NEEM Párt
Jegyzet Publicisztika

NEM HAGYHATJUK MAGÁRA PETŐFIT!!

A budaörsi úti laktanya Habsburg Mária Teréziának való átnevezése nem egy egyedülálló tett, nem egy figyelemelterelés, hanem egy folyamat része amelynek keretében a Habsburgok elkezdtek visszaszállingózni a magyar közéletbe.
Már 90 től kezdve tettenérhető, hogy próbálták aktivizálni magukat a 400 évig minket elnyomó Habsburgok. Az aktuális hatalom már Horn Gyula óta a tenyerén hordozta őket, de most az (àl?) jobboldali pártok a háttérben mindezt állásokkal is segítették. (Eleinte csak a Vöröskereszt elnöke, ma már azonban nagykövet lett az egyik Habsburg csemete!)
Sajnos kevésbé köztudott tény az, hogy jelenleg a diplomatáink között is főhelyen vannak Habsburgok.
A franciaországi magyar nagykövet nem más mint Habsburg György. A Vatikánhoz rendelt magyar nagykövet pedig Habsburg-Lotharingiai Eduárd. Ez utóbbi könyvét látta el előszóval a miniszterelnök! Vajon ezek a nem is Magyarországon felnőtt, családilag magyarellenességbe nevelt diplomaták mennyire tudják valóban a magyar érdekeket képviselni?
Eme tények tükrében kijelenthető, hogy – figyelve más ügyekre is -, sajnos nem hagyhatjuk annyiban a laktanya átnevezése elleni tiltakozásunkat! A Magyarok Világszövetsége-hez hasonlóan mi is petíciót nyújtottunk be a Laktanya Petőfire való visszanevezése érdekében, és arra bíztatunk mindenkit, hogy a mindenféle döntéshozóknál tiltakozzon, had érezzék a nyomást! Valamint jelezzük, hogy újabb tiltakozás szerveződik Budapesten a Kapisztrán téren a Hadtörténeti Múzeum kipakolása és a „modern labancnak” minősíthető, fegyverüzleteket lebonyolító, magyarnak alkalmatlan „hadügyminiszter” oda való beköltözése elleni tiltakozásként! Aki ezen szeretne megjelenni és beszédet mondani, jelentkezzen a 06501252319-es, vagy a 06703603595-ös telefonszámon a NEEM szervezőinél!
Mert most itt is elmondható az, amit Trianon kapcsán szoktunk:
NEEM, NEEM SOHA!
Varbai Gábor alelnök MAREVOSZ

Vélemény, hozzászólás?