Dr. Bene Gábor írásai Gondolatok

Szegediek! Harcos társaim és mindenki, aki itt jó irányú változást akar!

Nem vagyok beoltva, csak a hülyeség ellen! Viszont nem vagyok sem oltásellenes, sem laposföld hívő! Azonban nem szeretnék kísérleti nyúl vagy GMO lenni! Dr. Robert Malone, az mRNS technológia feltalálója figyelmeztet, az oltás utáni visszafordíthatatlan következményekről!  

Ő már csak tudja, hogy mi az igazság! Ezért keressetek rá az interneten! Tájékozódjatok!

GENTECHNIKAI beavatkozás NEM „vakcina, nem oltás”, még ha így is nevezik!

Mikor akartak neked jót a pártpolitikusok? De Szlávik is beismerte, hogy valami nem stimmel, mert amikor kérdezték tőle, ő beoltatná-e a gyerekét, ha 5 és 11 év közötti lenne, azt mondta, hogy NEEM!

Arra kérek mindenkit, hogy LEGALÁBB TÁJÉKOZÓDJON, MIELŐTT DÖNT A GYERMEKE sorsáról!
Komoly tudósok elmondták, hogy ez kísérleti vakcina, egy génmódosító szer. A parlamenti képviselők is oltatlanok maradhatnak? Mert azt a hátunk mögött azt mondták, hogy ez egy IQ teszt és aki hülye, haljon meg? De a TE gyereked is haljon meg, aki pedig a szemed-fénye? Nagyon kérlek gondolkozz!!!

A tudat forradalmának és a magyar közjogi szabadságharcnak önök most a harcosai és hősei!  

Mi egy elmeháborút vívunk egy elmeháborodott világrend ellen, amit a kiválasztottsági mítosz által fertőzött pszichopaták akarnak létrehozni, akik pórázon tartják a kormányokat, a médiát, az orvoslást, a törvényeket. Most már beakarják fogni a szánkat is, miközben bőszen hirdetik, hogy a vélemény szabad! S ki kell mondjam azt is, hogy  a történeti alkotmány igazságos és méltányos jogrendje alatt ezt nem tehették volna meg velünk! Igaz, ez egy világtrend, mindenütt megjelent az agyvírus, ami a normális gondolkodást lehetetlenné teszi sokak számára.

– Az USA-ban oltják az 5-12 éveseket és már jó-néhány haláleset is történt.

– Angliában hatszor annyian kerültek a kamasz-fiúk közül kórházba az oltás miatt, mint a korona-vírus miatt!

– Én túlestem egy megfázásos tüdőgyulladáson, azonban covidot állapított meg a bizonytalanságáról híres gyorsteszt, így a covid-osztályra vitt a mentő.  Olyan kórterembe kerültem, ahol 3 oltott személy szenvedett vírusfertőzésben és csak én voltam egyedül az oltatlan. Ez ugye 75% kontra 25 %! Vagyis országosan is 25 % oltatlan betegre 75 % beoltott jut?

Nézzük, hogyan fogalmaz erről a mRNS technológia feltalálója: Robert Malone dr. akinek a szavait szó szerint idézem!

’’Szülőként és nagyszülőként a nyomatékos tanácsom Önöknek, hogy álljanak ellen és harcoljanak a gyermekeik védelmében! A nevem Robert Malone. Orvos vagyok és kutató.

De még fontosabb, hogy szülő és nagyszülő vagyok! A vakcina-kutatásnak és fejlesztésnek szentelt karrieremmel állok ki ezen nyilatkozat mellett.

Az egész pályafutásomat annak szenteltem, hogy biztonságos és hatásos módját találjam fertőzéses betegségek elleni védelemnek.

Mielőtt beoltatják a gyermeküket, amely egy visszafordíthatatlan döntés, el akarom önöknek mondani a tudományos tényeket ezen géntechnikai vakcinákkal kapcsolatosan, ami az általam létrehozott mRNS-technológián alapszik. Három fő szempont van, amit szülőként meg kell érteni mielőtt erre a megfordíthatatlan döntésre szánják el magukat.

Az első, hogy egy ún. vírusgén kerül a sejtekbe befecskendezésre. E gén arra készteti a gyermekek szervezetét, hogy mérgező tüskefehérjéket állítsanak elő. Ezek a proteinek gyakran okoznak maradandó károkat a gyermekek fontos szerveiben. Ezen szervek alatt értjük az agy- és idegrendszerüket, a szív- és véredényeket, de vérrögöket okozhatnak a reproduktív szerveikben is. És ami a legfontosabb, hogy ez a vakcina alapvetően változtathatja meg az immunrendszerük működését. A leginkább nyugtalanító pont ebben, hogy ha ezek a károk kialakulnak, soha többé nem gyógyíthatók! Nem lehet visszafordítani őket! 

Nem lehet agyi károsodásokat visszafordítani, a szív-szövet sérüléseket nem lehet helyre hozni! 

Nem lehet a genetikailag lenullázott immunrendszert megjavítani! Továbbá ez a vakcina reproduktív károsodást válthat ki, melyek a családjaik jövőbeli generációit is mind érinthetik!

A második dolog, amit tudniuk kell! Az tény, hogy ez az új technológia nem lett elégségesen tesztelve. Legalább 5 év tesztelésre és kutatásra lenne szükségünk ahhoz, hogy megtudjuk a kockázatokat ezen új technológia tekintetében! A sérülések és kockázatok, melyeket új gyógyszerek váltanak ki, gyakran csak évek után válnak láthatóvá.

Azt kérem Önöktől, hogy tegyék fel maguknak a kérdést, hogy felelős szülőként szeretnék-e, ha gyermekük részt venne az emberiség történetének legradikálisabb gyógyszerkísérletében?! Végül egy utolsó pont. Az indok, amivel be akarják oltani a gyermeküket egy hazugság! A gyermekeik nem jelentenek veszélyt a szülőkre és nagyszülőkre nézve! Valójában pont ellenkezőleg! Az ő természetes immunitásuk, miután elkapták a covidot létfontosságú, hogy megvédjék a családokat, de még inkább az egész világot e betegségtől!

Összegezvén: Nincsen előnye a gyermekeik vagy családjaik számára, hogy beoltassák a gyermekeiket ezen – az egészséges  gyermekek számára –  igen alacsony kockázatú vírus ellen. Miközben már ismert egészségügyi károsodás kockázatának teszik ki őket a vakcina által, a következményekkel önöknek és gyermekeiknek egész további életükön át kell majd küszködniük. A kockázat-haszon-analízis e vakcina kapcsán, gyermekek tekintetében messze nem arányos! Szülőként és nagyszülőként a nyomatékos tanácsom Önöknek, hogy álljanak ellen és harcoljanak a gyermekeik védelmében!

Ha nem teszik, többé be nem gyógyuló lelkiismereti sebeket okoznak vele!

– Az oltás-diktatúra aljas módon visszaél a joggal és a naiv szavazók által nekik adományozott közhatalommal!

-Megszegik a Jószomszédság ősi törvényét, amely így szól: NE ÁRTS !

-Megszegik a hipokráteszi eskü lényegét, amely szintén így szól: NE ÁRTS!

-Vagyis őrizkedni kellene minden orvosnak, minden szándékos károkozástól!

Mert a gyermekek esetében a károkozás egyértelmű, s így semmilyen indok nem igazolja a gyerekek oltását!’’ (Eddig az idézet!)

Mi történik tehát a hazánkban a covid terror kapcsán?

­­­­–Megszegik az ősi szkíta törvényt, amely azt mondja ki, hogy NE AKARJ MÁSNAK OLYAT, AMIT MAGADNAK SEM SZERETNÉL!

–Mert a placebóval oltott politikusok könnyen villognak!

Érdekes, hogy az őszödi beszéd hazugságáradata kiverte a biztosítékot a magyar nép legjobbjainál!

Ám az, hogy az Országgyűlés igazságügyi bizottsága leszavazta a képviselőkre érvényes globális kísérleti vegyszer-vakcina elfogadásáról szóló törvényjavaslatot: az NEEM váltott ki ilyen reakciókat!                     

A Bencsik János által beterjesztett javaslatot egyedül Fülöp Erik támogatta, az összes többi képviselő nemmel szavazott.

Vagyis a képviselők magukat nem, de gyerekeinket be akarják oltani!

 

Ne engedjük! Vágjuk a szemükbe azt, amit OV mondott pár hónapja az LMBTQ propaganda kapcsán!

                     EL A KEZEKKEL A GYEREKEINKTŐL!

Vélemény, hozzászólás?