Videók

Három interjú, amit megnézni javaslunk!

Három interjú, amit megnézni javaslunk!

Készített a BBC Szijjártó Péter külügyminiszterrel egy interjút úgy, hogy az elkészült anyagot nem engedik lejátszani a közmédiában. Az interjú riportere – Stephen Sackur – meglehetősen erőszakosan kérdezte a magyar külügyminisztert a jogállamiság, az uniós pénzek megvonása, az LMBTQ, a kémszoftver és az NGO-k ügyeiről. Szerintem az egyértelmű, hogy a BBC miért nem szeretné, hogy a magyar nézők is lássák az interjút, azt viszont nem nagyon értem, hogy mi okból nem közli le a nézőknek a Tamasi doktorral készült Hungária Tv-s videót!?  Mi most mindkettőt javasoljuk megnézni, megérteni!!

Az Orvosok a Tisztánlátásért – nevű közösség egyik alapítója viszont a világméretű megtévesztés elfogadása helyetti felébredésről beszél a következő videóban. A felvétel a Hungária TV Paraszt stúdiójában készült Szegeden, s arra kérünk most mindenkit, hogy hallgassa végig többször és küldje tovább, hogy valamelyest ellensúlyozható legyen az igazság agyonhallgatása!

Harmadik videó prof. Bardócz Zsuzsa biokémikus, a táplálkozástudomány nyugalmazott professzorának a szigorúan szakmai véleménye! Ő az MTA doktoraként szakvéleményt mond arról, hogy mivel beoltják az emberekbe. 8 évig szolgált a géntechnológiai véleményező bizottságban. Felszólít arra, hogy ezt ne nevezzük oltásnak, mert ez génterápia, melynek célja a Föld lakosságának csökkentése.

Vélemény, hozzászólás?