Gondolatok

EZT A MÚLTAT SZERETNÉK ELTÖRÖLNI – Akinek nem inge, ne vegye magára…

EMLÉKEZTETŐ azok számára, akik akarva-akaratlanul elismerik legitimnek  a Rákosi-Kádár diktatúrát azzal, hogy hivatkoznak az 1989. évi XXXI törvénytelen-törvényre, amely alapján kifosztották a közvagyont és futni hagyták a véreskezű bolsevik gyilkosokat! De azoknak is ajánlom olvasni, akik olyan köztársaságról papolnak, amely teljesen törvénytelenül és a szovjet hadsereg, valamint a hazai nemzetellenes kommunisták nyomására jött létre, s annak az emlegetésével akarva-akaratlanul törvényesnek láttatják a törvénytelen kádári diktatúrát, s ezzel sajnos  megtévesztik a magyarság egy részét!

Fel kellene ismerni, hogy a mai reklám-demokrácia keretein belül lehet csak jó irányú változást elérni, vagyis rendszert váltani, ahol a nemzetünk újjászervezése lenne az az alternatív erő, amely véget vethetne a politikai váltógazdaság pénzhatalmi rendszerének! Minden más csak pótcselekvés, mert csak erős nemzeti közösségek, mellérendelő összefogásából alakulhat ki a hőn áhított jó irányú változás! Szervezd meg helyben a szellemi kaláka-közösségedet, hogy legyen lehetőséged túlélni a bolsevik-globalista világ nyomorgatását! Ha tenni is akarsz a jövőért, akkor hívj: 70/3603595


1.) A gyurcsány(i) azzal gúnyolódott a nemzeten, melyet, e nyilatkozatából úgy látszik, örömmel nyomorított meg, hogy lám, Szűz Mária elfeledkezett népéről. Lehet, hogy nem sokára Mária éreztette vele, hogy le kell mondania? Megrémült a feléje sugárzó lenézéstől és gyűlölettől?

2.) Akkor még azzal fenyegetőzött, hogy ő hosszú életű lesz, és lesznek még választások Magyarországon. Ugye emlékszünk?

3.) Nekünk az ’56-ban a Kossuth téren legyilkolt fegyvertelenek, gyerekek, öregek, nők százaiért, a megnyomorítottakért nincs jogunk megbocsájtani, az apró anti-dobrev-gyurcsány(i) klán imádkozzon bocsánatért Szűz Máriához és fiához, Jézushoz. Kérje a bocsánatot az áldozatoktól. szeretteiktől, barátaiktól, jobbára már csak halottak napján, és a Nemzettől.
Kopácsi Sándor r. ezredes, bp-i főkapitány emlékiratai a Kossuth térről, Kéri Edit: „Kik lőttek a Kossuth téren ’56-ban?” 29. old. Magyarok Világszövetsége 2007 I. kiadás.
„Egmont-nyitány”, gyűjteményes kötet 351. o. „okt. 31 25. Mészárovics tsTamás emlékei” Kairosz Kiadó, Bp. 2006.

4.) II. János Pál pápa is az őt megnyomorító merénylőnek bocsájtott meg annak börtönében, nem a dobreveknek, a merénylőt küldő globalo-bolsevikeknek.
Ugye emlékszünk?

5.) A 2006-ban a Deák téren megnyomorítottakért sem tőlünk kell bocsánatot kérniük, hanem azok szeretteitől, és a Nemzettől.

6.) A K&H Bank+Kulcsár elleni többmilliárdos, Közel-keleti, valuta/deviza bűntett egyik, utólag lehallgatott bizonyítéka: „  …és ha valami baj van, a Gyurcsányi majd rendbe hozza…”. A per 6-7 éve még nem volt lezárva…

Ugye emlékszünk?

7.) Ha pedig most egy holokauszt túlélő, a szemKIlőhegyi villájában egy kisnyilas, Altusz-dobrev pénzen meggazdagodott gyurcsány(i)-dOBREVNÉ nevű fia dőzsöl, akkor döntse el ő, hogy ezért kiknek is tartozik bocsánatkéréssel (is).

Ugye emlékszünk?

8.) A pénzből a Magyaróvári Timföldgyár „kádkő” (a jól fizető csiszolópor alapanyaga) üzemének megvásárlására is futotta, majd gyorsan leeresztette az áram árát a nagyfogyasztók, például a kádkő gyártás számára.

Ugye emlékszünk?

9.) Volt neki bőven, harckocsiainkat ingyen adta oda egy Közel-keleti havernak.

10.) Ezek mögött pedig dobrevné apró piroska bolsi biztonsági alezredes elvtársnőjük áll, később megbankárosodott minőségében is. Rákosi, háború után: „Kis nyilasból lesz a legjobb kommunista.” Ez, úgy látszik, oda-vissza működik…
11.) A bukaresti, véres,  baltás bányászjárást egyik vezetőjét is dobrevenek hívták…

12.) gyurcsányi: „A választók mindent elfelejtenek.” Ugye emlékszünk erre is?
Nem félnek? A nürnbergi törvényeket is az elkövetések után hozták!
Még élünk olyanok, akik erre is emlékszünk! Semmit nem felejtünk! Egy kicsit sem félnek? Ja! Majd elfelejtettem! fEGYŐR (vagy fEKA-sZŐR) aNDRISKA és csapata meg tartozik nekünk egy Olimpiával. vADAI pedig egy lemondással, mert aki egy évtizede hirdeti, hogy gyűlöli a magyarokat az csak országyűLÖlési képviselő lehet, országgyűlési nem. Hogy nem igaz? Fénykép van róla! Mellékeljem?

És jó, ha nem feledjük: gyurcsányt amerikai (Clinton(né?)) nyomásra nem lehetett perelni 2006 miatt

Forrás: Nemzeti InternetFigyelő (NIF), exkluzív interjú Völgyesi Miklóssal, a Legfelsőbb Bíróság nyugalmazott tanácsvezetőjével, 2021. április 11.

Vélemény, hozzászólás?