szellemi kaláka
Dr. Bene Gábor írásai Gondolatok Hírek Publicisztika Vélemény Videók

Heti jegyzet – Ébresztő

Aki magát Istennek nevezi: Soros György” – címet viselő cikk szerint túlzás azt állítani, hogy Soros György egyfajta kulcs a világforradalomhoz, de az igaz, hogy az üzletember arzenáljában továbbra is egyre meglepőbb „elemek” bukkannak fel, amelyeket a milliárdos kitartóan használ céljai eléréséhez.

„Soros egy pillanatra sem rejtegeti azt, hogy motivációinak, vagy legalábbis az ezzel járó »pszichológiai állapotnak« van valami vallási alapja. A nyílt társadalom forradalmának kiindulópontjában a radikális, de vak, a bizonyítatlan progresszívizmus hitvallása jelenik meg. Az üzletember ugyanis mindig új lehetőségeket keres a társadalmak lebontására”

(Erről szól a Zsidókérdés magyar szemmel- című sorozatom második kötete is!)

Magyar Gábor barátunk viszont szépen kifejti a lényeget a mai fogyasztóinak nevezett társadalom „pénzistenéről” és az emberek naivitásáról:

„Az ész és fedezet nélkül kibocsájtott mérhetetlen „pénzt” tárgyiasítják evvel a különleges inflációval. Magyarul az emberek valódi vagyontárgyaikat adják oda a gyakorlatilag semmit sem érő fiktív pénzért. Aztán semmijük sem marad, a rabláshoz használt papírdarabkákat pedig eltávolítják. Aztán, ha véget ér a”válság”, fellélegzünk, és újra elkezdünk robotolva gyűjtögetni, hogy egy idő múltán újra kimanipulálják az életünk minden energiáját. Ez a kényelem és cifra rabság ára…”

Úgy látszik ismét leírtunk valamit a honlapunkon amit nem szeretne a bankárkaszt, hogy megismerjék az emberek! S így ismételten korlátozzák a honlapunk elérhetőségét!
Ezért próbálkozz a WWW.nemzetepito-nepmozgalom beírásával!

Ébresztő!

Most ugyanis ismét olyat írok le, amitől rosszul vannak a „sorosbérencek” és a pénzlobbisták!
Mi a magyar királyságban élünk jelenleg is, a számunkra egyetlen és LEGITIM államformában. Ám sajnos itt ül a nyakunkban egy Sztálin által ránk erőltetett, idegen jogrendű köztársaság!
(Vajon melyik köztársaság hozott nekünk valami jót? Károlyi Mihály vagy Kun Béla, esetleg Rákosi, Kádár, illetve Szűrös Mátyás köztársaságai?)
S a mai állam egyenesen jogfolytonos a kommunista diktatúrával, mert még az Alaptörvény is a sztálini ál-alkotmányra hivatkozik, mint jogalapra!
Van egy kérdésem! Miért minősítjük a jelen kor pártos globalistáit jobb- és baloldalként?
MINDKÉT OLDAL PÁRTOS, tehát KÁROS!
Ám az a személy, aki a kommunista korszak bármely illegitim ál-törvényére hivatkozik, az vagy naiv, vagy tudatlan, vagy hazaáruló, esetleg ügynök!
Meg kellene tanulnia a magyarságnak a NEMZETEGYESÍTŐK jelmondatát:
MINDEN PÁRT CSAK ÁRT!
Kivéve a NEEM pártot, amely egyedüli SZOLGÁLTATÓ közösség, hiszen nem törnek hatalomra, nem lesznek tagjai képviselők, nem vesz fel és nem pocsékol el közpénzt, s egy határozott NEEM-et mond a multikra, elszegényítésünkre, a korrupcióra, létbiztonság hiányára és az IGAZSÁGTALANSÁGOKRA !
Arra kérlek, hogy tájékozódj és csak utána mondj minderről véleményt!
S főleg ne hidd, hogy a Kádári akasztások törvényesek voltak, de az országunk kifosztása sem volt az, amit épp az 1989. évi XXXI-es ál-alkotmány tett lehetővé azért, hogy a kommunisták ne legyenek felelősségre vonva! Ez volt az ár azért, hogy nyugat ne követelje a véreskezű kommunisták felelősségre vonását, hisz épp ők lettek azok akik átjátszották nekik a közvagyonjelentős részét!
Valóban jó irányú változáshoz hazánkban, a pártok helyetti Nemzet újjászervezése az egyetlen megoldás a Nemzetegyesítő közösség szerint! Ehhez pedig olyan helyi szervezők (mag emberek) kellenek, akik a saját falujukban, városukban olyan kisközösséget hoznak létre, akik képesek „osztódással” szellemi kalákaköröket létrehozni, s választókerületi követeket jelölni!
Ehhez keresünk önkénteseket, akik az oszd meg és uralkodj elvével szemben ki tudnak alakítani helyi kisközösségeket, amelyeknek nem a gyűlölködés, hanem a valódi magyar alkotmányosság – vagyis az örök erkölcsi törvények – visszavétele lesz a végcéljuk.

A jó irányú változást nem fogja nekünk senki tálcán hozni, így magunknak kell megtenni a lépéseket! (Segíts magadon, s az Isten is megsegít!)

Minden jelentkezőt ellátunk olyan anyagokkal amelyek a szervezéshez szükségesek, de nem akarunk senkire rátelepedni, mert tudjuk: a mellérendelés gyakorlata szükséges a jó irányú változáshoz!!

Aki tenni akar a gyerekeink magyar jövőjéért, csörgessen meg és visszahívom!
70/3603595 Bene Gábor

Ha tájékozódni akarsz, nézd meg a videót!

Vélemény, hozzászólás?