Hungária Televízió
Ajánló Hírek Jegyzet Meghívó

2023. június 4-én Együttlét oskola

A fogyasztói társadalom – humánusnak látszó, de profitmaximalizáló liberális utópiája – beszippantotta és sajnos elkényelmesítette a magyar társadalom: hozzávetőlegesen 90%-át! Még azok is behódoltak neki, akik pedig komoly vesztesei ennek a pénzdiktatúrának és még azt is elhiszik, hogy a lobbidemokrácia valaha is visszahozza az igazságos elosztást és megszünteti a hamis pártokráciát, vagyis a nemzetünk megosztását!  

Mindez azért bocsátom előre, mert a ma déli 12-re meghirdetett WE ARE READY! – vagyis KÉSZEN VAGYUNK! – munkacímű demóra igen kevesen jöttek el a szülővárosom lakói közül. (Persze tudom, hogy nem jelent meg sem a Délmagyar-ban, sem plakátokon, de az összes szegedi közösségi portálon igen!)

Tehát abban a városban volt „hír” ahol a „Szegedi Gondolat” megszületett, amely a Nemzeti hadsereg szülővárosa volt 1919 nyarán, s amely hadsereg vér nélkül elérte azt, hogy a szabadkőműves pénz-lobbisták tervei ellenére – ha még csonkoltan is de – maradt egy zsugorított Magyarország!

S mégis alig tucatnyian voltak kíváncsiak arra, hogy a nyugati „felébredtek” által meghirdetett időpontra hány jó magyar embert lehet mozgósítani? Igaz magam is csak az „acapella” cukrászda teraszáról nézegettem a Kossuth szobor felé, amelyre azt írta fel a hálás utókor, amit Ő mondott 1848-ban azon a téren: „Szegednek népe, Nemzetem büszkesége…”

Nos ez a nemzeti büszkeség eltűnőben lehet, mert az elidegenedés, a nemzeti jelszavakat pufogtató és álszent pártpolitika sajnos teljesen hiteltelenné tette a „szögedi embörök” előtt a közbeszédet!  (Leginkább a Jobbik árulása és a Fidesz liberális elhajlói ennek az okozói!) 

No ezek után még inkább kíváncsi leszek arra, hogy hány „fotelforradalmár” és hány jó irányú változást, a Fidesz-KDNP kormányt még inkább nemzeti útra terelni akaró személy jön el a Hungária TV által meghirdetett június 4.-i „EGYÜTTLÉT OSKOLÁRA”?

S ha már a hangszerkíséret nélküli többszólamú kórusműről elnevezett terasz nyújtott nekem fedezéket a tűző nap elől, akkor beszéljünk arról mi is ez az „EGYÜTTLÉT OSKOLA” rendezvényére?

https://www.youtube.com/watch?v=0b_L4apfUFA

Ezt a videót sajnos 2023. máj. 6.-áig sajnos csak 341 alkalommal tekintették meg és a megosztások száma is alacsony, de talán most, hogy felhívom újra a figyelmet erre a rövid 3 perces ismertető videóra, megosztják majd mindazok, akik rákattintanak és meg is értik, hogy ez nem reklám és nem profithajsza, hanem egy színtiszta áldozatvállalás a magyar jövő érdekében!

A Hungária TV szerkesztője ezt a mondatot emelte ki az elhangzó szövegből:

„A világ minden tájáról jöhet minden jó szándékú Magyar Ember és Hungarusok is!                         Helyszín Szeged, 6721 Dugonics utca 12. Időpont: Június 4. délután 2 ás este 8 óra között bármikor!”

Én pedig csak Széchenyit idézem: „EGYNEK MINDEN NEHÉZ, SOKAKNAK SEMMI SEM LEHETETLEN!”

Várunk Június 4-én!

Dr. Bene Gábor

Vélemény, hozzászólás?