Felhívás Gondolatok Hírek Publicisztika Vélemény

Nem hátrálunk!

A mai nap folyamán jutott tudomásomra, hogy az ORÖ nyomására és Pintér Sándor utasítására indított eljárásokat  az országos rendőrfőkapitány a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság bevonásával a mezőhegyesi lakosság és a MÖM tagjaival szemben.
Mint ismeretes Mezőhegyesen november elején négy gyermeket nevelő édesapát verték agyon és gyújtották fel a lakosságot évek óta megfélemlítő bűnözök. Majd az áldozat emlékére megtartott kegyeleti megemlékezést követen spontán tiltakozó felvonulás alakult ki, mert a lakosságnak elege lett a megfélemlítésből és a hatalmi utasításra a bűnözőkkel szembeni passzív magatartást tanúsító rendőrségből.
A Magyar Önvédelmi Mozgalom a megemlékezést követően állt élére a mezőhegyesi ellenállásnak, amiért cserébe a hatalom nem csak a mozgalom tagjait hanem a kétségbeesésének hangot adó lakosokat is eljárás alá vonta. Egy baloldali hírportál szerint a történtek után „állampolgári feljelentés nyomán” a mezőkovácsházai kapitányság magánlaksértés és garázdaság vétségének gyanúja miatt büntetőeljárást indított ismeretlen tettes ellen, továbbá kettő fővel szemben magánlaksértés szabálysértésének elkövetése miatt feljelentést tett.
A Belügyminisztérium álláspontja szerint én mint a MÖM vezetője és egy „ismeretlen férfi” voltunk szervezői a tiltakozásnak. Valamint a ruházatunk alkalmas volt a megfélemlítésre is. Továbbá a tömegben bizonyos személyek nem tartották be a „gyűlés békés jellegét biztosító korlátozásokat”. Álláspontjuk szerint mindez felvetheti az egyesülési és gyülekezési szabadság megsértése bűncselekmény gyanúját. Balogh János országos rendőrfőkapitány mindezek alapján utasította a megyei főkapitányságot a jogsértésekkel kapcsolatos eljárások megindítására.
Meggyőződésem, hogy a mezőhegyesi embereknek, és a nemzet egyik immunrendszerének a  Magyar Önvédelmi Mozgalomnak, az idegen érdektől vezérelt bűnözői elnyomás elleni közös fellépésétől a hatalom megrémült. De legjobban attól ijedtek meg, hogy ez a spontán kialakult ellenállás a magyar társadalom többségének a szimpátiáját és elismerését kivívta.
Mi a MÖM tagjai továbbra is tiszta, honvédú magyar lélekkel nézünk farkasszemet nem csak az adófizető állampolgárokat megfélemlítő bűnözőkkel szemben, hanem a júdás pénzért magyarellenessé vált hatalommal szemben is.
Vérlázítónak tartom, hogy azokat a tisztességes állampolgárokat terrorizálja most a hatalom, akik a saját, a gyermekeik, valamint idős hozzátartozóik biztonsága mellett demonstrálva hangot adtak a kétségbeesésüknek.
Mi a Magyar Önvédelmi Mozgalom tagjai nem hátrálunk, és továbbra is ott állunk honfitársaink mellett a nehéz időkben és erre kérjük minden jóérzésű honfitársunkat is, hogy folytassuk tovább a szebb magyar jövőért és a nemzet megmaradásáért folytatott harcunkat.
Jelenleg mi élünk itt ezen a magyar földön, amelyet évezredeken keresztül vérrel áztatva őriztek meg őseink a számunkra, hogy büszke és egyenes emberként élhessük meg magyarságunkat, ezt a hitet és örökséget pedig most nekünk kell tovább adnunk az utódaink számára.
A Magyar Őnvédelmi Mozgalom nem hátrál, ennél fogva ott állunk továbbra is töretlen hittel, rendületlenül Mezőhegyes és minden önmagáért kiálló honfitársunk mellett.
Az ellenünk indított támadások csak erősítenek bennünket és egyre többen állnak mellénk.
Már nincs hova hátrálnunk!
Fel a győzelemre Magyarok!

 

Bene Gabor <drbenegabor@gmail.com> ezt írta (időpont: 2022. dec. 9., P, 1:06):
Négy gyermeket nevelő apát agyonvertek és felgyújtották,
Még mindig nincs vége a megfélemlítésnek Mezőhegyesen!
Jelenleg a rendőrség terrorizálja a lakosságot.
A kedélyek továbbra is nyugtalanok.
Az előre megfontolt szándékkal elkövetett kegyetlen gyilkosság után, amikor a településen élő négy gyermeket nevelő apát agyonverték és felgyújtották, Száva Vince Mezőhegyesre utazott és 500 cigánybűnözők felvonulását tervezte. Szava ezzel a kijelentésével megfélemlítette az amúgy is sokkos állapotba került helyi lakosságot, a rendőrség pedig most ezt használja ki, mivel folytatja a lakosság megfélemlítését.
Az elmúlt napokban több megkeresés érkezett Mezőhegyesről azzal kapcsolatban, hogy rendőrök járnak a településre és mutatnak fényképeket azokról a személyekről, akik részt vettek a megemlékezés után kibontakozó spontán tiltakozáson. Szintén kihallgatásra idézik a helyi lakosokat a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságra, akiket garázdaság vétségével vádolnak.
A rendőrség hozzáállása vérfagyasztó, mert teret enged a magyarok elleni etnikai alapú uszításnak és a bűnözők oldalára.
Nagy Lajos rendőr alezredes megígérte, hogy csend és rend lesz Mezőhegyesen!!!
Arról azonban nem beszélt, hogy ennek sajátos az ő értelmezése, hiszen most csendes és alattomos erővel emlékezteti a tisztességes munkából élő lakosokat az összefogásra, a saját biztonságérzetükért való kiállásra. .
Így akar bosszút állni a helyi lakosságon a tehetetlen mezőhegyesi rendfenntartó. A kerületi rendőrség évekig hagyta ámokfutást Mezőhegyesen a bűnbanda, amelynek tagjai végül kegyetlen gyilkosságot követtek el.
Ilyen lesz a béke és a rend Mezőhegyesen? Hiszen ez a fajta rendőri megfélemlítés szokatlan egy átlagos adófizető állampolgártól, és inkább arra sem fog törni, hogy a rendőrség megbüntesse, amiért a saját biztonsága érdekében szót emel.
A rendőrök ezen magatartását látva a bűnözők új erőre kaptak, hiszen a „rendőrség” támogatja őket.
A Magyar Önvédelmi Mozgalom természetesen nem hagyja magára a jogfosztott helyi lakosságot, akik eközben aláírásokat gyűjtenek azért, hogy a gyilkos család elköltözzön Mezőhegyesről.
A kialakult helyzetről már tájékoztattam ügyvédeinket, akik minden segítséget megadnak a rendőri megfélemlítés miatt hozzánk forduló helyi lakosoknak.
Korábbi videó itt:
László Attila
MÖM vezető
MÖE elnöke

Vélemény, hozzászólás?