NEEM Párt
Ajánló

Nemzetegyesítő Rend – Jelentkezz, ha segíteni akarsz!

A NEEM Közhatalmi Kabinet szeretné megértetni minden magyarral, hogy itt az idő a helyi önszerveződésre! Vessünk véget annak, hogy nem ismerjük az utcai, vagy a társasházi szomszédot, s üljünk le vele egy üveg ital mellé beszélgetni!

A társadalmi atomizáció azt jelenti, hogy az emberek elidegenednek egymástól és így gyengék és kifoszthatók lesznek. Ennek kell véget vetni azzal, hogy először Szellemi Kalákát alakítunk, ami emeli majd a bolsevik-globalisták megtépázta identitásunkat, vagyis a magyarságtudatot. Így végre gazdaságilag is meg fogunk erősödni, s ha szükséges lesz akkor önvédelmi erővé fejlődik a Kaláka közösség!  

Ehhez ad szolgáltatásokat a Nemzetegyesítő Mozgalom!

Bővebben a Nemzetegyesítő Rendről ide kattintva

Az alábbi űrlap kitöltésével tudsz segíteni a NEMZETEGYESÍTŐ REND-nek, ha úgy érzed, hogy segíteni akarod és tudod is a NEMZET egyesítésének ügyét:

 

[contact-form to=”drbenegabor@gmail.com” subject=”Jelentkezés a Nemzetegyesítő Rend támogatására”][contact-field label=”Neved” type=”name” required=”1″][contact-field label=”Email címed” type=”email” required=”1″][contact-field label=”Lakcímed” type=”name” required=”1″][contact-field label=”Telefonszámod” type=”text” required=”1″][contact-field label=”Rövid közéleti életrajz” type=”textarea” required=”1″][/contact-form]

Vélemény, hozzászólás?