v. Vesztergám Miklós

v. Vesztergám Miklós zenész, és író vagyok 1964 -ben születtem. Gyermekkoromat Kecelen, és Csengődön töltöttem, majd Kiskőrösön jártam szakmunkásképző Intézetbe. Később Kecskeméten, Császártöltésen, és Kalocsán éltem. 1989-ben házasodtam, három leányom van, 2015-ben elváltam. Gyermekkoromtól kezdve vonzott a zene, autodidakta módon megtanultam először citerázni, majd később sok hangszeren, szaxofon, tárogatók, mandolin, stb. 1987 óta zenekarokban játszottam bálokban, lakodalmakban. A zene ma is nagyon fontos az életemben.

A tárogató a kedvenc hangszerem, már húsz éve járom az országot, és tárogatós koncertjeimmel igyekszem bemutatni mindenkinek ezt a méltatlanul elfeledett Magyar hangszert. Koncertjeimen bemutatom a tárogató történetét, versekkel, idézetekkel színesítem a műsort. 2006-ban, és 7-ben a Kárpátia rockegyüttes rendszeres elő zenekaraként is szerepeltem.
Három tárogatós cd-t jelentettem meg eddig, az első címe: Halkan felsír a tárogató, melyben kuruc, hazafias, és történeti dalokat játszom. A második címe: Halkan felsír a tárogató Erdélyért, melyen Erdélyi dalokat, Székely nótákat játszom, és a harmadik címe: Halkan felsír a tárogató a hősökért, melyben katonadalok, fogolynóták vannak.

Nagyon érdekel a VALÓS Magyar történelem. Így megismerkedtem a Szent Korona tannal, a történeti alkotmányunkkal, mely több ezer éve vezette hazánkat. Erről már a második világháború óta nem tanítanak, így kitörölték a köztudatból. Elkeserített, hogy mindig túlképzett emberek beszélnek róla, s így nagyon nehezen érthető, és követhető. Ezért megpróbáltam úgy leírni, mint ahogy az őseink a lelkükben hordták.A könyv címe: Első lépcsőfok a Szent Korona tanhoz. A jogásznyelvről lefordítottam egyszerű, közérthető nyelvezetre. Azóta könyvbemutatókkal is járom az országot, és igyekszem mindenkinek bemutatni, hogy az őseink milyet utat hagytak ránk, és ha ezen az úton járnánk, mindenkinek jobb életlehetőséget, bőséget, függetlenséget, és a jövő nemzedékének az életfeltételeit biztosítaná, ha visszaállítanánk a jogfolytonosságát, ami egyébként kötelező lenne.

Hamarosan megjelenik a második könyvem, melynek a címe: Második lépcsőfok a szakrális királysághoz. Könyvbemutatóim alatt megtapasztaltam, hogy sokszor azért nem értjük a történelmünket, mert összemossák a szakrális királyság idejét (Szent Istvántól Mátyásig) a későbbi nem szakrális királyság idejével, ezért érthetetlen a történelmünk. Ebben a könyvben a szakrális királyság küldetését, feladatát próbálom megfejteni, a Szent Korona szellemiségében.

Nagy tisztelője vagyok Wass Albert munkásságának, barátaimmal Kalocsán felállítottunk egy Wass Albert szobrot. Szeretném, ha sokan olvasnák műveit, óriási tanítások vannak benne.
Tagja vagyok a Történelmi Vitézi Rendnek, és az 56-os Nemzetőrségnek, és a Szent Korona társaságnak. Nagyon szeretném, ha mindenki újra megismerné a valós történelmünket, mert jelenleg sem ezt tanítják az iskolákban, és a médiákban.

Eddig elért díjaim: a Vitézi rend arany érdemkeresztje, a Magyar Műveltségi díj, és Dankó Pista életműdíj.
A Nemzet Egyesítő Mozgalomban azért vállaltam a tagságot, mert szeretnénk kivezetni az országot a pártokrácia útvesztőiből, és helyreállítani a történeti alkotmányunkat. Erre kötelez bennünket az őseink tisztelete, és a hazánk szeretete.

Reméljük, választáskor a választópolgárok megadják a lehetőséget, hogy az általuk kiválasztott képviselők Őket képviseljék a parlamentben, és elinduljon az ország azon az úton, mely mindenki érdekeit (a közérdeket) szolgálja. Erre garancia a Szent Korona alkotmányának újbóli helyreállítása.

Kívánom, hogy mindenki ismerje meg újból, hogy mire kötelez mindenkit a valós múltunk, és együtt közösen tegyük meg azokat a lépéseket, melyek biztosítják a jelent, és a gyermekeink jövőjét!

Akinek ezekkel kapcsolatban kérdései vannak, szívesen válaszolok.

Tisztelettel:
v. Vesztergám Miklós
vesztergam@gmail.com
06 70 534 9469

 

Bemutatkozó videó: