatóság), az FDA (az amerikai gyógyszerügyi hatóság) azóta is alábecsülik hatásosságát.

Valamikor ezeket a személyeket bíróság elé kellene állítani, hogy feleljenek a halálos tévedésükért. Felelősek tízezrek haláláért. El kell számoltatni őket.

(Szerk.: Az OGYÉI figyelmeztetést adott ki a klorokin és a hidroxiklorokin súlyos mellékhatásainak kockázatáról)

Forrás : https://www.thegatewaypundit.com/2020/08/stunning-proof-hcq-saved-tens-thousands-lives-us-coronavirus-land-dr-fauci-prison/

Jim Hoft a The Gateway Pundit, az egyik jelentős amerikai konzervatív hírügynökség szerkesztője és kiadója.

  1. augusztus
    Közzéteszi: Robin

Figyelem!
Honlapunk nem foglal állást szakmai kérdésekben, csupán csak tájékoztat a legújabb kutatási eredményekről. Így jelen írásunk sem tekinthető sem állásfoglalásnak, sem ajánlásnak. A szakmai állásfoglalás az illetékes hatóságok feladata.

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Vélemény, hozzászólás?