COVID-19 Dr. Bene Gábor írásai Videók

Hiszek a Szent Koronában, de NEEM hiszek a koronavírusban!

Az Operatív törzs sajtótájékoztatásán hangzott el a következő: Nem járt külföldön és nem találkozott beteggel az egyik új magyar fertőzött!

Önkéntes és társadalmi munkában vállaltam el a Nemzetegyesítő Mozgalom szóvivői feladatát, néhány más – szintén párton kívüli – személlyel együtt. Ez a mozgalom nem közhatalmi szerepre tör, vagyis nem leváltani akarja a jelenlegi politikai elit tagjait, hanem mintát szeretne mutatni a mai pártoknak arra, hogy valóban lehetne más a politika, nem feltétlenül szükséges állandóan hazudni és lopni!

Mint szóvivő muszáj kielemeznem, hogy ha ez a koronavírussal megfertőződött magyar emberhez miképpen jutott el a vírus, ha nem járt külföldön, s nem találkozott egyetlen olyan személlyel sem, aki átadhatta a fertőzést?

Mint szóvivő, kénytelen vagyok állást is foglalni ebben a konkrét ügyben, s a mozgalom hívei számára el is kell juttatnom ezeket a gondolatokat! Mivel a mozgalom alapelvei között az is szerepel, hogy engem – mint ahogy sem a tagokat, sem a pártonkívüli segítőket – nem köt semmi más, csak a lelkiismeretem és a történeti alkotmányunk alapelvrendszere. Így a saját lelkiismeretem alapján vetem papírra az alábbiakat. Nem egyeztettem sem a párt tagjaival, sem a vezetéssel, mert erre engem semmi nem kötelez, hiszen a Lenin által kitalált „demokratikus centralizmus”, vagyis a pártfegyelem nem vonatkozik sem rám, sem az említett többi szereplőre.

Mindez nagyon szokatlan lehet azok számára, akik csak a pártfegyelem rendszerében tudják elképzelni minden párt munkáját, hiszen csak ezt az egyetlen pártot tartja össze a történeti alkotmány vezérelveinek rendszere. A többi pártot azonban a „pártvezérek” egyénisége, vagy még inkább egoizmusa határozza meg, s az az ideológiája, amit a „vezér” meghatároz.

Ennyi magyarázat után remélem, hogy senki nem azonosít engem a NEEM párt tagjaival, akik viszont vagy elutasítják, vagy magukévá teszik az alábbi magánvéleményemet. Amennyiben elutasítják, akkor nekik be kell bizonyítaniuk, hogy az alábbi mondataim nem a történeti alkotmány elvrendszerébe  illeszkedő, s ha ez a bizonyítás sikerül, akkor nekem azonnal le kell mondanom az eddig társadalmi munkában végzett szóvivői tevékenységről.

Ezek után csak imádkoznom lehet, nehogy kiderüljön, hogy igazam van és ennek a mostani járványnak – vagyis magának a biológiai fegyvernek – valójában nemcsak az a célja, hogy Kínát térdre kényszerítse.(hiszen már átvette a gazdaság vezetését a világon) Van egy érzésem, hogy a cél valószínűleg még inkább az emberiség alapos megritkítása, a Lugánói tanulmányban leírt népességcsökkentés megvalósítása.

Persze az is benne van a pakliban, hogy nem sikerült tökéletes biológiai fegyvert készíteni, így ez a hatalmas világjárvány csak egy kísérlet egyrészt arra, hogy eltussolják a pénzügyi világkrach megindulását, illetve az Európában egyelőre nem sikerült „Európai Tavasz” népirtási akciója helyett, egy kisebb népirtást – viszont folyamatos rettegést – biztosító KISÉRLET!?

Pl. Dr, Leonard Coldweell egyik előadásában kifejezetten utal arra, hogy Vuhanban azért hullottak az emberek (és persze a madarak és a méhek is) mert Kína már bevezette az 5 G technológiát, amiről már vannak adataink, hogy 90%-ban gyorslefolyású rákot okoz azoknak az embereknek, akik azon a területen laknak akkor is, ha nincs is mobiltelefonjuk. Kifejtette azt is, hogy éppen 5 éve vett a Vuhan melletti laboratórium az USA-ból ún. Corona-vírus mintát, ami azonban (szerinte) inkább egy üzleti termék, sőt talán nem is vírus…A doktor azt is kifejtette, hogy egyelőre azért nincs ellenszer, mert nincs is vírus, hiszen a fertőzéseket nem is vírus okozza…

Szerintem egyelőre nagyobb a pánikveszély, mint a vírusveszély! Azt viszont biztosan állítom: BENNÜNKET CSAK A SZENT KORONÁNK IGAZSÁGOS JOGRENDJE TUD MEGMENTENI A KORONAVÍRUS HISZTITŐL vagy annak BIOLÓGIAI FEGYVERÉTŐL!

Dr Bene Gábor, egyelőre még NEEM szóvivő

 

 

Vélemény, hozzászólás?