Milyen programjuk van a Nemzetegyesítőknek?

A Nemzetegyestő Mozgalomnak a 2018-as választásokon – ahol egyértelműen agyonhallgatta a teljes magyarországi média – sikerült bebizonyítani, hogy van élet a pártoskodáson kívül is, hiszen több pártonkívüli indulónk is volt, akik a „jó bornak nem kell cégér” gondolata mentén nem költöttek semmit a kampányra, s mégis megelőztek pár olyan pártképviselőt, akikre milliókat költött a pártjuk! Vagyis sokan felismerték, hogy eddig bármely pártra szavaztunk, képviselet nélkül maradtunk!

TALÁN EZÉRT SZAVAZTAK A NEEM – párt NEVŰ, HELYBEN ISMERT NEMZETEGYESÍTŐ KÖVETEKRE!

A Nemzetegyesítő Mozgalomnak azonban csak egyetlen mondatba foglalt programja volt, hiszen tagjai nem akarnak hatalomba kerülni, nem fogadhatnak el sem állást, sem pénzt, vagy szakértői felkérést az államtól, mert tudják: „A hatalom demoralizál, tehát ellenőrzésre szorul.” S ők csak az ellenőrzést vállalják, s ezért született az alábbi egy-mondatos párt-program és cél!

NÉPKÉPVISELŐKET AKARUNK A TÖRVÉNYHOZÁSBA, A PÉNZPÓRÁZOS PÁRTKÉPVISELŐK HELYETT!

Felmerült már önben, hogy miért hallgatta agyon a Nemzetegyesítőket az összes hazai médium?

  • Talán azért, mert nem vették fel azt közpénzt, ami törvényesen járt volna nekik?
  • Vagy az volt az oka, hogy ezáltal nem lehetett őket „biznisz pártként” lejáratni?
  • Esetleg azért, mert a reklámokat megfizető pártok letiltották őket a képernyőről?
  • Vagy talán azért, mert nem volt programjuk, amiből kérdezni lehetett volna őket?

Nos most nyilvánosságra hozzuk azt a programot, amit a Magyarok Szövetsége-Nemzetépítő Népmozgalom szakmai radikalizmussal rendelkező Tagozatai készítettek több évvel ezelőtt, de legtöbbjük sajnos, még ma is tökéletesen jók és időszerűek, mert nem tudtuk megvalósítani őket! Reméljük azonban, hogy a helyben ismert és elismert pártonkívüli követek többsége KÉPVISELŐVÉ válik, s így ezekből a programokból meg fogják valósítatni a megmaradásunkhoz szükségeseket!

Csak egy kis előzetes példa, amit a gazdasági programból idézünk:

„E gazdasági program különbözik a szokványostól, mivel figyelembe veszi a lakosság anyagi állapotát is. Az ésszerűtlen, távlati hatásaiban káros megszorításokat fel kell számolni. Ugyanakkor a pazarlásokat meg kell állítani, a szükséges átszervezéseket – alapos előkészítés és ellenőrzés mellett – el kell végezni. Megfelelő jövedelmeket kell biztosítani és a lakosságnál hagyni, így a vásárlóerő – a hazai termelés, szolgáltatás növekedése – a megtakarítások, a fejlesztések egészséges kölcsönhatása belendítheti a gazdaságot és jövőképet, biztonságot ad a lakosságnak is. Ezért kell a programban a lakosságra kiemelt hangsúlyt fektetni.”

A Magyarok Szövetsége – Nemzetépítő Népmozgalom tagozatainak munkáját ezúton is köszönjük és nagyra értékeljük. Igaz, 2009-ben készültek és itt-ott kiigazításra szorulnak, de nagyon fontos alapvetéseket olvashatunk ki belőlük, s hiszem, hogy ezekből bőven meríthetnek azok a választókerületi követek, akik önzetlenül szeretnék a magyarságot ismét felemelni!

 

Archívum

Adatkezelési tájékoztató

A NEMZETEGYESÍTŐ MOZGALOM POSZTUMUSZ TAGJAI

VAJON MI ÉS HOGYAN VALÓSULT MEG MINDEBBŐL? – CSERHALMI GYÖRGY FELOLVASSA AZ 1989-ES 12 PONTOT

Örökségünk – a klip

A NemzetEgyesítő Népmozgalom Kiáltványa

Magyarország és az Illuminati – Dr. Tóth Zoltán József

Dr. Tóth Zoltán József Hungaria Archiregnum c. könyvének bemutatója