Kép nélkül
Publicisztika

MI VÁR RÁNK A JÖVŐBEN?

Mi lenne, ha egy EGÉSZ-SÉG címszó alatt összesítenénk az összes írást,
ami a Covidról, vagy a szájkosár-terrorról, ill. a gyógyászatról szólna?
Megcsinálnád?
MI VÁR RÁNK A JÖVŐBEN?
Arthur  Firstenberg A Mobiltelefon Munkacsoport elnöke hívja fel a figyelmünket arra, hogy a mobilok sugárzása nagyon veszélyes lehet! (Emellett persze hirtelen ugrottak meg a rákos betegségek a Covid- óta!
1
Csecsemőket ölnek meg a kórházak
Egy észak-karolinai tudósító ezt a beszámolót küldte nekem néhány napja egy egészséges újszülöttről, akit a kórházi környezet majdnem halálra sugárzott:

– Szeretném elmondani, mi történt keresztlányom kistestvérével a Duke Medical Centerben tavasszal. Emiliano baba kiváló egészségi állapotban született, de amikor 12 órával később visszatértem, egy másik szobába került, és aggódni kezdtem, mert nálam szédülés, remegés és fejfájás alakult ki körülbelül 5 percen belül, miután meglátogattam a szobáját.

„Tudtam, hogy ellenőrizni kell az RF mérőmet, mert ezek a mikrohullámú betegség tünetei, amelyeket akkor kapok, ha az RF szint magas. A Cornet mérései 11 és 15 milliwatt/négyzetméter között mozogtak! Nekem személy szerint körülbelül 0,006 milliwatt/négyzetméter alatti RF szintre van szükségem , szóval nem tudom elképzelni, mit csinált egy 12 órás csecsemővel. Amikor kinyitottam a függönyöket, észrevettem, hogy egy kerek 5G-oszlop van kint az utcán; a kórházablakon keresztül is látni lehetett egy tetőtéri cellatömb, amely úgy nézett ki, mint több nagy fehér panel egy másik kórházépület tetején, egy kis zöld négyzeten át. Tisztán lehetett látni őket, mert a másik épület rövidebb volt, ami azt jelentette, hogy a tetőpanelek vízszintesen, közelebb sorakoztak a baba szintjéhez ablak.
„A 3. napon Emilianóban sárgaság alakult ki, és hamarosan az újszülöttek intenzív osztályára került, ahol szintén nagyon magas volt a sugárzás. Amíg az egységen tartózkodott, a sárgaság száma tovább emelkedett, és kiütések jelentkeztek nála. Érdekesnek találtam, mert nálam is kiütések keletkeztek. Az arcomon pillangós bőrkiütés jelent meg, és a baba testének egyik oldalán kiütések jelentkeztek. Mondtam a nővérnek, hogy 5G-s kiütésem van, akárcsak a babának. Fogalma sem volt, miről beszélek. Elmagyarázta, hogy sok csecsemőnél előfordul ez a kiütés, de nem tudják, mi okozza.
„A Duke Main NICU-ban töltött további napok után az állapota tovább romlott. Kényszerítettem magam, hogy meglátogassam őt a kórházban, annak ellenére, hogy ott rettenetesen rosszul vagyok, mert nagyon közel állok a családhoz. A saját kiütésem visszatért a szédüléssel, remegéssel és fejfájással minden alkalommal, amikor meglátogattam. Ezek a kórházból való elhagyást és hazatérést követő 12-24 órán belül elmúlnak. A babának azonban a sugárzásban kellett maradnia.
„Miután még sok napot töltött a NICU-ban, a hét minden napján, 24 órában besugározták, a baba staph fertőzést kapott az apró körme közelében. A fertőzés elkezdett terjedni az ujján, és az ujja amputálásáról beszéltek. Addigra már napok óta azon dolgoztam, hogy rávegyem az anyját, hogy helyezzék át a Duke Regionalba, egy kisebb kórházba Durham északi részén, és végül kérte az áthelyezését. Az az oka, hogy tudtam, hogy Regionalnak sokkal alacsonyabb RF-szintje volt a korábbi látogatása alapján a korai összehúzódások során, amikor éjszakázott, és a szoba háttérsugárzási szintje 0,003 és 0,01 között volt. (A Durham Regional a város egy kevésbé tehetős részén található, összességében alacsonyabb a technológia.) Helikopterrel szállították át a babát, és a baba egészsége azonnal javult. 48 órán belül azután, hogy a Duke Medical magas sugárzásától megszabadultak, a kiütések drámaian javultak, a sárgaság pontszámai csökkentek, és a staph fertőzés javulni kezdett.
„A Regional sugárzási szintje körülbelül ezerszer alacsonyabb volt, mint a Duke Mainban. A Duke Regionalnál sem voltak látható 5G-oszlopok vagy tetőtömbök a baba ablakain kívül. A baba ott teljesen felépült, és most otthon van.”
2
A fiatalok rákbetegsége az egekbe szökik
Egy nemzetközi tudóscsoport közzétette a 44 országban élő fiatalok rákos statisztikáiról szóló áttekintést . Megállapították, hogy az 50 év alattiak körében a rákos megbetegedések aránya drámaian megnőtt ezen országok mindegyikében. A Nature Reviews Clinical Oncology című folyóiratban megjelent tanulmány a következő címet viseli: „ A korai rák kialakulóban lévő globális járvány? ” A szerzők a járvány különböző lehetséges okaira spekulálnak, beleértve az étrendet, az életmódot, az elhízást, a mikrobiomot és a genetikai hajlamot, de kénytelenek arra a következtetésre jutni, hogy nincs bizonyíték arra, hogy e tényezők bármelyike okozta volna a globális növekedést. Egyetlen mondatban említik az ionizáló sugárzást, az RF sugárzást pedig egyáltalán nem.
Felice Freyer oknyomozó újságíró interjút készített a tanulmány két szerzőjével, valamint a Harvard, a Brigham and Women’s Hospital, a Dana-Farber Cancer Institute és a Tufts Egyetem hat másik rákspecialistájával a tanulmány eredményeiről. Elküldtem neki a könyvem egy példányát a következő levéllel együtt:
„Érdeklődéssel olvastam a Boston Globe- ban 2023. július 22-én megjelent cikkét „ A rák növekedése a fiatalok körében aggodalomra ad okot és elgondolkoztatja az orvosokat ”. Elolvastam a Nature Reviews -t is, amelyre az Ön cikkében hivatkozik („A korai kezdetű rák kialakulóban lévő globális járvány?”).
„Én is figyelemmel kísértem bizonyos rákos megbetegedések számának növekedését a fiatalok körében, de egy nagyon specifikus környezeti tényezővel kapcsolatban: a mobiltelefonok rádiófrekvenciás (RF) sugárzásával a fiatalok életük nagy részét magukban hordják. Erről az összefüggésről kiterjedt irodalom áll rendelkezésre, beleértve a valószínű ok-okozati mechanizmust is. Úgy gondolom, hogy a vezeték nélküli technológiának, különösen a mobiltelefonoknak való kitettség a legtöbb, ha nem a legtöbb oka a fiatalok körében a közelmúltban megnövekedett rákbetegségnek.
„A Nature Reviews tanulmány 1. kiegészítő táblázata 13 ráktípus trendjét sorolja fel 44 országban. Az országok legalább 75%-ában növekvő tendenciát mutató ráktípusok pontosan azon szervek daganatos megbetegedései, amelyeket a mobiltelefonok a legerősebben sugároznak be:
 • mell
 • kolorektális
 • pajzsmirigy
 • prosztata
 • endometrium
 • vese
)
„Használat közben a mobiltelefonokat vagy közvetlenül a pajzsmirigy mellett, vagy a test előtt, a mell közelében tartják. Amikor nincs használatban, de még bekapcsolt állapotban van és sugároznak, a mobiltelefonokat leggyakrabban egy hátsó vagy csípőzsebben tartják, a vese mellett vagy a vastagbél és a prosztata vagy a méh közelében. A vizsgálatba bevont szervek közül a leginkább kitett szerv a pajzsmirigy, amely az egyetlen olyan ráktípus, amelyet a 44 ország mindegyikében összességében emelkedő tendenciával vizsgáltak (kivéve Thaiföldet, ahol a számok nem értek el jelentőségteljességet).
„Felhívnám a figyelmet a hererákra is, amelyet a csapat nem vizsgált felül. A heréket a zsebekben lévő mobiltelefonok is erősen besugározzák. A hererák pedig nemcsak a fiatalok körében terjed világszerte, hanem 2020-ban a 15 és 44 év közötti férfiak körében a leggyakoribb rákos megbetegedés világszerte 62 országban. (Ariana Znaor et al., Global patterns in here cancer incidence and mortality in 2020,International Journal of Cancer 151(5): 692-698 (2022),
„És persze ott van az agyrák, amit a csapat szintén nem vizsgált meg. Az agyat még jobban besugározzák a mobiltelefonok, mint a pajzsmirigyet. Az agyi és központi idegrendszeri daganatok ma a rák második leggyakoribb típusa, és a gyermekek és fiatal felnőttek rákkal összefüggő halálozásának vezető oka. (JS Bell és munkatársai, Az agy- és gerincdaganatok globális előfordulása földrajzi régiók és jövedelemszintek szerint a rákregiszter adatai alapján,Journal of Clinical Neuroscience 66: 121-127 (2019),
„Van egy elfogadható mechanizmus. Az elektromágneses mezők megzavarják az elektronok mozgását, beleértve az elektrontranszport láncban lévő elektronokat minden sejt mitokondriumában. Ez lelassítja az anyagcserét és oxigénhiányt okoz, ami több olyan betegség és rendellenesség látványos növekedését eredményezi, amelyekre az orvostársadalom jórészt értetlenül, okot keresve tette fel a kezét. Az elhízásra, a cukorbetegségre, a szívbetegségekre és a rákra gondolok. A cukrok és zsírok emésztésének csökkent hatékonysága elhízáshoz, cukorbetegséghez és szívbetegségekhez vezet, míg a rákos sejtek anaerob körülmények között fejlődnek. A Warburg hipotézis pedig azt sugallja, hogy az oxigénéhezés nemcsak kiválasztja a rákot, hanem okozza is.
„Érdekelheti a következő tanulmányok némelyike:
 • John G. West et al., Multifokális emlőrák fiatal nőknél, akik mellük és mobiltelefonjuk között hosszan tartó érintkezésben vannak, Case Reports in Medicine , 2013. évfolyam, cikkazonosító: 354682,
  https://www.hindawi.com/journals/crim/2013/354682
)
 • Michael Carlberg et al., A pajzsmirigyrák növekvő előfordulását a skandináv országokban a mobiltelefon-használat okozza? International Journal of Environmental Research and Public Health 17, 9129 (2020),

  https://www.mdpi.com/1660-4601/17/23/9129

)
)
 • I. Yakymenko et al., A mikrohullámú sugárzásnak való hosszú távú expozíció provokálja a rák növekedését: radarok és mobilkommunikációs rendszerek bizonyítékai, Experimental Oncology 33(2): 62-70, 2011),
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/21716201/
)
)
)
 • Brière, Jean-Jacques, Paul Bénit és Pierre Rustin. 2009. „Az elektronszállítási lánc és a karcinogenezis”. In: Shireesh P. Apte és Rangaprasad Sarangarajan, szerk., Cellular Respiration and Carcinogenesis (New York: Humana), 19-32.
)
)
„ A rák elektromágneses mezőkkel kapcsolatos történetét és ok-okozati összefüggéseit a The Invisible Rainbow: A History of Electricity and Life (White River Junction, VT: Chelsea Green 2020) című könyvem 13. fejezete tekinti át, amelynek másolata mellékelve van. levél. A könyv 137 oldalas bibliográfiát tartalmaz.
„Úgy gondolom, hogy a mobiltelefonok univerzális használata, amely az elmúlt 25 évben hirtelen elkezdődött, felelős azért, hogy a fiatalok bizonyos rákos megbetegedései egyidejűleg, rendkívüli mértékben megnövekedjenek ugyanebben az időszakban, és ezt minden tanulmányban elemezni kell. a rák előfordulása, prevalenciája és okai napjainkban.
„Várom a további cikkeket, amelyeket erről a témáról írhat.”
Az általa megkérdezett hét tudós mindegyikének küldtem egy hasonló levelet. Itt van az összes nevük és e-mail címük azoknak, akik írni szeretnének nekik:
)
3
A szklerózis multiplex egyre gyakoribb a gyermekek körében
Az Egyesült Királyságból, Franciaországból, Hollandiából, Ausztráliából, Kanadából és az Egyesült Államokból származó tudósok csoportja 2013-ban 115 országban hasonlította össze a szklerózis multiplex 2020-as arányát. Azt találták , hogy az SM prevalenciája drámaian megnőtt az ország minden régiójában. a világ mindössze hét év alatt. Afrikában 59%-kal, Amerikában 87%-kal, a Földközi-tenger keleti részén 38%-kal, Európában 32%-kal, Délkelet-Ázsiában 58%-kal, a Csendes-óceán nyugati részén 32%-kal nőtt. Világszerte 2020-ban 100 000 emberből 44-nek volt SM-je. A sclerosis multiplexet még a gyermekek körében is kezdik nyomon követni: 2013-ban 34 ország 7000 sclerosis multiplexes esetet jelentett 18 év alattiak körében; 2020-ban 47 ország több mint 30 000 esetet jelentett 18 éven aluliak körében.
Senkinek sem szabad meglepődnie. 2013-banegy török tudóscsoport napi egy órára mobiltelefon-szerű sugárzásnak tette ki a patkányokat serdülőkoruk elején és közepén, ami egy patkány esetében 21-46 nap. A kitett patkányok gerincvelői jelentős mielinveszteséget mutattak, hasonlóan a szklerózis multiplexben előfordulóhoz.
4
Az elhízás és a szívbetegségek hihetetlen növekedése
2023 áprilisában a British Heart Foundation olyan statisztikákat tett közzé , amelyek az elhízás és a szívbetegségek megdöbbentő elterjedtségéről árulkodnak. Az Egyesült Királyságban ma a 16 éves vagy annál idősebb felnőttek 64%-a túlsúlyos vagy elhízott. És a 2-15 éves gyerekek 30%-a túlsúlyos vagy elhízott.
A szívbetegségek megelőzésére és kezelésére felírt receptek száma Angliában az 1981-es 46 252-ről 332 575-re nőtt 2020-ban. A legnagyobb növekedés 1996 (91 037 vény) és 2006 (234 793 vény) között következett be, amikor a lakosság nagy része vásárolta. mobiltelefonok.
A pitvarfibrillációban, a szív vezetési zavarában szenvedők száma az Egyesült Királyságban a 2006/2007-es 1,30%-ról 2021/22-re a lakosság 2,12%-ára emelkedett. Ez 15 év alatt 63%-os növekedést jelent.
5
Az Egyesült Államok összes mézelő méhcsaládjának csaknem fele tavaly elveszett
A Bee Informed Partnership 2023. június 22-én közzétett éves felmérése feltárta, hogy az Egyesült Államokban az összes mézelő méhcsalád 48,2%-a elveszett a 2022. április 1. és 2023. április 1. közötti időszakban. Az „elveszett” az összes méh a kolónia meghalt.
6
Az okos városok minden életet megölnek
Ausztrália legokosabb városa, Gold Coast tudósítója áprilisban arról számolt be, hogy városa szinte minden nem emberi élettől mentes. „Ahol Ausztráliában élek – írta George –, sok esőerdei béka élt nálunk, a leghíresebb a zöld leveli béka. Amikor utoljára esett az eső, nem hallottam egy csipogást sem. Még a queenslandi nádvarangy is eltűnt. Mindegyik után eső a füvet régen giliszta borította – már nem volt giliszta a füvön. Esténként hallottuk a kabócák csiripelését – több mint hat éve nem hallottam csiripelést. Minden gyümölcsfámnak nincs gyümölcse . Nincsenek rovarok, méhek, pókok vagy akár levéltetvek a rózsáimon. Környékem köztudottan Ausztrália legokosabb városa, és a közeli bozótosunkban elhaltak minden környezeti élet (méhek, lepkék, lepkék, madarak, repülő denevérek, békák és őshonos állatok)”.

Arthur Firstenberg
PO Box 6216
Santa Fe, NM 87502
Egyesült Államok
telefon: +1 505-471-0129
info@cellphonetaskforce.org
2023. szeptember 20

Vélemény, hozzászólás?