Dr. Bene Gábor írásai Gondolatok

A Deep State politikai maffia?

Sajnos igen. Láthattuk ezt most az amerikai választások kapcsán, de az egyre inkább terjedő és hatalmassá növekedő rettegés-kultusz általánossá válásán is, amely úgy szétterjedt az egész világon, hogy vírus ide, vagy vírus oda, soha nem gondolhattuk volna, hogy ennyire képes lesz befolyásolni az emberiségnek még a legjózanabbul gondolkodó népeit is. NEEM?

Deep-State

 

A Mély Állam nevű politikai maffia ugyanis nem a háttérben meghúzódó bank-politikusokból és véleménydiktatúrát kifejlesztőkből áll csak, hanem van neki lobbistája az egyszerű emberek között is. Ráadásul azok között sokan, nincsenek ezzel tisztában. S a rettegés-kultusz sem mai eredetű.

A mai vírus-rettegés előtti legutolsó jelentős kultusz a holokauszt volt, amivel egy teljesen szerencsétlen népet – kiket épp a spekuláns másságuk, a szokatlan öltözetük és viselkedésük, valamint vallási kiválasztottságuk okán nem szerettek azok, akik közé valahogy odakeveredtek –, szóval ezt a népet, tették meg saját vezetői kísérleti nyúlnak.  S mivel nem engedték nekik, hogy feldolgozzák a tragédiát, amit pedig minden más nép igyekezett volna feldolgozni, ők rettegésben élték meg, és élik még ma is. Ez egy olyan nagy kegyetlenség, amit egyetlen nép sem tudna tartósan, soká elviselni: normális reakciókkal. (Vegyük észre, hogy a világállam így működik!)

Ma azonban a rettegést az egész emberiségre kiterjesztve, mindannyian kísérleti nyulakká váltunk. Az elmúlt években már számos ilyen, mesterségesen rettegést okozó vírus-pánik jelent meg a földön, ám azok csak kísérletek voltak, s elhaltak. Viszont az „állandósult rettegéstudatot” egy éve elkezdték belénk ültetni. S úgy néz ki, hogy sajnos ezt sikerrel végezték el azok, akik a magát sokáig letagadó háttérhatalom pénzpórázán élnek úgy, hogy talán nem is tudnak róla, mert az öncenzúra oly annyira beléjük épült, hogy már szinte természetesnek érzik azt. Sőt talán a legjobb szándékkal ültetik el bennünk a hazugságot? Nagy kérdés az, hogy mi el tudjuk-e majd viselni ezt normális reakciókkal, nem belebetegedve?

Persze tudom, hogy a rettegők azonnal visítani kezdenek, hogy: Ne nyomd az összeesküvés elmélet szövegeit! Pedig ez nagyon nem elmélet, hanem kőkemény gyakorlat. Vagy talán Szeged baloldali polgármestere is a hamis összeesküvés elméletet adta ki magából akkor, amikor 2017-ben világosan mondta ki ezt: „A politikai maffia behálózta a demokratikus ellenzéket, köztük az MSZP-t is.” Mindez nem vicces és főleg nem veszélytelen a jövőnkre nézve. Botka ugyanis ráérzett valamire. Nevezetesen a Deep State hazai nyúlványaira, vagyis arra, hogy létezik egy másik világ a mélyben, amely láthatatlanul földalatti, ahol az olyan hatalmak, mint például a globalista menetrendhez hű különféle kormányok titkosszolgálatai, ütköznek a kormányok más hatalmaival, amelyek ellenzik és ellenezték ezt a menetrendet. Amely egyértelműen a köznép ellenére működik, s ami nagyon erősen köthető ahhoz a Gyurcsányhoz, akit a Fidesz futni hagyott!

Ám nem csak erre érzett rá a rövid ideig miniszterelnök jelölt Botka, hanem arra is, hogy ezzel az erővel szemben nincs esélye. Le is mondott gyorsan, s visszatért Szegedre, sőt el is adta a budapesti lakását. Igaz, most épp azzal van elfoglalva, hogy miképpen tud „pénzt csinálni” a város egyik piacának megszüntetésével. Sajnos nagyon olyan érzésem van, hogy Orbán Viktor erre a felismerésre már sokkal hamarabb ráébredt, valószínűleg már a 2002-es választások alkalmával.

Nézzünk csak rá egy kicsit arra, hogy ez az önmagát folyamatosan letagadó háttérhatalomnak, milyen intézményei és szervezettsége van! Javaslom, hogy inkább olvassátok el Daniel Estulin 2005-ben megjelent könyvét, aminek a címe: A Bilderberg csoport igaz története. (The True Story of the Bilderberg Group)  eEz a könyv ugyanis bevezet minket abba a sokáig burkolt világba, ahol a világ „legerősebbjeinek” éves találkozójának rejtelmes világába. Ahol az USA elnök, az európai miniszterelnökök, politikai és gazdasági főszakértők, szabadkőműves uralkodók és a világ leggazdagabb vezérigazgatói gyűlnek össze, már 1954 óta. (Ez olyan világbirodalomi stratégia lehet, mely „állam az államban” rendszer)

Persze érdemes a szerző másik nagyhatású könyvét is elolvasni, amely már a Tavistock Intézetről szól, ami az angliai Sussex-ben található és egy nonprofit jótékonysági szervezetként írja le magát úgy, hogy a társadalommérnöki és az kisemberek agyfertőző tevékenységét teljesen letagadja. Természetesen nem vagyok összeesküvés-szakértő, de azt nagyon is érzem, hogy az agyfertőzésnek tömeges volta nem csak képzelgés, vagy bugyuta elméletecske, hanem nagyon is gyakorlati valóság, épp úgy mint a bennünket egyre inkább fenyegető (agy)vírus!

S ha már javaslatokat tettem az önképzésre, akkor két filmet is ajánlok önöknek! A „Mátrix” című film metaforája, amely pontosan megmutatja, hogy a földalatti világ dinamikája miért elkerülhetetlenül befolyásolja és szabályozza a felszíni világnak a külön nekünk legyártott valóságát. S a „Mad Max” sorozat pedig a várható lehetőségeket vetíti előre, amelyek bekövetkezése esetén fontos lenne az önszerveződő helyi közösségek rendszere. Persze nem akarok senkit riogatni, hiszen pontosan ezt teszik velünk a Mély Állam véleménydiktátorai, viszont jó lenne, ha a magyarság fel is készülne a legszélsőségesebb helyzetekre is, mert akkor nem ér bennünket váratlanul semmi! Vagy ahogy Oláh Zoli barátunk írja: a Helyi Együttműködés Rendszere (HER) olyan alap, amire jövőt lehet építeni!

Dr. Bene Gábor

A szerző közjogász és önkéntes Nemzetegyesítő

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:

A Deep Church és a Deep State szoros szövetsége a keresztényellenes társadalom megvalósításának érdekében

Vélemény, hozzászólás?