Fotó: Népszava
Hírek Videók

A Kúria megadta a kegyelemdöfést a devizakárosultaknak

A Kúria megadta a kegyelemdöfést, érvényessé nyilvánította a „devizaalapúnak” csúfolt banki csalásokat! Ennek kapcsán beindul a kilakoltatás, s nem lehet kártérítési pert nyerni a csaló bankok ellen. Sajnos bármely párt lesz a jövőben hatalmon, ugyanezt fogják csinálni.

2018-ban kellett volna leváltani a „fortélyos félelemmel igazgatott” pártképviselőket: bátor, tisztességes, pártonkívüli és helyben ismert, elismert NÉPKÉPVISELŐKRE! Azonban ezt nem akarta megérteni még az Adóskamara sem, hiszen Ravasz Lászlót sem engedték indulni pártonkívüliként a választásokon. A Kúria mai döntése bebizonyította, hogy a monetáris bankdiktatúra uralma Magyarországon kiteljesedett! S bizony nem Orbán Viktor van itt hatalmon, nem a Fidesz, hanem a bankárkaszt fogja a póráz végét. Hisz ez a döntés kizárólag a bankárkaszt érdeke! Sajnos ez volt várható, s ezt a mai pártképviselők is eltűrik, mert nemcsak az állam és a kormány, hanem minden párt pénzpórázon van!

Ne feledjétek! 2018 tavaszán a NEMZETEGYESÍTŐ MOZGALOM világosan kimondta, hogy csak a „demokratikus” választási cirkusz alkalmas ennek a helyzetnek a megváltoztatására, mert minden más eszközt kicsavartak már a kezünkből! Talán még annyit, hogy azt alig várják, hogy kiürüljön Magyarország, és a kilakoltatottak feltöltsék azokat az állásokat nyugaton, melyekre nincs már munkaerő ott!  Ne felejtsétek el! Izlandot azért engedték el, mert pár százezer lakosa van csupán! Úgy látszik, hogy már attól sem félnek a Kúria bírái, hogy feltámad a népharag. Sőt már attól sem, hogy egy-egy becsapott, megalázott, és teljesen tönkretett személy nem magát fogja öngyilkolni, hanem az igazságérzet szikráját sem felmutató bírák ellen fordul.  Én 2006-ban sem kormányváltást akartam, hanem pártok nélküli rendszerváltást, s kitartóan tüntettem majd 3 évig, s nem sokan tartottak velem, pedig nem támogattam egy pártot sem! Ám Papp Lajos professzor 2013-as írása (Volt egy álmom…) kinyitotta a szememet! Viszont Eszter sem látta át 2018 tavaszán az egyetlen, még megmaradt lehetőségünket! Talán ezek után rájönnek páran arra, hogy aki valódi és jó irányú változást akar, az megoldást keres, aki pedig csak szerepelni, vagy pénzt akar, az pedig kifogást!

Isten óvja Magyarországot!

Szeged, 2019-06-21

Dr. Bene Gábor

Dr. Fórizs Eszter felvétele:

https://www.facebook.com/eszter.forizs.5/videos/2289678057813127/

Vélemény, hozzászólás?