Dr. Bene Gábor írásai Gondolatok

Gondolatok a nemzeti szavazatmaximalizálásért

Nemzettársaim!

Látom, hogy megint elkezdődött a süketek párbeszéde a facebookon, ahol senki sem veszi észre,(vagy csak nem akarja érteni?)  hogy mit ÍRT LE  a MÁSIK! Mészáros Tibornak itt van pár teljesen világos és lényegre-törő  mondata, csak senki nem erre figyel! Idézem:  Ha vissza akarod szerezni a Kárpát-medence területét, hát buzdíts minden lányt arra, hogy 20 évesen menjen férjhez és szüljön 4-5 gyermeket. Azé a terület, aki teleszüli !!! (Lásd albánok Koszovóban)

Mészáros Tibor

Ehhez már csak azt kellett volna megérteni és hozzátenni amit már többször is leírtam, s ami alapvetően nem az „értelmetlen parlamenti macsózás”, hanem egy még nagyobb  veszély helyzetre való figyelmeztetés. RÁADÁSUL egy lehetséges MEGOLDÁST IS HOZZÁÍRTAM! (Ám ha valakinek van jobb ötlete ezzel kapcsolatban, az jelentkezzen, találkozzunk, beszéljük át, de ne csak a NET-en firkáljunk! )

Idézem magamat:

„Egyetlen félelem van bennem, hogy ha nem tudunk 2022-ben egy leleményes megoldással meggyőzni,

legalább 4-600 ezer fő, eddig a választásokon passzív magyart, hogy ha nincs szimpatikus párt számára, úgy szavazzon saját választókerületében, párton-kívülire akit a Nemzetegyesítők listáján  be is tud majd juttatni! Mert ha ez nem történik meg, akkor félő,

 hogy a gátlástalan, liberális primitíveknek a vezetője DK (Dobrev) kerül hatalomra, mert a Fidesz tábora stabil ugyan, de nem nő! Aki nemzeti elkötelezett és valami miatt nem akar a MI HAZÁNK-ra szavazni, annak itt a lehetőség, hogy megnyilvánulhasson!

(Tessenek megcáfolni, ha nincs igazam, s Dobrev nem veszélyes a nemzetre 2022-ben! )

Kellene tehát egy olyan lehetőség, ami megmozdítaná azokat, akik nem elkötelezettjei egyik pártnak sem,  csak a nemzetünk iránt hűségesek!

(Nos, erre született meg a NEEM vagyis a Nemzetegyesítő Mozgalom, akik nagy alázattal és csak a „népképviseletnek eszközeként” akarnak helyben segíteni.  Hangsúlyozom tisztelője vagyok a MI HAZÁNK MOZGALOM vezetőinek, de őket a mostani hatalom sem engedi majd nagyobbra nőni, mint a Jobbikot. Nem véletlen, hogy azokat is teljesen eltakarította.)

Viszont csak most olvasom, hogy ugyanaz a Mészáros Tibor később ezt írja: 

Idézem:

„Összefogni, igen ez kellene, de mi arról vagyunk híresek, hogy egymást verjük agyon. Mindenki alapít egy pártot, aztán üssük egymást.”

Lehet, hogy Tibor nem hallott arról, hogy 2018-ban a NEEM bebizonyította a választásokon, hogy: van élet a pártokon kívül is? (Persze hogy nem szerepelnek a médiában, mert nincsenek felfűzve a pénz-pórázra, de nem is lesznek!!)

Most arra kérem Tibort, hogy árulja már el, hogy milyen módon lehet gyorsan meggyőzni a magyar nőket, hogy szüljenek?

Nekem ugyan van három gyerekem, de nem rajtam múlt, hogy nincs tíz!

VEGYÜK MÁR ÉSZRE, HOGY CSAK A KÖZHATALOM NEMZETIVÉ TÉTELÉVEL LEHET a jövőben bármilyen, jó irányú EREDMÉNYT ELÉRNI!

AHHOZ PEDIG sajnos nem lesz elég a MI HAZÁNK Mozgalom, mert már túl sokat csalódtak az emberek a PÁRTOKBAN! NÉPKÉPVISELŐK KELLENEK A MAI, EGOISTA, PÁRT-KÉPVISELŐK HELYETT!

MÉSZÁROS TIBOR EZT BE IS LÁTTA AKKOR, AMIKOR még EZT ÍRTA:

„Nekem mindegy….akárki, ha az magyar lenne, és a népért küzdene, nem saját hobbijáért, a családi meggazdagodásáért,  vagy idegen érdekekért, mert tőlük lehet kenőpénzt kapni.  Ha a Puskás Aréna helyett 10 000 ingyen lakást épített volna azoknak a családoknak, akik munkaviszonyban vannak, és vállalják, hogy a 20-as éveikben összehoznak 3 gyereket, akkor azzal előbb lennénk.”

EBBEN VAN IGAZSÁG UGYAN, DE MEGVALÓSÍTANI  a már lejáratódott pártpolitikusok NEEM lesznek soha képesek! 

Csak a visszarendelhető, helyi, NÉPKÉPVISELŐK tudnak majd jó irányú változást hozni. Pl. ha a MI HAZÁNK Mozgalom is belátná, hogy nem ellenfelek vagyunk, hanem a Nemzetért küzdő harcostársak! 

Vagyis megismétlem! CSAK A KÖZHATALOM NEMZETIVÉ TÉTELÉVEL LEHET EREDMÉNYT ELÉRNI!

AHHOZ PEDIG NÉPKÉPVISELŐK KELLENEK, leginkább a HAZAÁRULÓ PÁRT-KÉPVISELŐK HELYETT!

Aki szeretne tenni valamit ez ügyben, keressen meg telefonon! Minden szerdán azért utazom Budapestig 170 km-ert, hogy találjak végre néhány olyan magyart akinek nemcsak a szája jár, hanem szeretne tenni a nemzetéért! 

A jelmondatom a „szavazatmaximalizálás a nemzeti oldalon”, s ehhez keresünk párton-kívülieket szóvivő társammal: Diviki-Nagy Attilával!

Bene Gábor nemzetegyesítő segédmunkás 70/360 3595

Vélemény, hozzászólás?