Dr. Bene Gábor írásai Gondolatok

Ne legyünk már marionettfigurák!

A vírus szerintem nem más, mint eszköz a világ és az emberiség átalakítására. Remélem nem függünk a rendszertől gyógyíthatatlanul, s képesek leszünk végre felismerni a szájkosarak célját annak ellenére, hogy a média teljesen félrevezet! Remélem nem fog mindenki gyűlölködni velem, s nem fog engem elmebetegnek hinni, mert nem vagyok eléggé hasznos idióta a globalista világ számára!

Egyre inkább látható, hogy miként folyik a Covid-kísérlet a józan gondolkodás elfojtása érdekében világszerte. Én nem tagadom a vírus létét. Azonban vírus-realistaként, pontosan látom a számokat, amelyek bizony nem egy világjárványt, hanem egy összeesküvési gyakorlat jeleit mutatják. Először itt egy kis humor!

–         Pista bácsi, igaz, hogy felgyógyult egy halálos betegségből?
–         Igaz.
–         És hogy csinálta?
–         Nem tudtam, hogy halálos.

Ám ahhoz, hogy mindezt mosolyogva megértsünk, nem szabad rettegni, viszont gondolkodni nagyon fontos főleg azért, hisz eddig nem belső hangra figyeltünk!

Így a legtöbb ember nem is képes megérteni, hogy vajon miért mondják szinte ugyanazt az USA és Oroszország kutatói, orvosai, tudósai, pártpolitikusai és médiamunkásai. Pedig a pénzhatalmi elit által pórázra vett világ történései, nem véletlenül ilyen uniformizáltak. Ahhoz, hogy könnyen érthető legyen mindez, kicsit egyszerűsíteni kell a háttérhatalom szándékait és le kell választani a céljaik közül azokat, melyek csak járulékosak és a fontosabbakat kell kiemelni.

Járulékos céljai ennek a sok száz év óta kiépült bankárdinasztiák által alapított, de a titkos szervezetek egész sorát működtetni képes hálózatnak a következők:

1/A digitalizáció és a robotika fejlesztése a végtelenségig, a pénzipartól az élelmiszer termelésen és oktatáson át az egészségügyig bezárólag mindenütt. S e robotizációval, feleslegessé tenni a nem kiválasztott emberiség nagy részét.

2/Az emberi tudat és immunrendszer folyamatos gyengítése azon okból, hogy ne kelljen világháborút kirobbantani, de az összlétszám egyértelműen csökkenjen. S az immungyöngítés, a félelmi-stresszt terjesztő média segítségével jön létre. S egyrészt visszaszívunk immungyöngítő használt levegőt, másrészt a sárgacsillag helyetti maszkviselés arra is szolgál, hogy cserébe kielégüljön a bosszú népe.

3/ A világ szegényei számára nem szellemi-anyagi felemelkedést biztosítani, de egy alapvetően hamis jövőképpel a pénzdiktatúra által azt a „feltétel nélküli alapjövedelmet” adni, mely végképp ellustítja, érdektelenné teszi a megmaradt népet. S ők majd nem lázadnak, nem zavarnak bele az uralkodó elit játékaiba.

A legfőbb céljuk azonban:

A rettegő lakosságból a szintetikus ember társadalommérnöki megvalósítása.

Ha a kötelező oltást nem, vagy nem önként és dalolva követeljük a kormánytól, az anyagi és szellemi világ összekötésében érdekelt nemzettagoknak teljesen ellehetetleníti a mozgást, a megtakarításukhoz való hozzáférést, a normális és félelem nélküli életet. Így akadályozzák a NEMZETI küldetés teljesítését!

Ezt a célt Nyugaton a liberális kapitalizmus – vagyis annak a pénzdiktatúra képében megjelenő változata – valósította meg úgy, hogy már a forradalmak alatt kiirtották a nemzet leginkább elkötelezett tagjait, majd a jólétinek keresztelt társadalmak szakították ki a szakralitás világából a nemzetek maradékát. Keleten azonban mindezt a bolsevista rendszerekre bízták, ahol nemcsak a szakralitástól, de az életétől is megfosztották a nemzetek legkiválóbb tagjait és divattá tették a proletár öntudatot, amely a hamis kiválasztottsági mítosz egyik folyománya lett. Ma már a többség -keleten és nyugaton egyaránt- téved a tudatipari hazugságok fertőzése okán, de mi higgyünk az emberiségben, mert NEEM vagyunk egyedül! Sőt, mi vagyunk a 99% és ne hagyjuk, hogy az 1 %- kifosszon és megalázzon minket! Mi vagyunk Közép-Európa „kulturális kreatívjai”, de szervezettségünk nagyon hiányzik, amely valóságban maga a Nemzetünk újjászületése lenne!

Hogyan is írta Wass Albert?

„Ez a mai nemzedék, ez kapott ötven évi agymosást, néppé gyúrták a nemzetet.

Az üzenetem az, hogy ébredjetek föl magyarok és legyetek újra nemzet, váljatok újra nemzetté! „

Ezért kérlek, hogy alkossatok helyi, szellemi kaláka közösségeket, amelyek nagyon alkalmasak lehetnek majd az önvédelemre, ha eljön az idő! Nélkülük kiszolgáltatottak maradunk, de ez a hatáskörödön belül megvalósítható!

Szerintem minden vélemény fontos, de leginkább az érvek igazsága számít!

 

Dr. Bene Gábor

Vélemény, hozzászólás?