NEEM Párt
Dr. Bene Gábor írásai Gondolatok Jegyzet Publicisztika

Lehetőség a konföderációra?

magyarok Erdélyben
Komoly vesztesége a magyarságnak az elvándorlás, mert úgy tűnik, hogy az anyaországban a nemzeti nevelés hiánya, és a fogyasztói társadalom pénzéhsége leginkább a fiatalokat fertőzi meg.

Ám hasonló a helyzet a tőlünk leszakított utódállamokban is, mert szinte mindenütt nagy a magyarok elvándorlása, a nyugati fizetések csábítása ott is hatással van, főleg az ifjabb korosztályokra.

Ma azonban kaptam egy érdekes anyagot Erdélyből, ahol több etnikumú Függetlenségi Mozgalom indult, amely a Regáttól – vagyis az eredeti román államterülettől – való elszakadást tűzte ki célul.

Erdélyben létezett a 3 nemzet úniója, ám mára már a németeket és a zsidókat „eladta” a román állam az egykori NSZK-nak, illetve Izraelnek, így csak az erdélyi oláhok, magyarok és székelyek maradtak.

Ám ha ez a három nemzet összefog és megszüntetik a regáti románság kifosztó gazdaságpolitikáját, az 1918-ban tett ígéretekhez híven  minden etnikum használhatja a nyelvét,  műveltségét, úgy

az erdélyi népek közötti feszültség meg fog szűnni  – ahogy az egykori fejedelemség alatt – és a keleti Svájc elképzelés végre valahára megvalósulhat, létbiztonság és harmónia lesz az ottani élet.

Nos ezért írtam alá az alábbi referendumot, hiszen a Szentkorona Országainak Konföderációjának Erdély-Transzilvánia biztos tagja lehet, ellentétben az EU gyarmatosító föderációjával.

Javaslom tehát minden jó magyarnak , hogy hozzám hasonlóan támogassák Erdély függetlenségét, és ne azon gondolkodjunk, hogy ott ismét magyar uralom legyen, mert az sajnos nem időszerű!

Honféltő szeretettel: Bene Gábor

Cum Deo pro Patria Transilvania et Libertate! Függetlenség nélkül nincs önrendelkezés! Írd alá, oszt meg és kedveld👍 ! https://referendum-2023.eu/hu/ 🇷🇴

Cu voia Domnuliu pentru PatriaTransilvania si Libertate! Nu există autonomie fără independență! Semnați, distribuiți și dați like👍 ! https://referendum-2023.eu/ro/ 🇪🇺

With the Lord’s will for the FatherlandTransylvania and Freedom! No autonomy without independence! Sign, share and like👍 ! https://referendum-2023.eu/

Vélemény, hozzászólás?