Kép nélkül
Gondolatok Hírek

Dr. Adrian Cacovean felhívása

  Az ismert román kardiológus 

    Dr. Adrian Cacovean felhívást 

    tett közzé a sajtóban: 

„Figyelem! 

    Ne engedd magad tesztelni a 

    PCR-teszttel! Semmi köze a                  vírusokhoz!”

 

Dr. Adrian Cacovean: utasítsa el a PCR tesztet!

Dr. Adrian Cacovean, elismert román kardiológus-szívsebész a COVID-őrület elejétől fogva egyike azoknak a bátor, igazi orvosoknak, akik nyilvánosan, szakmai tudásukra, a valós tudományra és sok esztendős tapasztalatukra, praxisukra hivatkozva szembeszálltak Romániában a COVID-terroristákkal és megpróbálták védeni az embereket a tömeggyilkosok projektjéről. Ezek az orvosok most újra csatasorba álltak, mivel a jelek azt mutatják a COVID-terrorsiták folytatni akarják amit elkezdtek.

Dr. Adrian Cacovean/ Despre vaccinarea obligatorie și decizia CEDO. Totul  corelat cu contextul COVID - Informația Liberă

Fotó: Dr. Adrian Cacovean , román kardiológus., szívsebész főorvos, a COVID-mizéria elejétől fogva orvosi tudása és hippokrátészi esküje erejével több román orvossal együtt nyilvánosan szembe ment a tömeggyilkos hazudozásokkal .

Cacovean doktor az alábbi felhívást tette közzé ma a romániai sajtóban. Ezt fordítottuk le magyar nyelvre, ugyanis ez a hazugság, ez a sátánista bioterror az egész világon ugyanaz!

Dr. Adrian Cacovean: 

Ne engedd magad tesztelni a PCR  teszttel! “Ha nem akar egy átvert balek-áldozat lenni újra a hamis statisztikákban esetleg halálos kórházi kezelésekben, úgy tanuljon meg azt, hogy NEM-et mondani a PCR-tesztelésre, elutasítani egy olyan tesztet, amelyet tévesen/aljasul más célokra használnak, mint amire eredetileg tervezték!

A PCR tesztet ugyanis genetikai anyag szaporítására tervezték. A 12 aminosavból álló szekvencia, amelyet amplifikálni akarnak, az emberi 8-as kromoszóma egy fragmentumát mutatja ki, amelynek az égvilágon semmilyen kapcsolata nincs semmilyen vírussal.

Az orrból vett genetikai anyag amplifikálására beállított PCR-teszt az orrnyálkahártya sejtjeinek kaparékából, valójában azt mutatja ki, hogy emberi DNS-ünk van, nem pedig azt, hogy vírusfertőzés van az átvert, félrevezetett emberben , akik tesztelnek ezzel.

A PCR vizsgálatot el kell utasítani!

Kerülje el, hogy ismét karantén, elszigeteltség áldozatává váljon, olyan beteggé, aki betegségével kórházba kerül, majd a diagnosztizálásra alkalmatlan PCR-teszt egy nem létező, sosem izolált vírus hazugságával olyan életellenes-protokolláris kísérleti kezeléseknek vetik alá, mely során az eredeti betegséget nem állapítják meg, sőt nem is kezelik. Így a beteg érthető módon belehalhat ezekbe a nem kezelt bajokba (szívroham, szélütés, megfázás, tüdőödéma stb.) és máris újabb adat lehet a hamis statisztikákban a félelem-pornóval manipuláló tömeggyilkosok tervei szerint!

Ha újra kezdődne a COVID-maskarádé , csak a beoltottak mehetnek megint iskolába!?

A “konteós” szülőkkel rendelkező diákok pedig a tanáraikat vagy kollégáikat csak az interneten látják majd online.

A vakcina- és hazugság függők nyilván már feltűrt ingujjakkal alig várják, hogy újabb méreg-szurit kapjanak, elvégre a Hirtelen Halálok statisztikáit is be lehet majd számítani “covid-halálnak”. Úgysem ellenőrizheti senki.

Orvosként ismétlem:

Ne engedd magad még egyszer becsapni!

Figyelmeztesd a hozzátartozóidat is , hogy ne engedjék meg a PCR tesztet!

A következő időszakban néhány átkozott bűnöző a PCR-tesztpálcát a szüleid, gyermekeid, unokáid orrába akarja majd megint bedugni, “koronavírusos” eseteket keresve!

Tanulj meg egy határozott NEEM-et mondani ezeknek a bűnözőknek!  Ne félj tőlük! Amiket állítanak, az nem orvostudomány, nem járványügyi intézkedés,  hanem HAZUGSÁG!

A betegnek joga van megtagadni minden olyan vizsgálatot, amellyel nem ért egyet, és így kötelezni az orvost arra, hogy kezelje azt a valós betegségét, amely miatt a kórházba került, amelyre egészségügyi biztosítással rendelkezik és klasszikus gyógykezelést alkalmaznak, nem a képzeletbeli betegségre elrendelt halálos -protokollt, amelyet egy olyan WHO-maffia talált ki, amelyet Bill Gates vásárolt meg!”

 

Vélemény, hozzászólás?