Dr. Bene Gábor írásai Gondolatok

Mit is állít az Alkotmányos Magyarország közösségi csoport? – Íme a kommentekkel kibővített nyilatkozatuk!

Jönnek a választások…Te hol tartasz éppen?

Úgy érzed, nem akarsz elmenni szavazni, mert kiábrándultál a pártokból és nem hiszel már nekik?

Vagy úgy gondolod, hogy az egész egy hatalmas átverés? Talán unod, hogy hülyének néznek és kezded sejteni, hogy akikre szavazhatnál, valójában nem is érted vannak ott?

Vagy netán kezded érteni, hogy igazából nem is választasz, mert „Ezek ugyanazok”?

Esetleg az egész rendszerből eleged van, és szívesen lennél részese egy valódi rendszerváltásnak a saját hazádban?

Ha ezek közül bármelyik kérdésre „igen”-nel feleltél, akkor itt jó helyen jársz!

Ugyanis nem vagy kényszerhelyzetben, senkire sem kell szavaznod, pláne, hogy törvényesen nem is tudsz kire voksolni, elmondjuk miért.

(BG: Ám ha nem tudsz kire szavazni, az csak azért lehet, mert nem jelöltél helyben senkit, vagyis nincs olyan helyi kaláka közösséged, melynek tagjai önzetlenül segítenék egymást! S ezért bizony képtelen vagy helyben ismert és elismert, pártonkívüli, tisztességes és alkalmas személyt jelölni úgy, hogy őt ellenőrizve vissza is hívhassátok. Nos erre a Nemzetegyesítő Mozgalom egész más megoldást kínál, hisz a „hatalom demoralizál, tehát ellenőrzésre szorul” (Bibó István)

Tudtad-e, hogy a 2012.01.01-én ránk erőszakolt (életbe léptetett) Alaptörvény közjogilag érvénytelen?

(BG: Ha erre kérdez rá bárki a mai hatalom tagjainál – egy régebbi miniszterelnök után szabadon – ezt válaszolná mindenki: NA ÉS?)

Tudtad-e, hogy ezzel az amúgy érvénytelen dokumentummal sok egyéb dolgon kívül meg akartak fosztani az önrendelkezésedtől, ami a szabadságod egyik alappillére?

Mit szólnál hozzá, ha megcáfolhatatlanul kiderülne, hogy a képviselőknek nincs joga törvényeket alkotni és közhatalmat gyakorolni?

(BG: Ha NEM a reklám-demokrácia keretein belül, NEM a tudatipari média által befolyásoltan, NEM a pártok által jelölt képviselőket választana a nép, akkor talán a közjót szolgálnák a képviselők, s lenne joguk törvényalkotására, sőt a közhatalom gyakorlására is! Ám ez a pártok részéről nem fogadják el!)

Ha kiderülne, hogy az Alaptörvénnyel egy új, jogilag érvénytelen államot – egy szervezett magánhatalmat – hoztak létre, amit törvénytelenül működtetnek a saját javukra és a magyar nép kárára?

(BG: Sajnos a szervezett magánhatalom már régen létrejött, s nem most, de már jóval a Fidesz előtt megtörtént ez! S ezt érzi a nép a saját bőrén, ám azt, hogy miképpen változtathatna rajta, még senki nem mondta meg nekik! A Nemzetegyesítők gondolatit ugyanis teljesen elhallgatja a fősodratú média, sőt az összes párt be is rezelt a magyar nemzet egyesítésének a gondolatától!

Pedig nem nehéz felismerni, hogy csak a sokak által kihagyott „választások” az egyetlen megmaradt fegyver, amivel ezen változtatni lehet!)

Ezen felül mit gondolnál, ha bizonyítást nyerne az is, hogy ehhez a gaztetthez az összes „ellenzéki” párt végig asszisztált és az új, törvénytelen állam működtetésében érdekelt?

(BG: Nem szólnék semmit, mert 2006 óta pontosan tudhatja a nép, hogy

a bal és jobboldali kormányváltás a bankárkaszt érdekét szolgálja. Ám addig nem jutottak el az átlag szavazók helyi közösségei – ha vannak is ilyenek –, hogy valódi Népképviselőt jelöljenek a helyi közösségek, így nem is lehet rájuk szavazni, mert vagy nem mennek el szavazni, vagy az ún. kisebbik rosszat fogják támogatni voksukkal.)

Ez nem fikció, sajnos, a fent leírtak valós tények, amelyeket 2012.01.01. óta senki sem tudott megcáfolni. Szóval nyisd ki a szemed, nézz körül, mert egy diktatúrában élsz. Elég siralmasan hangzik, ugye?

(BG: Pénzvezérelt és pártpolitikai diktatúra azonban már 2006 júniusában megvalósult, hiszen onnantól lehet rendeleti kormányzást bevezetni, s ezt Gyurcsány Ferenc terjesztette elő, de a Fidesz is megszavazta!)

De az a jó hír, hogy tudsz rajta változtatni, hiszen a jog (Alaptörvény), amire hivatkozva működtetik a (pénz) diktatúrájukat, érvénytelen!

(BG: Erre pedig újra csak ezt mondaná a mindenkori hatalom: NA ÉS?)

A változás elérhető, azokkal az embertársaiddal egységbe állva, akik hasonlóan keresik a kiutat ebből a rendszerből, és készek megteremteni egy néphatalomra épülő, szabad, emberséges Magyarországot maguknak, gyermekeiknek, minden itt élőnek.

(BG: S ha nincs valakinek „varázsvesszője”, akkor sajnos csak az önszerveződő helyi közösségek hálózata segíthet: képviselő állítással. Ezt segítené elő végre a Nemzetegyesítő Mozgalom, de sajnos legtöbb ember nem akarja megérteni az alapítók szolgálatát a nemzet egyesítése érdekében. Sőt nem is akarják érteni a Nemzetegyesítők céljait, s csak azt hajtogatják, hogy „ők is csak egy párt”, ám a NEEM kifejezetten egy Népképviselet megteremtését szolgáló: antipárt! Szerintem nézzetek utána a honlapjukon, írjátok be a keresőbe a nevüket!)

Mert a NEEM nyitott minden önszerveződő közösség, így az Alkotmányos Magyarország irányába is, hiszen az ún. valódi alkotmányosság a szívügyük!

Dr. Bene Gábor

A szerző közjogász és a NEEM egyik pártonkívüli szóvivője

Vélemény, hozzászólás?